Starity

Demi Lovato már nem szégyenkezik

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 04. 20:02 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (LadyRainbow @ 2012.01.04. 19:49)
Ha ez így van, akkor nálatok lovatics-oknál az van berögzülve, hogy Demi bármit is tesz, az csak jó lehet.  wink.gif Mindenkinek van véleménye. Nektek az, nekünk pedig emez. Mindenki véleményét nem tudjátok megváltoztatni, csak szítjuk itt az ellenségeskedést.

Egyébként nem akartam vitát, csak normális hangnemben leírtam én is a véleményem... (:
2012. január 04. 20:04 #82
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥

StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 845
Azonosító: 133339
Nem igazán akarok hozzászólni az ilyen fajta cikkekhez,de már annyira szúrja ez az egész a szemem,hogy muszáj.Imádom Demit,csodálatos lány,tökéletes példakép rengeteg embernek,de nekem nem (egy időben még az volt,de mostmár nem) Mert az egy nagyszerű tett volt tőle,hogy volt bátorsága erről beszélni a világnak,és sikerült legyőznie a betegségét.De több millió emberk van a Földön akinek ez nem megy,és nekik még Demi se segít,én tudom.Én nem fogom magam sajnáltatni,hogy mennyire utálnak,de énis mindennap megkapom a sértéseket vagy akárcsak egy rossz nézést...és ez tönkreteszi az embert legbelül.Talán,irigy vagyok Demire,mondjátok ezt,de én bárcsak az ő helyében lennék.Ő elmondta a világnak ezt,és mindenki egy csapásra megkedvelte,én erre azt mondom,hogy némelyek micsoda álszent emberek.Nem mindenkinek ilyen könnyű,valaki egy életen át küzd ezzel és SENKI se figyel oda rá,sőt észre se veszik,mert titkolja és szégyeli ezt,és hiába mondják,hogy legyen erős,ez korántsem olyan egyszerű.Mert mások nem mondhatják el ezt egy ilyen interjúban,ők maguknak kell vele teljesen egyedül megbirkózni.Demi meg egy szempillantás alatt tökéletes lett néhány ember szemében,pedig neki is van múltja hiszen ivott és drogozott is.Ő se tökéletes mint ahogy sok ember nem az,nem belőle van elegem,hanem abból,hogy egyesek őt istenítik miközben nem gondolnak arra,hogy talán hány ember lehet a közelükben akik ilyen problémával küzdenek és mégcsak észre se veszik.És ezt senki ne vegye magára,de néhány kommenten már nagyon megakadtam.Most jöhet az utálkozás,ez csak egy vélemény,én nem ítélem Demit,nagyon szeretem de már ez nekem is sok...
2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Black Hearth2
2012. január 04. 20:04 #83
LadyRainbow
LadyRainbow
visszatérő vendég

Státusz"What's your plane, fighter princess?"
Hozzászólás: 443
Csatolások: 4
Azonosító: 158368
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.04. 20:00)
Egy szóval sem mondtam hogy minden jó amit csinál, van pár olyan dolog amivel nem értek egyet amit tesz, de amikor valaki azt mondja rá hogy nincs hangja, akkor azt azért nem lehet szó nélkül hagyni, mert az oké hogy valaki nagyon utálja, de azért azt nem elismerni hogy jó hangja van, az hazugság... Főleg ha valakire egy Adam Lambert szintű énekes mondja azt hogy csodálatos tehetség a lány wink.gif

