A Grammy-díjas énekesnő legutóbbi kislemeze, a Marry The Night igen rosszul teljesített világszerte, így a Lady kiadójának nem maradt más választása, vissza kellett vonnia a kislemezt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszavonták Lady Gaga legutóbbi kislemezét
2012. január 05. 07:43
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Fél éve megmondtam, hogy egymást fogják ütni a kislemezei meg a klipjei, ha ilyen gyorsan hozzák ki őket egymás után - ime 
Talán egyszer felérik ésszel, hogy sokszor a kevesebb az több ...
Azt viszont nem értem, hogy miért kell visszavonni, attól nem fog változni semmi sem.
Talán egyszer felérik ésszel, hogy sokszor a kevesebb az több ...
Azt viszont nem értem, hogy miért kell visszavonni, attól nem fog változni semmi sem.
11 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88,
kriszti145,
Horgi,
joe_r,
janet7,
Sally Sparrow,
riri17,
Cannibal3,
An_d_a,
Black Hearth2
2012. január 05. 08:52
Nem csodálom. Bár nekem semmi bajom Gagával (belé legalább szorult tehetség a mai felhozatal zömével ellentétben), de azon se csodálkozom, hogy már csömöre van tőle az embereknek. Rihanna pl. nekem már a könyökömön jön ki. (Ejtse már valaki végre őt is teherebe!)
Hozzá kell szokni, hogy nem mindig lehet valaki a topon!
Hozzá kell szokni, hogy nem mindig lehet valaki a topon!
2012. január 05. 09:43
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.05. 07:43)
Egy kedves szomszédom, aki átjött meglátogatni, nagy Gaga fannak mondja magát és azt állítja, hogy semmi nem igaz belőle. Azt mondta, hogy valahol a neten, egy nagyon híres oldalon (All Access vagy mi a fene a neve) eltávolították a Cool New Albums vagy valami hasonló nevű menüpont alól a kisalbum képét és a nevét, innen indult a pletyka, mert hogy hivatalos közlemény vagy forrás nincs. Én itt pártatlan maradok, csak azt mondom amit hallottam.
2012. január 05. 10:16
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Igaz a hír vagy sem, ezzel az albummal Gaga eléggé mellé lőtt. Személy szerint nekem vannak olyan dalok a lemezen, amiket ha egy székhez kötöznek sem bírnám végighallgatni egynél többször. A Judastól például kiráz a hideg, önmagában rossz, a Röyksopp készített hozzá a remixet, ami hallgathatóbb, de ők sem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel a dallal.
A dalok egyszerűen se nem olyanok hogy szívesen hallgatnám őket kocsiban, otthon vagy buliban, maximum valamilyen nagyon átalakított remixben. Azért az első lemezén több szám is volt, amik egyszerűen pop-dalok voltak, ennek voltak aposztrofálva és arra pont jók is voltak.
És igen, a másik gond pedig tényleg az, hogy egymást ütik az amúgyis gyenge videók.
A dalok egyszerűen se nem olyanok hogy szívesen hallgatnám őket kocsiban, otthon vagy buliban, maximum valamilyen nagyon átalakított remixben. Azért az első lemezén több szám is volt, amik egyszerűen pop-dalok voltak, ennek voltak aposztrofálva és arra pont jók is voltak.
És igen, a másik gond pedig tényleg az, hogy egymást ütik az amúgyis gyenge videók.
2012. január 05. 10:47
|
|
raguzavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 161366 offline
|
A cikk nagyon jó! Gagát csak azért nem nézik annyian, mint régen, mert sokk klippje és a legutóbbi is túl hosszúra sikeredett!! Én bevallom őszintén Gaga az egyetlen énekesnő akit tiszta szívemből szeretek!
GAGÁNAK EGYETLEN ESÉLYE MARADT ARRA, HOGY VISSZATÉRJEN: MAX 4 PERCES KLIPP ÉS PROFI RENDEZŐ (ez a siker kulcsa)És persze egy ütős dal ez pedig nem más, mint a Scheibe (amit előbb utóbb megfog klippesíteni, mert mondta),illetve a Heavy Metal Lover
GAGÁNAK EGYETLEN ESÉLYE MARADT ARRA, HOGY VISSZATÉRJEN: MAX 4 PERCES KLIPP ÉS PROFI RENDEZŐ (ez a siker kulcsa)És persze egy ütős dal ez pedig nem más, mint a Scheibe (amit előbb utóbb megfog klippesíteni, mert mondta),illetve a Heavy Metal Lover
1 felhasználónak tetszik:
Cannibal3
2012. január 05. 11:00
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
kár pedig ugy szeretem
2012. január 05. 11:29
Szerintem Gagának az uj lemez helyett egy jó 2 éves pihi kéne, el kéne fogadnia hogy unalmas amit csinál, a folyamatos botrányok és a rosszabbnál rosszabb dalai. Nem csodálom hogy ez az album így teljesít, mert borzasztó.
