Úgy látszik itt már tényleg nem mondhat senki semmit. Elvégre, ha valaki nem ért egyet, az mér vita.XD Nekem van egy álláspontom, és én úgy érzem, hogy próbálok én itt mindenkit felnőttként kezelni, felnőttként hozzáállni, de sok a gyerekfelfogás mindig. Hiába is írtam kisregényt, szerintem senki sem fogta fel, mert, hogy Demi, Demi, Demi. Esküszöm, kívánom nektek az életben, teljes szívemből, mindenféle rosszindulat nélkül, hogy komolyan tudjátok ennyire egyszerűen, ennyire pozitívan és ennyire könnyen venni az akadályokat. A történeteket elolvasva, szívszorongatóak, de úgy érzem, hogy itt igazán beteg lelke még senkinek sem volt, olyan, amiről én beszéltem abban az ominózus hozzászólásomban. Igazából azzal akartam szemléltetni a dolgot, hogy jó magam a valódi lelki összeroppanáson estem át és ezen az ilyen nem tud segíteni, de hát, aki nem tapasztalja, annak hogyan is tudnám megmagyarázni? Én elfogadtam a ti álláspontotokat, de azt hiszem elég csak szétnézni a sztároknál és vannak sokkalta nagyobb, megbecsültebb és meggyötörtebb emberek is, akikre speckó én sokkal jobban felnézek. Demi marketing szempontjából a mai társadalom egy problémáját ragadta meg és ezzel ő nem segíteni akar, csak pénzt keresni, mint minden ember. Csak hát sokan bekajáljátok ezt a dolgot, és akkor az ember tépheti a száját. Sebaj, kinőttök belőle és rájöttök az igazi lelkibetegségek után, hogy nudli, amiket leírtatok. Engem egyedül az döbbent le, hogy rá néztek fel. Ha megkérdezitek a saját szüleiteket vagy rokonaitokat, biztos vagyok benne, hogy rosszabb dolgokat is éltek meg, csak nem kérdezitek meg ezekről őket és inkább "erőt merítetek" egy olyan sztár akár hamis és megírt nyilatkozataiból, akit nem is ismertek. Sokkal jobban megéri mondjuk anyukádat vagy édesapádat megkérdezni arról, hogy ő nekik volt-e ilyen időszakuk. Én megkérdeztem tőlük és talán rájuk nézek fel igazán. Miért? Mert ők is egyedül jöttek ki abból a helyzetből, amikben voltak. Milliószor többre becsülöm édesanyám vagy az édesapám történeteit, mint egy olyan emberét, akié lehet, hogy hamis és megkreált illúzió. Annyira elvagytok veszve a médiában, hogy nem is csodálkozom a mai fiatalok felfogásán. Ezt teszik elétek és mentek utána, mint a birkacsorda. Ezzel nem megsérteni akartam senkit, de hidalok az itt olvasottaktól. Egyszerűen még csak gyerekek vagytok. Életetek át dolgokat, de nem pont azt, amiről én próbálok itt karattyolni. Dehát sok lúd disznót győz, és ebben az esetben egyedüliként én vagyok a szóban forgó disznó. És kérem szépen, ez veszekedés volt? Na, ne essünk túlzásokba! Ez is egy eszmecsere volt, ahol érvekkel próbáljuk a másikat meggyőzni. Ezen miért kell magadat felidegesíteni Karina? Mindenkinek van egy x véleménye, ha nem tetszik? Ez van. De csak az elvakultak nem látják, hogy ez már átment marketingbe és üzletpolitikába. Minél több pénzt akarnak lehúzni a csajról. Ne feledjétek, Demi is olyan, mint Selena, vagy Bieber - fonálon rángatott szalmabábúk. A tinisztároknak általában megmondják, hogy mit csináljanak és mit mondjanak. Ez szerintem Lovato esetében sincs másképp. Kalapomat emelem a menedzsere előtt, komolyan, sikerült behülyíteni ezzel a marhasággal a mai fiatalokat, elvégre ez is volt a céljuk.
Szerk.: Én úgy érzem, hogy befejeztem az "eszmecserét", már persze, ha nem volt ez "veszekedés".XD Ki fogtok nőni ebből a hülyeségből, és nem most, de majd idővel tapasztalni fogjátok az élet valódi nehézségeit és valódi fájdalmait. Nem igazán értitek ezt a bizonyos lelkiállapotot, amin Demi is keresztül esett, mert soha sem voltatok úgy Isten igazán benne. Honnan tudom? Elolvastam a történeteket, és ilyesmikkel még pluszba én is tudnék szolgálni, de ez már magánügy persze. Puszta jóindulatból kívánom nektek, hogy soha meg ne éljétek azt a poklot, amit nekem sikerült úgy kemény 4-5 hónapos periódusba. De mint említettem felesleges olyan dolgon eszmét cserélni, ha a másik fél nem tud semmit hozzátenni. Ezért nem is jutottunk egyről a kettőre, s nem tudtuk meggyőzni a másikat, bár itt egyesek érvelni sem tudnak, vagy nem is voltak hajlandók. Ha érveltetek volna, akkor még így nyiltan el is mondanám, hogy bakker igazad van, bocsesz, de egy érv sem hangzott el. Bár miért lepődöm meg egyáltalán?XD Vívnék már egy jó kis szócsatát egyébként.