Demi Lovato már nem szégyenkezik
2012. január 10. 16:30
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Csoda szép lány az biztos
2012. január 10. 21:28
|
|
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline
|
Nagyon szép, csinos és soha nem kellett szégyenkeznie
2012. január 11. 10:51
Demii, már miért kellett volna neked szégyenkezned bármi miatt is????? Gyönyörű vagy és kész. 
Nem tudom, hogy miért de mostanában egyre undorítóbbak az emberek. Komolyan. Most mit kell piszkálni valakit azért, mert nem olyan, mint a többi? Mi van, ha ő úgy érzi jól magát, hogy más? Mi van, ha semmi baj azzal, hogy mások vagyunk? Mert szerintem az a jó, ha egy ember más és nem olyan, mint minden ember. Pl: attól még, hogy valaki csont sovány és hogy ezért mindenki azt hiszi, hogy az a szép, attól még nem ez az igazság. Sőt... Demi az egyik legjobb példa erre. Mert ő igenis olyan lány, akire a lányok példaképként tekinthetnek. Ő töretlenül jött ki a rehabról, ő felállt onnan, ahová "lezuhant" és megmutatta, hogy a drogozás és depresszió után is van élet. Szerintem ilyen egy példakép. Aki elfogadja magát, még akkor is, ha sokan azt mondják rá, hogy csúnya, kövér, vagy ilyesmi. Nem szabad az ilyen embereknek hinni! Akkor vagy gyönyörű, hogyha elhiszed magadról, hogy az vagy! Onnantól kezdve pedig nem számít, hogy milyen az alakod, az arcod, a bőröd, a fogaid, stb. Csak az számít, hogy elfogadd magad!
De ez az én véleményem.
Nem tudom, hogy miért de mostanában egyre undorítóbbak az emberek. Komolyan. Most mit kell piszkálni valakit azért, mert nem olyan, mint a többi? Mi van, ha ő úgy érzi jól magát, hogy más? Mi van, ha semmi baj azzal, hogy mások vagyunk? Mert szerintem az a jó, ha egy ember más és nem olyan, mint minden ember. Pl: attól még, hogy valaki csont sovány és hogy ezért mindenki azt hiszi, hogy az a szép, attól még nem ez az igazság. Sőt... Demi az egyik legjobb példa erre. Mert ő igenis olyan lány, akire a lányok példaképként tekinthetnek. Ő töretlenül jött ki a rehabról, ő felállt onnan, ahová "lezuhant" és megmutatta, hogy a drogozás és depresszió után is van élet. Szerintem ilyen egy példakép. Aki elfogadja magát, még akkor is, ha sokan azt mondják rá, hogy csúnya, kövér, vagy ilyesmi. Nem szabad az ilyen embereknek hinni! Akkor vagy gyönyörű, hogyha elhiszed magadról, hogy az vagy! Onnantól kezdve pedig nem számít, hogy milyen az alakod, az arcod, a bőröd, a fogaid, stb. Csak az számít, hogy elfogadd magad!
De ez az én véleményem.
2012. január 12. 11:10
|
|
DemiLovatoohúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.08. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 161791 offline
|
(Am. "Sober Is Sexy" és nem 'Sobier Is Sexy') Deminél tökéletesebbet és csodálatosabbat vagy jobbat nem is tudnék elképszelni... Egyszerűen Imádom.. <3.<3.<3 Amúgy meg,soha az életembe nem fogom megérteni azokat akik valamilyen oknál fogva nem szeretik Demi-t,vagy kritizálja őt...
2012. január 14. 17:02
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Imàdlak Demi! Mièrt kène szègyenkezned?Gyönyörû vagy, jòl nèzel ki, te ìgy vagy jò, ahogy vagy! Nàlad bàtrabb, ôszintèbb, csodàlatosabb sztàrt nem ismerek! Maradj önmagad! Ne feledd: Love is louder than, the plesureto be perfect!
2012. február 05. 21:33
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Lisa7003:
egyetértek!
egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: