A rapper berágott a kiadójára és az egész világra. Nem népszerűsíti új albumát, valamint az élet rövidségéről is csiripelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
50 Cent depressziós lett
2012. január 05. 03:10
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
2012. január 05. 12:08
Üdv a klubban :/:( sok ember nem tudja mi az igazi Rap.. ♥
2012. január 05. 12:11
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Az utóbbi lemezei úgy sem értek fél dollárt sem, nem lesz nagy veszteség ...
Szerintem egyik lemeze sem.
Idézet
Üdv a klubban :/:( sok ember nem tudja mi az igazi Rap.. ♥
Az biztos, de...ugye most nem 50 cent-re céloztál, mint igazi rap?
2012. január 05. 14:00
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Nem sokat veszítünk vele. Valahogy még a mai napig sem értem, hogy ő miért van ott ahol most..
2012. január 05. 16:40
Sajnálom
Rossz lehet neki, de remélem, hogy túl lép rajta, és újra minden rendbe lesz
2012. január 05. 16:47
Csak néhány dala tetszik,de nem örülök annak hogy ennyire elhagyta magát..
2012. január 06. 13:54
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
badperfect badperfect
Nem sokat veszítünk vele. Valahogy még a mai napig sem értem, hogy ő miért van ott ahol most..
Forrás: http://starity.hu/magazin/23501-50-cent-depresszios-lett/#ixzz1igK847IE
- Hát kedves badperfect, szerintem eléggé érthető hogy miért van ott ahol most. Mert dolgozott, építette az életét,tehetséges volt és rááldozta az éltetét erre az egészre és nem csak a háttérből süket füllel írta a hozzászólásokat más sztárokra. Igen a világ sokat veszítene vele.. és kicsit furcsának találom kedves badperfect hogy megírod a cikket, te vagy a szerzője a cikknek és a pozitív nyelvezetben megírt saját cikkre negatív véleményt írsz. Magyarul: mocskolod azt akiről pozitív saját cikket készítesz.
- Hát kedves badperfect, szerintem eléggé érthető hogy miért van ott ahol most. Mert dolgozott, építette az életét,tehetséges volt és rááldozta az éltetét erre az egészre és nem csak a háttérből süket füllel írta a hozzászólásokat más sztárokra. Igen a világ sokat veszítene vele.. és kicsit furcsának találom kedves badperfect hogy megírod a cikket, te vagy a szerzője a cikknek és a pozitív nyelvezetben megírt saját cikkre negatív véleményt írsz. Magyarul: mocskolod azt akiről pozitív saját cikket készítesz.
2012. január 06. 22:21
|
Lapajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 166738 offline
|
50 egy ganxta repper... Alulról jött. A pénze nem csak a hip-hop-ból van... Korábban is csinált dolgokat. Gyakorlatilag egy tehetséges repper, azonban mellette egy félig-meddig ex-bűnöző, azaz elhajlik néha most is. Nem veti meg az alvilágot. Fegyvere van, koxol, kurvázik... mesésen meggazdagodott világsztár lett... és ahogy lenni szokott: kiégett... 40 éves kor körül döbben rá a legtöbb sztár, milliárdos, hogy szép sé jó a vagyon, a csilogás, fényűzés és pazarlás, de egyrészt kell valami több valami igazi őszinte dolog is a sok hazug műdolog mellett vagy család, vagy szerelem vagy VA-LA-MI.. ha ezt nem találod, jön az üresség... még több pia, cucc, kurva.. aztán falc... sok esetben.... hosszú a sor ugyebár.... egy ilyen forma mint fifty eleve problémás, hiszen usa csillárdosként mindig is volt benne egy meghasonulás, hogy nem őszinte amit csinál.. hiszen azok a szövegek az az életérzés amiről énekel, nem a Beverly Hills világa hanem inkább Bronx-é... A megoldás? Szerintem egyszerű. Alább kéne adni. Elosztani a vagyon nagy részét tesóknak, akik éheznek - ugyebár vannak bőven (mellesleg ugyebár ez is frusztrál keményen egy fekát lelke mélyén ha van némi lelkiismerete), s újra felküzdeni magát... lenne kihívás, motiváció és azonnal eltűnne a kiégés... szerintem ennyi... peace bros... hiphop forever..!
