A SoBe italokat gyártó cég 2012-re Yvonne Strahovskit választotta reklámarcnak, aki a tavalyi képviselőhöz, Ashlee Greene-hez hasonlóan nem ruhát, hanem csupán testfestéket visel a képeken.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meztelenül reklámoz üdítőitalt Yvonne Strahovski
2012. január 04. 20:52
Hú, de imádom ezt a nőt! Nem is emlékszem, hogy valaha olvastam volna cikket Yvonne-ról, úgyhogy szavy egy big-big-big lájk neked!
A hölgyemény pedig tényleg csinos és szép. Nincs mit takargatnia, még női szemmel is azt tudom mondani, hogy nagyon csinos. Az viszont egyenesen felcsigázott, hogy a Chuck ötödik évadjában magyarul fog beszélni!
A sorozatokban nem igazán akarnak magyarul megszólalni. Az Aliasban is vártam, hogy esetleg valamelyik szereplő karattyol valamit magyarul, de semmi.
1 felhasználónak tetszik:
szavy
2012. január 04. 21:01
gyönyörűszép teste van, nincs mit takargatnia...
Nekem amúgy nagyon tetszik az a testfesték...
Tök jó, hogy őt választották!!
Nekem amúgy nagyon tetszik az a testfesték...
Tök jó, hogy őt választották!!
2012. január 04. 21:03
Amúgy, a magyar részben szerintem ő beszélt a legjobban... még jobban mint azok, akik állítólag igazi magyarok lettek volna...
2012. január 04. 22:04
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem is csodálatos lett, nagyon szép ez a kókuszos minta, nekem tetszik.
És tényleg nagyon jó alakja is van hozzá, bár a képek alapján azért gondolom néha kicsit kényelmetlenül érezte magát. 
Egyébként amikor megláttam a főoldalon, szinte gondoltam, hogy te írtad, Szavy.
Egyébként amikor megláttam a főoldalon, szinte gondoltam, hogy te írtad, Szavy.
szavy
2012. január 04. 22:13
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Nagyon szép képek! Én igazából nem vagyok oda a meztelenkedős reklámokért, de ez más... nagyon igényes képek, nem mutatnak sokat, inkább csak sejtetnek. Az Ashlee Green- verzió is nagyon bejött,ahogy ez is:)
2012. január 04. 22:46
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Azt hiszem a cég rossz reklámarcot választott. Amikor egy ilyen bombázó meztelenül a parton pózol, a termék az utolsó, ami bárkit is érdekel. Bár tőlem akár csavarhúzó készletet is reklámozhat, amíg ilyen szívdöglesztő, egy rossz szavam sem lehet.
Köszönöet a cikkért a férfifalók egyesületének elnöki posztját jelenleg betöltő fórumozónknak.
Köszönöet a cikkért a férfifalók egyesületének elnöki posztját jelenleg betöltő fórumozónknak.
Bessie
2012. január 04. 23:10
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Tök jó képek. 
Ezek nem is igazán számítanak meztelennek.
Ezek nem is igazán számítanak meztelennek.
2012. január 04. 23:32
|
|
Olyviaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 129032 offline
|
Ezek milyen jó képek lettek, Yvonne-hoz ráadásul annyira illik ez a tengerpartos természetes feeling. Amúgy meg pont most nézem az ötödik évados új Chuck részeket
Csak így tovább Sarah!
2012. január 05. 16:45
Tök jók a képek és a teste is nagyon szép.Le a kalappal a festő elött nagyon jó lett a testfesték
2012. január 06. 00:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon szép képek lettek. Yvonne hihetetlenül csinos.
2012. január 06. 00:38
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.01.05. 11:23)
Josh, ez a te napod.
A képek amúgy szépek, amúgy biztos fura lehetett pucéran fotózkodni.
Hiába van rajta testfesték, az mégsem ruha. 
A képek amúgy szépek, amúgy biztos fura lehetett pucéran fotózkodni.
És még milyen fura lehetett, mikor megfestették neki.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.