Ő sem mondta egy szóval sem, hogy minden rossz amit Demi csinál. Szinte mindenkit ér ilyen vád valakitől, hogy nincsen hangja, de nem kell rögtön szétoltani az illető fejét. Adam pedig...Mert volna mást mondani _nevet.gif Ha már minket is így letámadtatok, akkor őt...? Természetesen nem mondom, hogy Adamnek nincs igaza: Deminek tényleg jó hangja van, de ettől függetlenül (nekem) még bajom van vele. Mellesleg pedig nem értem, hogy hogy került ide Adam.
2012. január 04. 20:05 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.04. 20:00)
Egy szóval sem mondtam hogy minden jó amit csinál, van pár olyan dolog amivel nem értek egyet amit tesz, de amikor valaki azt mondja rá hogy nincs hangja, akkor azt azért nem lehet szó nélkül hagyni, mert az oké hogy valaki nagyon utálja, de azért azt nem elismerni hogy jó hangja van, az hazugság... Főleg ha valakire egy Adam Lambert szintű énekes mondja azt hogy csodálatos tehetség a lány wink.gif

Mindenkinek más a szép és más a jó. Komolyan, szomorú, hogy egy majdan 20 éves felnőtt nőnek kell ezt ecsetelni. blink.gif Képzeld el milyen lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és mindenki ugyanazt szeretné. Demi messze áll még a prótól, és talán akkor mondom azt, hogy "Ez igen!", amikor majd olyanok emelnek kalapot előtte, mint például Madonna, Seal vagy éppen Elton John. Tudjátok, azok, akik talán még szolmizálni is tanultak. Adam Lambert is ugyanolyan popsztár, mint a mai Rihanna. Nem ismerem az életének a szakaszait, de nem hiszem, hogy konzervatóriumba járt, oda és vissza fújja a zenetöris könyveket. Szóval én nem tartom azt akkora elismerésnek, hogy Adam Lambert pozitívan nyilatkozott róla. Demi zenéje nekem sem tetszik, és ezt úgy mondom, hogy az összes albumát meghallgattam, de egy szám sem mászott bele a fülembe, hogy ez jó. Kinek ez, kinek az. Neki nem tetszik, és? Fogadd el és törődj azzal, hogy neked a nagy kedvenced. Nem fogod megváltani a világot ezzel. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. január 04. 20:13 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (LadyRainbow @ 2012.01.04. 20:04)
Ő sem mondta egy szóval sem, hogy minden rossz amit Demi csinál. Szinte mindenkit ér ilyen vád valakitől, hogy nincsen hangja, de nem kell rögtön szétoltani az illető fejét. Adam pedig...Mert volna mást mondani  _nevet.gif Ha már minket is így letámadtatok, akkor őt...? Természetesen nem mondom, hogy Adamnek nincs igaza: Deminek tényleg jó hangja van, de ettől függetlenül (nekem) még bajom van vele. Mellesleg pedig nem értem, hogy hogy került ide Adam.

Őőőő ez mióta nevezhető szétoltásnak? Adamet meg nem hiszem hogy "kényszeríteni" kellett, mert minden alkalommal saját magától írta ezt ki Twitterre. :'D És úgy jött a képbe hogy láttam hogy nagy kedvenced, és felhoztam példának... De szerintem itt zárjuk is le a témát! (:
2012. január 04. 20:17 #86
uzftv
uzftv
Hozzászólás: 517
Csatolások: 0
Azonosító: 151465
szép csaj nem tom mit izélnek itt:))
2012. január 04. 20:19 #87
JNoémi1999
JNoémi1999
visszatérő vendég
Hozzászólás: 263
Azonosító: 130567
Szeretem Demit, vannak hibái, ahogy mindenkinek. Nem hibáztatom. De jó hogy jó útra tért. smileeee.gif
2012. január 04. 20:19 #88
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Demi egy nagy szép, és tehetséges lány. Nem kell semmit sem szégyelnie. Mindenki másmilyen. Ő is. Nagyon nagy tehetséggel van megáldva, és azok az emberke akik őt piszkálják, szerintem csak irigyek arra, hogy ő sikeres...
2012. január 04. 20:23 #89
- törölt felhasználó -    
Örülök neki,de már nagyon unom az ilyen cikkeket róla.
2012. január 04. 20:30 #90
- törölt felhasználó -    
gyönyörű Demi ezeken a képeken heart.gif
2012. január 04. 20:41 #91
PTR.95
PTR.95
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=dhiHdON5FdM egyszerűen elképesztő!!! : O
Hozzászólás: 303
Azonosító: 141926
Ha unod, nem kell elolvasni! ;D még h nincs melle!!! Demi Boobvato!! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: vivi9517, Karina197
2012. január 04. 21:02 #92
AniKelemen
AniKelemen
visszatérő vendég