Szerintem több kis lemezt már ne adjon ki mert az emlegetett két dal a Black Jesus † Amen Fashion meg a Scheiße borzasztó még hogy slágergyanús uhh az a két dal minden csak nem jó.
Szerintem több kis lemezt már ne adjon ki mert az emlegetett két dal a Black Jesus † Amen Fashion meg a Scheiße borzasztó még hogy slágergyanús uhh az a két dal minden csak nem jó.
2012. január 05. 11:29
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
Igen, már én is észrevettem, hogy pár évvel ezelőtt a csapból is Lady GaGa folyt, manapság pedig éppen hogy lehet valamit hallani róla. a YouTube-on nagyon lecsökkent a nézettsége, és szerintem egy kicsikét kezd uncsi lenni. A Marry The Night jó szám, de a dallama nem olyan (szerintem) hogy most egész nap azt hallgasd. GaGa remélem az új albumod jobb lesz!
2012. január 05. 11:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hát nekem ezen az egész albumon összesen 2 dal volt, amire azt mondtam, hogy oké. A Born This Way szerintem kifejezetten jó lett, és még a You (vagy Yoü?
) and I. A többi nekem kb. mind ugyanolyan és nem tetszenek egyáltalán.
Viszont erre a Youtube nézettség, rádiós dologra meg azt mondom (akár igaz a cikk, akár nem), hogy vannak olyan előadók, akik 10, vagy több 10 éve vannak a szakmában és mondjuk a legnagyobb nézettségű daluknak a Youtube-on fele annyi nézettsége nincs, mint Gaga leg"kevésbé" nézett dalának. És ezért IS én már ezeknek (a Billboarddal, meg a sok elkorcsult díjátadóval karöltve) körülbelül annyi hitelt adok, mint egy első osztályban végzett közvéleménykutatásnak, mert kb. annyira szól ez is a színvonalról. Annyira, de annyira nem ezen múlik, hogy ki a jó előadó és ki nem. Na persze nyilván nehezebb annak elviselni a kevesebb nézettséget, akit leginkább ezek tettek sztárrá (most itt nem konkrétan Gagára gondolok, pláne ha nem is igaz a cikk) és alap volt egy nap annyi nézettség, ami más előadónak 4-5 év alatt sincs.
Viszont erre a Youtube nézettség, rádiós dologra meg azt mondom (akár igaz a cikk, akár nem), hogy vannak olyan előadók, akik 10, vagy több 10 éve vannak a szakmában és mondjuk a legnagyobb nézettségű daluknak a Youtube-on fele annyi nézettsége nincs, mint Gaga leg"kevésbé" nézett dalának. És ezért IS én már ezeknek (a Billboarddal, meg a sok elkorcsult díjátadóval karöltve) körülbelül annyi hitelt adok, mint egy első osztályban végzett közvéleménykutatásnak, mert kb. annyira szól ez is a színvonalról. Annyira, de annyira nem ezen múlik, hogy ki a jó előadó és ki nem. Na persze nyilván nehezebb annak elviselni a kevesebb nézettséget, akit leginkább ezek tettek sztárrá (most itt nem konkrétan Gagára gondolok, pláne ha nem is igaz a cikk) és alap volt egy nap annyi nézettség, ami más előadónak 4-5 év alatt sincs.
2012. január 05. 12:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.01.05. 11:49)
Hát nekem ezen az egész albumon összesen 2 dal volt, amire azt mondtam, hogy oké. A Born This Way szerintem kifejezetten jó lett, és még a You (vagy Yoü?
Nekem meg az nem áll össze, hogy miért van szükség a visszavonásra.
2012. január 05. 12:10
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A youtube nézettség csak egyvalamit jelent. Mégpedig azt, hogy unatkozó kisiskolások nyomatják a sulipadból a videókat, ahelyett, hogy tanulnának. Nekem például eszembe nem jutna a youtube-on megnézni a kedvencem videóját. Berakom a dvdt vagy megnyitom a gépemről a hd fájlt, azt annyi. Legtöbbször meg nem is érdekel a videó, mert nekem (és gondolom még sokaknak) a zenehallgatás nem azt jelenti, hogy féltenyérnyi kis téglalapban futtatok egy videót ...
2012. január 05. 12:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem ez is csak reklámfogás.
ophely88
2012. január 05. 12:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jaj. A Born this way. Ahányszor hallom a rádióban, énekelem, csak az a gáz, hogy egy teljesen más szöveggel... A paródiája nálam ezerszer jobb...
2012. január 05. 12:36
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.01.05. 12:23)
Jaj. A Born this way. Ahányszor hallom a rádióban, énekelem, csak az a gáz, hogy egy teljesen más szöveggel... A paródiája nálam ezerszer jobb...
Tényleg, Peter. El is feledkeztem róla.
Meg is van a magyarázat a BTW bukására. Peter. A gazdag és unatkozó Whovian Peter, a megmentőnk
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.