2012. január 07. 01:35
|
|
badperfectStan |
|
Idézet (like me @ 2012.01.06. 13:54)
badperfect badperfect
Kedves like me! Akkor gratulálok 5OCent-nek
Az megint egy másik dolog, hogy én írtam cikket. És? Attól még nem kell pozitív véleménnyel lennem. Megírom a cikket és kész. Írtam már cikkeket és kifejezetten utáltam a személyt akiről szólt. Szeretek cikkeket írni ez miért baj? Engem szórakoztat. Nem tetszik - sajnálom. Amúgy is egy cikkben NEM lehet leírni a saját véleményed, ha még is beküldeném így akkor is a szerkesztők átjavítanák vagy ki se teszik, ha nem olyan lényeges cikk..
2012. január 07. 16:31
|
Lapajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 166738 offline
|
A kérdés itt az, hogy konkrétan 50-t nem szereted, vagy eleve a ganxta hiphop-ot..? Vagy az usa színes zenészeket, vagy egyáltalán magát a zenét...? (vicc volt)
A ganxta hiphop rétegzene. Üdvözlendő ha valaki nem szereti. Sajnos én szeretem. Vannak persze sikereik, slágereik e műfajban is némely előadóknak. Azonban ez a zene nem a normális embereknek szól. Jó ha nem tetszik, jó jel. Azért, mert akkor normális vagy, rendes, átlagos ember. Vagy elit vagy. Ezek mind jó dolgok. A ganxta hiphop vagy gettóhiphop, ha tetszik, nekünk rossz embereknek tetszik inkább, csibészeknek, gengsztereknek, deviánsoknak, társadalomba beilleszkedni nem tudó/akaró, csibészféléknek - főleg. Nyilván van kivétel, nyilván nem a teljes rajongótábor ilyenekből, belőlünk áll, de zöme igen...
Ha nem szereti valaki tehát nem baj, hanem inkább örüljön neki... Viszont ha valaki nem szereti, akkor aligha ért hozzá, aligha érti meg ezt a világot, stílust, szövegeket életérzést, s aligha tud róla autentikusan, reálisan, ésszerűen, korrekten írni. Azaz dilettáns. Máshoz persze nyilván nagyon jól ért és ügyes okos, de a gettohiphop-hoz hülye... Az ilyen ember - mint írtam nagyon jó, mert rendes ember - de jobb ha nem okoskodik róla. Senki ne okoskodjon arról, amihez nem ért, amit nem érzi, amihez köze nincs. Pláne nem a ganxta rap-ről, mert az még disszonánsabb lesz, hiszen nagyon kilóg a lóláb, nagyon cinkesgázos, ha dilettáns kotyog bele abba, amivel köszönővíszonyban sincs. Jobb ilyenkor erről hallgatni. Pláne nem cikket írni... Bocs hogy belekotyogtam...peace bros...
A ganxta hiphop rétegzene. Üdvözlendő ha valaki nem szereti. Sajnos én szeretem. Vannak persze sikereik, slágereik e műfajban is némely előadóknak. Azonban ez a zene nem a normális embereknek szól. Jó ha nem tetszik, jó jel. Azért, mert akkor normális vagy, rendes, átlagos ember. Vagy elit vagy. Ezek mind jó dolgok. A ganxta hiphop vagy gettóhiphop, ha tetszik, nekünk rossz embereknek tetszik inkább, csibészeknek, gengsztereknek, deviánsoknak, társadalomba beilleszkedni nem tudó/akaró, csibészféléknek - főleg. Nyilván van kivétel, nyilván nem a teljes rajongótábor ilyenekből, belőlünk áll, de zöme igen...
Ha nem szereti valaki tehát nem baj, hanem inkább örüljön neki... Viszont ha valaki nem szereti, akkor aligha ért hozzá, aligha érti meg ezt a világot, stílust, szövegeket életérzést, s aligha tud róla autentikusan, reálisan, ésszerűen, korrekten írni. Azaz dilettáns. Máshoz persze nyilván nagyon jól ért és ügyes okos, de a gettohiphop-hoz hülye... Az ilyen ember - mint írtam nagyon jó, mert rendes ember - de jobb ha nem okoskodik róla. Senki ne okoskodjon arról, amihez nem ért, amit nem érzi, amihez köze nincs. Pláne nem a ganxta rap-ről, mert az még disszonánsabb lesz, hiszen nagyon kilóg a lóláb, nagyon cinkesgázos, ha dilettáns kotyog bele abba, amivel köszönővíszonyban sincs. Jobb ilyenkor erről hallgatni. Pláne nem cikket írni... Bocs hogy belekotyogtam...peace bros...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: