Demi Lovato már nem szégyenkezik
2012. január 04. 19:26
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Csodálatosak lettek a képek!! Annyira jók azok a ruhák.
Amúgy, igen, Demi nem túl sovány, de nem is kövér. Teltkarcsú (anyám mindig ezzel a szóval szívatott, de én ezt most csupa jóindulatból írom) Örülök, hogy már meggyógyult, és remélem örökre erős tud maradni. És amúgy szerintem vannak cicijei, nem tudom, miért mondja, hogy nem
2012. január 04. 19:33
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Csak így tovább
2012. január 04. 19:36
Idézet (Jenny Lawliet @ 2012.01.04. 19:24)
Miért? Azért mert csak erről hallani róla. Semmi mást nem csinál mint hogy sajnáltatja magát...Meg ezen kívül mostanában kb. volt 1 dala...
Attól hogy a Starityn csak erről van cikk, arról nem Ő tehet..
"Meg ezen kívül mostanában kb. volt 1 dala..." Jó tudni hogy csak 1 dala van :'D Mikor szeptemberben kijött egy teljes albuma, ami néhány óra alatt az iTunes első helyére került. De igen, tényleg csak 1 dala van... És Timbaland is biztos csak sajnálatból készíti már vele a 4. közös dalát. (Eddig még csak 1 jelent meg, a másik 3 idén fog kijönni) Biztos sajnálatból áradoznak róla olyan előadók mint Adam Lambert, Katy Perry, Ryan Tedder, Kelly Clarkson, Pete Wentz stb... Biztos sajnálatból volt novemberben az összes turné állomása telt házas...
1 felhasználónak tetszik:
Karina197
2012. január 04. 19:43
|
|
Katherinaa._új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 159939 offline
|
Szandi_Unbroken igazad van.
Egyébként örülök, hogy meg van elégedve a testével, mert Demi szép, sosem volt kövér...! A 'nádszál vékony' lányok sem minden esetben szépek, Demi pont jó úgy, ahogy
(Ráadásul tehetséges is)
Egyébként örülök, hogy meg van elégedve a testével, mert Demi szép, sosem volt kövér...! A 'nádszál vékony' lányok sem minden esetben szépek, Demi pont jó úgy, ahogy
2012. január 04. 19:43
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.04. 19:36)
Attól hogy a Starityn csak erről van cikk, arról nem Ő tehet..
"Meg ezen kívül mostanában kb. volt 1 dala..." Jó tudni hogy csak 1 dala van :'D Mikor szeptemberben kijött egy teljes albuma, ami néhány óra alatt az iTunes első helyére került. De igen, tényleg csak 1 dala van... És Timbaland is biztos csak sajnálatból készíti már vele a 4. közös dalát. (Eddig még csak 1 jelent meg, a másik 3 idén fog kijönni) Biztos sajnálatból áradoznak róla olyan előadók mint Adam Lambert, Katy Perry, Ryan Tedder, Kelly Clarkson, Pete Wentz stb... Biztos sajnálatból volt novemberben az összes turné állomása telt házas...
Nem tudom mit esznek rajta, a hangja tök átlagos, semmi különleges nincs benne az égvilágon.
2012. január 04. 19:46
|
|
Katherinaa._új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 159939 offline
|
Oh, Pillebaba98 és Jenny Lawliet, nem Ő akar róla nyilatkozni, ha egyszer megkeresik és interjút kérnek tőle, mit csináljon? Ha azt mondja nem nyilatkozik, azt fogják írni, hogy még mindig nem vállalja fel a történteket...
2012. január 04. 19:46
Idézet (Jenny Lawliet @ 2012.01.04. 19:43)
Nem tudom mit esznek rajta, a hangja tök átlagos, semmi különleges nincs benne az égvilágon.
Vicces vagy :'D De ha te így gondolod... Látom hogy az "utálom" listádba benne van a neve, szóval neked hiába bármit is magyarázni, mert már be van rögzülve hogy bármit is tesz az csak sz*r lehet... (:
2012. január 04. 19:49
|
|
Katherinaa._új tag |
|
Jenny Lawliet, nem rosszindulatból mondom, nem szeretnék vitát emiatt, csak attól, hogy te nem szereted, nem biztos, hogy rossz hangja van meg stb., csak neked nem tetszik, nem tartod nagyra.
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.04. 19:46)
Vicces vagy :'D De ha te így gondolod... Látom hogy az "utálom" listádba benne van a neve, szóval neked hiába bármit is magyarázni, mert már be van rögzülve hogy bármit is tesz az csak sz*r lehet... (:
Ha ez így van, akkor nálatok lovatics-oknál az van berögzülve, hogy Demi bármit is tesz, az csak jó lehet.
Idézet (Szandi_Unbroken @ 2012.01.04. 19:46)
Neked még nem mondták azt, hogy fogadd el mások véleményét? Hogy őszinte legyek Deminek jó hangja van, de a zenéje pocsék. De persze ez is csak egy vélemény.
2012. január 04. 19:50
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Tény, ami tény, kicsit sokat kérdeznek erről az időszakról. Ha így folytatják, én is unni kezdem, pedig nagyon bírom Demit.
Ettől függetlenül szép és őszinte. Maradjon szépen így, és gyártson még több számot, mert imádom az erős hangját.
Ettől függetlenül szép és őszinte. Maradjon szépen így, és gyártson még több számot, mert imádom az erős hangját.
2012. január 04. 19:56
el sem kellett volna kezdeni....
de örülök hogy leszokott
így tovább
de örülök hogy leszokott
így tovább
2012. január 04. 19:57
|
|
Katherinaa._új tag |
|
LadyRainbow, ha nekem is szólt amit írtál, (és ezt most minden rosszindulat nélkül írom) akkor csak mondom, hogy én azért írtam Jenny Lawliet-nek ezeket, mert az a véleményem, ha Demiről van szó, ha nem róla, hogy attól még hogy valakit nem szeretsz, nem biztos, hogy rossz. Nekem ez a véleményem.
2012. január 04. 19:59
|
|
Katherinaa._új tag |
|
De komolyan, én ezzel nem akartam semmilyen vitát sem kezdeményezni. Teljesen megértem, hogy ő nem szereti Demit, tudom jól, hogy nem mindenkinek lehet a kedvence.
2012. január 04. 20:00
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Idézet (Katherinaa._ @ 2012.01.04. 19:57)
LadyRainbow, ha nekem is szólt amit írtál, (és ezt most minden rosszindulat nélkül írom) akkor csak mondom, hogy én azért írtam Jenny Lawliet-nek ezeket, mert az a véleményem, ha Demiről van szó, ha nem róla, hogy attól még hogy valakit nem szeretsz, nem biztos, hogy rossz. Nekem ez a véleményem.
Nem, nem neked szólt
Idézet (LadyRainbow @ 2012.01.04. 19:49)
Ha ez így van, akkor nálatok lovatics-oknál az van berögzülve, hogy Demi bármit is tesz, az csak jó lehet.
Mindenkinek van véleménye. Nektek az, nekünk pedig emez. Mindenki véleményét nem tudjátok megváltoztatni, csak szítjuk itt az ellenségeskedést.
Egy szóval sem mondtam hogy minden jó amit csinál, van pár olyan dolog amivel nem értek egyet amit tesz, de amikor valaki azt mondja rá hogy nincs hangja, akkor azt azért nem lehet szó nélkül hagyni, mert az oké hogy valaki nagyon utálja, de azért azt nem elismerni hogy jó hangja van, az hazugság... Főleg ha valakire egy Adam Lambert szintű énekes mondja azt hogy csodálatos tehetség a lány
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
Miért? Azért mert csak erről hallani róla. Semmi mást nem csinál mint hogy sajnáltatja magát...Meg ezen kívül mostanában kb. volt 1 dala...
Forrás: http://starity.hu/magazin/23495-demi-lovato-mar-nem-szegyenkezik/#comment#ixzz1iW9MKW9S
hát nem egy dala, egy albuma jelent meg nem minent írnak le róla itt...tük sök száma van...nem egy!!! és am nem sajnáltatja magát...ha kérdezik, akkor válaszol!
Forrás: http://starity.hu/magazin/23495-demi-lovato-mar-nem-szegyenkezik/#comment#ixzz1iW9MKW9S
hát nem egy dala, egy albuma jelent meg nem minent írnak le róla itt...tük sök száma van...nem egy!!! és am nem sajnáltatja magát...ha kérdezik, akkor válaszol!
1 felhasználónak tetszik:
vivi9517
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.