StátuszCsak azután ítélj el bárkit is, miután igazán megismerted....
Hozzászólás: 126
Azonosító: 166605
Sokan írjátok, hogy uncsi már a téma, nézzétek így: Felvállalta ezt, az egész világ előtt és valljuk be, nem sokan teszik ezt a hírességek között. Így szerintem érthető, hogy a média felkapta a témát és ha ezt kérdezik tőle az intrejúkon, akkor válaszolnia kell rá.
Csodálatos és átlagon felüli hangja van és rengeteg száma, attól hogy te nem keresed, nem veszed meg az albumát, nem töltöd le stb, attól még lehetnek számai, csak nem adja ki őket agyba-főbe kislemezen.
Véleményem szerint szép lány és engem megtanított arra, hogy ne szégyeljem magam a külsőm miatt. Ezt köszönöm neki (L)
1 felhasználónak tetszik: vivi9517
2012. január 04. 21:04 #93
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
aki Demire azt mondja, hogy sajnáltatja magát, vagy, hogy már unalmas stb., annak biztos nem volt ilyen problémája. ti vagytok unalmasak a rágalmaitokkal, ebben az elcs.szett világban még az is baj, hogy az ember segíteni akar másokon?
2 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, vivi9517
2012. január 04. 21:16 #94
- törölt felhasználó -    
Örülök, hogy van egy sztár, aki a természetesség híve! heart.gif
2012. január 04. 21:16 #95
Trinda
Trinda
BFMV
Hozzászólás: 2563
Csatolások: 122
Azonosító: 132827
Én sajnálom szegényt,örülök,hogy túl van a nehéz időkön.
De igazából nem értem,hogy mért kell mindig felhozni a múltat,és mért kell ugyan azt elmondani ,ami "részletesebb"?
Ez neki is rossz!
2012. január 04. 21:27 #96
barbii94
barbii94
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 128085
én nagyon tisztelem h fel vállalta és még nagyon sokáig erről fogják kérdezni mert az újság írok ilyenek... és itt is lehetne a sikereiről írni nem csak a múltjáról mert amióta kijött a központból rengeteg dolgot csinált és azok sikeresek voltak arról pl sosem írnak itt...
2012. január 04. 21:37 #97
- törölt felhasználó -    
Ha unalmas a téma, nem kell megnyitni a cikket, tudjátok a böngésző ablakának van egy jobb felső sarka, egy x-el ellátva... Akinek nem tetszik, nyugodtan kattintson rá és nem kell kommentálnia. Aki persze ezzel éli ki magát, hogy szegény Demit oltogatja, annak rohadt unalmas és szánalmas lehet az élete. Én sem irkálok a ti kedvenceitekről szóló cikkek alá hasonló "értelmes" kommenteket. Lehet hogy titeket ez nem érdekel, de nem tudjátok hány MILLIÓ EMBERNEK adott erőt az Ő történetével! Csak ennyit akartam...
Ui.: Fuck The Haters! smileeee.gif
2012. január 04. 21:51 #98
- törölt felhasználó -    
Érdekes és vicces egyébként, hogy amikor szelina gomezt, fluort, espét vagy bíbőrt kell oltani, az okvetlenül senkinek sem probléma. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Black Hearth2
2012. január 04. 21:57 #99
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Ó, szerelmetes Karina! Nagyon jó cikk lett! heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Karina197
2012. január 04. 22:04 #100
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
@Holly Keller hát engem elég sokan támadnak azért, mert folyton lehordom gomezt, szóval ez már egyéni dolog. beer.gif

@Kelsey köszi happy.gif <3
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok