Demi Lovato már nem szégyenkezik
2012. január 04. 17:59
szépek ezek a képek
amm tényleg lehetne hanyagolni a témát...
2012. január 04. 18:01
Idézet (Fanni97 @ 2012.01.04. 17:22)
Nem azért de egyet értek veled Jenny Lawliet.
Már kissé unom,hogy állandóan a betegségéről beszél.Sajnálom,hogy ilyen dolgokon ment keresztül de már én is unom..És most jöhetnek a hozzá szólások hogy nem kell rá kattintani a cikkre.Szerintem mindenkinek lehet véleménye ha az éppen nem is mindig pozitív.
Már kissé unom,hogy állandóan a betegségéről beszél.Sajnálom,hogy ilyen dolgokon ment keresztül de már én is unom..És most jöhetnek a hozzá szólások hogy nem kell rá kattintani a cikkre.Szerintem mindenkinek lehet véleménye ha az éppen nem is mindig pozitív.
Ezzel egyetértek. Oké, én is sajnálom, hogy ez és ez volt vele, de a világon sok más ezer, akár tízezer kerül és került olyan helyzetbe, mint ő. Én is voltam nagyon mélyen, csak voltam annyira erős személyiség, hogy nem nyúltam droghoz és alkoholhoz. Nekem is kezd herótom lenni attól, hogy csak a betegsége, hogy hú, ő gyógyszerezte magát. A szülők, mennyire felügyelhettek rá vajon.
2012. január 04. 18:11
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Egyébként már régóta én is arra gondoltam,hogy ez csak reklámfogás a részéről...csak nem akartam ide leírni...de most leírtam.xD
|
|
Deni Vitaleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.07. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 160213 offline
|
Ez az Demi!! Állj ki magadért!!
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Hanyadjára mondja ezt el? Ha annyira lezárta volna magában, nem beszélne erről újra és újra, mert elsőre is megértettük. Próbálna inkább a zenéével címlapokra kerülni...Mert nem sikerülne neki, ezzel viszont (amit látjuk) nagyon is sikerül.
2012. január 04. 18:23
Ez a lány olyan szép 
és tényleg nincs mit szégyelnie !
és tényleg nincs mit szégyelnie !
2012. január 04. 18:29
Azért beszél ennyit róla, mert ezzel sok olyan embernek tud erőt adni akik hasonló problémákkal küzdenek mint Ő... És aki szerint ez csak reklám fogás, az nézze meg ezeket a videókat és rá jön hogy NEM az... Látni lehet hogy teljes átérzéssel és őszinteséggel beszél róla, mert tényleg segíteni szeretne másokon:
1. http://www.youtube.com/watch?v=uMIiGyJJbiI (Los Angeles -i beszéde magyar felirattal)
2. http://www.youtube.com/watch?v=Xtpavzm6DZA (Chicago -i beszéde)
1. http://www.youtube.com/watch?v=uMIiGyJJbiI (Los Angeles -i beszéde magyar felirattal)
2. http://www.youtube.com/watch?v=Xtpavzm6DZA (Chicago -i beszéde)
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. január 04. 18:29
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Corby @ 2012.01.04. 17:13)
Jenny Lawliet: Ha nem érdekel akkor nem kell rákattintani a cikk megjelenéséhez
Örülök, hogy Demi felépült és hogy mostmár egészséges!
Örülök, hogy Demi felépült és hogy mostmár egészséges!
Nem írhatom le a véleményemet vagy mi?
Te nem unod már, hogy folyton sajnáltatja magát???
2012. január 04. 18:33
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Demi jól teszi hogy nem foglalkozik a kritikákkal és az is jó hogy, jól érzi magát a bőrében.Nem kell minden embernek tökéletesnek lennie,nem tudom hogy miért rögeszméje ez mindenkinek.
2012. január 04. 18:38
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Én nem akarok senkit megbántani,de nekem ez már sok. Ez nem az első/második ilyen cikk.
Egy idő múlva már unalmas. Most ne értsetek félre én örülök,hogy felépült,de szinte minden cikkje ezzel a témával foglalkozik.
Egy idő múlva már unalmas. Most ne értsetek félre én örülök,hogy felépült,de szinte minden cikkje ezzel a témával foglalkozik.
2012. január 04. 18:42
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát nem is kell hisz csodalatosan nézki
.
2012. január 04. 18:52
|
|
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline
|
nem tom mért kell basztatni mert nem ő hozta fel a témát hanem a sewenteen magazin. Ők kérdezgették és mivel nem akar bunkó lenni ezért válaszol amúgy meg arról sem tehet h cikket írnak róla -.-
2012. január 04. 18:54
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
jó ,hogy így gondolja...
amúgy szerintem sem kéne ennyit nyilatkoznia róla....sajnálom meg minden ,de így nem fogja tudni lezárni véglegesen a témát ha folyton erről kérdezik...
amúgy szerintem sem kéne ennyit nyilatkoznia róla....sajnálom meg minden ,de így nem fogja tudni lezárni véglegesen a témát ha folyton erről kérdezik...
2012. január 04. 18:55
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
'Nincsenek melleim' -> Valóban csak a pozitívumokra hajaz...
Amúgy szerintem vannak.
Amúgy szerintem vannak.
2012. január 04. 18:56
|
|
vivi9517visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 134723 offline
|
Most mért kell azt fújni,hogy ennyiszer elmondja?
Helyesen teszi!Rengeteg embernek segít ezzel.Ha valaki pl.pont akkor van ott,hogy ennyi,feladja,de Demi pont akkor beszél mondjuk egy műsorban róla,és ő nézni,az erőt adhat neki.
Helyesen teszi!Rengeteg embernek segít ezzel.Ha valaki pl.pont akkor van ott,hogy ennyi,feladja,de Demi pont akkor beszél mondjuk egy műsorban róla,és ő nézni,az erőt adhat neki.
2012. január 04. 18:57
egy kicsit sajnálom is...azért sok interjút ad magáról
2012. január 04. 19:24
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (vivi9517 @ 2012.01.04. 18:56)
Most mért kell azt fújni,hogy ennyiszer elmondja?
Miért? Azért mert csak erről hallani róla. Semmi mást nem csinál mint hogy sajnáltatja magát...Meg ezen kívül mostanában kb. volt 1 dala...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.