Starity

Visszavonták Lady Gaga legutóbbi kislemezét

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 05. 07:30 #1
Cannibal3
Cannibal3
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
A Grammy-díjas énekesnő legutóbbi kislemeze, a Marry The Night igen rosszul teljesített világszerte, így a Lady kiadójának nem maradt más választása, vissza kellett vonnia a kislemezt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012. január 05. 07:43 #2
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Fél éve megmondtam, hogy egymást fogják ütni a kislemezei meg a klipjei, ha ilyen gyorsan hozzák ki őket egymás után - ime pardon.gif

Talán egyszer felérik ésszel, hogy sokszor a kevesebb az több ...

Azt viszont nem értem, hogy miért kell visszavonni, attól nem fog változni semmi sem.
11 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, kriszti145, Horgi, joe_r, janet7, Sally Sparrow, riri17, Cannibal3, An_d_a, Black Hearth2
2012. január 05. 07:50 #3
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
látszik hogy saját maga rendezte biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 05. 08:44 #4
pixie1013
pixie1013
cheeky

StátuszEverything is OK in the end. If it's not OK, then it's not the end...
Hozzászólás: 2570
Csatolások: 3842
Azonosító: 154469
Nem csodálom, hogy nem kelnek a dalai rohog.gif
2012. január 05. 08:48 #5
bubo85
bubo85
<3
Hozzászólás: 2413
Azonosító: 60728
Nekem sem tetszik a videó, de a dal az nagyon
2012. január 05. 08:52 #6
- törölt felhasználó -    
Nem csodálom. Bár nekem semmi bajom Gagával (belé legalább szorult tehetség a mai felhozatal zömével ellentétben), de azon se csodálkozom, hogy már csömöre van tőle az embereknek. Rihanna pl. nekem már a könyökömön jön ki. (Ejtse már valaki végre őt is teherebe!) laugh.gif
Hozzá kell szokni, hogy nem mindig lehet valaki a topon!
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, janet7, Black Hearth2
2012. január 05. 09:43 #7
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.05. 07:43)

Azt viszont nem értem, hogy miért kell visszavonni, attól nem fog változni semmi sem.

Egy kedves szomszédom, aki átjött meglátogatni, nagy Gaga fannak mondja magát és azt állítja, hogy semmi nem igaz belőle. Azt mondta, hogy valahol a neten, egy nagyon híres oldalon (All Access vagy mi a fene a neve) eltávolították a Cool New Albums vagy valami hasonló nevű menüpont alól a kisalbum képét és a nevét, innen indult a pletyka, mert hogy hivatalos közlemény vagy forrás nincs. Én itt pártatlan maradok, csak azt mondom amit hallottam. pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: kriszti145, janet7, _ToTo_, Black Hearth2
2012. január 05. 10:16 #8
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Igaz a hír vagy sem, ezzel az albummal Gaga eléggé mellé lőtt. Személy szerint nekem vannak olyan dalok a lemezen, amiket ha egy székhez kötöznek sem bírnám végighallgatni egynél többször. A Judastól például kiráz a hideg, önmagában rossz, a Röyksopp készített hozzá a remixet, ami hallgathatóbb, de ők sem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel a dallal.
A dalok egyszerűen se nem olyanok hogy szívesen hallgatnám őket kocsiban, otthon vagy buliban, maximum valamilyen nagyon átalakított remixben. Azért az első lemezén több szám is volt, amik egyszerűen pop-dalok voltak, ennek voltak aposztrofálva és arra pont jók is voltak.
És igen, a másik gond pedig tényleg az, hogy egymást ütik az amúgyis gyenge videók.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, riri17, Black Hearth2
2012. január 05. 10:47 #9
raguza
raguza
visszatérő vendég
Hozzászólás: 131
Azonosító: 161366
A cikk nagyon jó! Gagát csak azért nem nézik annyian, mint régen, mert sokk klippje és a legutóbbi is túl hosszúra sikeredett!! Én bevallom őszintén Gaga az egyetlen énekesnő akit tiszta szívemből szeretek!

