Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.04. 20:00)
Egy szóval sem mondtam hogy minden jó amit csinál, van pár olyan dolog amivel nem értek egyet amit tesz, de amikor valaki azt mondja rá hogy nincs hangja, akkor azt azért nem lehet szó nélkül hagyni, mert az oké hogy valaki nagyon utálja, de azért azt nem elismerni hogy jó hangja van, az hazugság... Főleg ha valakire egy Adam Lambert szintű énekes mondja azt hogy csodálatos tehetség a lány

Mindenkinek más a szép és más a jó. Komolyan, szomorú, hogy egy majdan 20 éves felnőtt nőnek kell ezt ecsetelni.

Képzeld el milyen lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és mindenki ugyanazt szeretné. Demi messze áll még a prótól, és talán akkor mondom azt, hogy "Ez igen!", amikor majd olyanok emelnek kalapot előtte, mint például Madonna, Seal vagy éppen Elton John. Tudjátok, azok, akik talán még szolmizálni is tanultak. Adam Lambert is ugyanolyan popsztár, mint a mai Rihanna. Nem ismerem az életének a szakaszait, de nem hiszem, hogy konzervatóriumba járt, oda és vissza fújja a zenetöris könyveket. Szóval én nem tartom azt akkora elismerésnek, hogy Adam Lambert pozitívan nyilatkozott róla. Demi zenéje nekem sem tetszik, és ezt úgy mondom, hogy az összes albumát meghallgattam, de egy szám sem mászott bele a fülembe, hogy ez jó. Kinek ez, kinek az. Neki nem tetszik, és? Fogadd el és törődj azzal, hogy neked a nagy kedvenced. Nem fogod megváltani a világot ezzel.