GAGÁNAK EGYETLEN ESÉLYE MARADT ARRA, HOGY VISSZATÉRJEN: MAX 4 PERCES KLIPP ÉS PROFI RENDEZŐ (ez a siker kulcsa)És persze egy ütős dal ez pedig nem más, mint a Scheibe (amit előbb utóbb megfog klippesíteni, mert mondta),illetve a Heavy Metal Lover
1 felhasználónak tetszik: Cannibal3
2012. január 05. 11:00 #10
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
Hozzászólás: 6073
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
kár pedig ugy szeretem
2012. január 05. 11:02 #11
mcintia
mcintia

StátuszPandák, pandák, pandák imádom őket!
Hozzászólás: 855
Csatolások: 68
Azonosító: 160169
szerintem jó volt a klip csak egy kicsit hosszú.
2012. január 05. 11:29 #12
- törölt felhasználó -    
Szerintem Gagának az uj lemez helyett egy jó 2 éves pihi kéne, el kéne fogadnia hogy unalmas amit csinál, a folyamatos botrányok és a rosszabbnál rosszabb dalai. Nem csodálom hogy ez az album így teljesít, mert borzasztó.
Szerintem több kis lemezt már ne adjon ki mert az emlegetett két dal a Black Jesus † Amen Fashion meg a Scheiße borzasztó még hogy slágergyanús uhh az a két dal minden csak nem jó.
2012. január 05. 11:29 #13
beyo
beyo
Hozzászólás: 729
Csatolások: 11
Azonosító: 154837
Igen, már én is észrevettem, hogy pár évvel ezelőtt a csapból is Lady GaGa folyt, manapság pedig éppen hogy lehet valamit hallani róla. a YouTube-on nagyon lecsökkent a nézettsége, és szerintem egy kicsikét kezd uncsi lenni. A Marry The Night jó szám, de a dallama nem olyan (szerintem) hogy most egész nap azt hallgasd. GaGa remélem az új albumod jobb lesz! smileeee.gif
2012. január 05. 11:30 #14
beyo
beyo
Hozzászólás: 729
Csatolások: 11
Azonosító: 154837
Black Jesus † Amen Fashion és a Scheiße szerintem szörnyű dalok. ( Bocsiii GaGa )
2012. január 05. 11:49 #15
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Hát nekem ezen az egész albumon összesen 2 dal volt, amire azt mondtam, hogy oké. A Born This Way szerintem kifejezetten jó lett, és még a You (vagy Yoü? laugh.gif ) and I. A többi nekem kb. mind ugyanolyan és nem tetszenek egyáltalán.
Viszont erre a Youtube nézettség, rádiós dologra meg azt mondom (akár igaz a cikk, akár nem), hogy vannak olyan előadók, akik 10, vagy több 10 éve vannak a szakmában és mondjuk a legnagyobb nézettségű daluknak a Youtube-on fele annyi nézettsége nincs, mint Gaga leg"kevésbé" nézett dalának. És ezért IS én már ezeknek (a Billboarddal, meg a sok elkorcsult díjátadóval karöltve) körülbelül annyi hitelt adok, mint egy első osztályban végzett közvéleménykutatásnak, mert kb. annyira szól ez is a színvonalról. Annyira, de annyira nem ezen múlik, hogy ki a jó előadó és ki nem. Na persze nyilván nehezebb annak elviselni a kevesebb nézettséget, akit leginkább ezek tettek sztárrá (most itt nem konkrétan Gagára gondolok, pláne ha nem is igaz a cikk) és alap volt egy nap annyi nézettség, ami más előadónak 4-5 év alatt sincs.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
2012. január 05. 12:02 #16
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (janet7 @ 2012.01.05. 11:49)
Hát nekem ezen az egész albumon összesen 2 dal volt, amire azt mondtam, hogy oké. A Born This Way szerintem kifejezetten jó lett, és még a You (vagy Yoü? laugh.gif ) and I. A többi nekem kb. mind ugyanolyan és nem tetszenek egyáltalán.
Viszont erre a Youtube nézettség, rádiós dologra meg azt mondom (akár igaz a cikk, akár nem), hogy vannak olyan előadók, akik 10, vagy több 10 éve vannak a szakmában és mondjuk a legnagyobb nézettségű daluknak a Youtube-on fele annyi nézettsége nincs, mint Gaga leg"kevésbé" nézett dalának. És ezért IS én már ezeknek (a Billboarddal, meg a sok elkorcsult díjátadóval karöltve) körülbelül annyi hitelt adok, mint egy első osztályban végzett közvéleménykutatásnak, mert kb. annyira szól ez is a színvonalról. Annyira, de annyira nem ezen múlik, hogy ki a jó előadó és ki nem. Na persze nyilván nehezebb annak elviselni a kevesebb nézettséget, akit leginkább ezek tettek sztárrá (most itt nem konkrétan Gagára gondolok, pláne ha nem is igaz a cikk) és alap volt egy nap annyi nézettség, ami más előadónak 4-5 év alatt sincs.

Nekem meg az nem áll össze, hogy miért van szükség a visszavonásra. think.gif Ennek semmi értelme. Bukott vele? És? Visszavonva jobb lesz? Ha nem is hozott annyit a konyhára, mint kellett volna, csak úgy vonjuk vissza? Albumokat visszavonogatni nem olyan egyszerű és egy bukás miatt felesleges lépés lenne. Számomra érthetetlen.
3 felhasználónak tetszik: janet7, kriszti145, Black Hearth2
2012. január 05. 12:10 #17
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133

A youtube nézettség csak egyvalamit jelent. Mégpedig azt, hogy unatkozó kisiskolások nyomatják a sulipadból a videókat, ahelyett, hogy tanulnának. Nekem például eszembe nem jutna a youtube-on megnézni a kedvencem videóját. Berakom a dvdt vagy megnyitom a gépemről a hd fájlt, azt annyi. Legtöbbször meg nem is érdekel a videó, mert nekem (és gondolom még sokaknak) a zenehallgatás nem azt jelenti, hogy féltenyérnyi kis téglalapban futtatok egy videót ...
7 felhasználónak tetszik: kriszti145, janet7, Sally Sparrow, ophely88, Horgi, joe_r, Black Hearth2
2012. január 05. 12:14 #18
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Szerintem ez is csak reklámfogás. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 05. 12:23 #19
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114

Jaj. A Born this way. Ahányszor hallom a rádióban, énekelem, csak az a gáz, hogy egy teljesen más szöveggel... A paródiája nálam ezerszer jobb... rohog.gif _nevet.gif

2 felhasználónak tetszik: janet7, ophely88
2012. január 05. 12:36 #20
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.05. 12:23)
Jaj. A Born this way. Ahányszor hallom a rádióban, énekelem, csak az a gáz, hogy egy teljesen más szöveggel... A paródiája nálam ezerszer jobb... rohog.gif _nevet.gif 

Tényleg, Peter. El is feledkeztem róla. _nevet.gif Olyan rég láttam már ezt a videót. Valami csodálatos, még mindig. rofl.gif Nem sokkal rosszabb, mint az eredeti, ha csak a zenét nézzük, a hangot hagyjuk, Gagáé jobban gépesített, ez meg csak ... simán rossz, mint egy repedtfazék rofl.gif A szöveg kreatívabb, a videó maga pedig .. az sem sokkal rosszabb, mint az original.

Meg is van a magyarázat a BTW bukására. Peter. A gazdag és unatkozó Whovian Peter, a megmentőnk rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok