Demi Lovato már nem szégyenkezik
2012. január 04. 17:16
imádom Demit és örülök,hogy egészséges.Amúgy meg nagyon szép a képeken.
2012. január 04. 17:22
|
|
Fanni97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 148312 offline
|
Nem azért de egyet értek veled Jenny Lawliet.
Már kissé unom,hogy állandóan a betegségéről beszél.Sajnálom,hogy ilyen dolgokon ment keresztül de már én is unom..És most jöhetnek a hozzá szólások hogy nem kell rá kattintani a cikkre.Szerintem mindenkinek lehet véleménye ha az éppen nem is mindig pozitív.
Már kissé unom,hogy állandóan a betegségéről beszél.Sajnálom,hogy ilyen dolgokon ment keresztül de már én is unom..És most jöhetnek a hozzá szólások hogy nem kell rá kattintani a cikkre.Szerintem mindenkinek lehet véleménye ha az éppen nem is mindig pozitív.
2012. január 04. 17:23
Nem kell szégyenkeznie már jól van ez a lényeg. Megnéztem a képeket és Demi gyönyörű rajtuk!
(L)
2012. január 04. 17:28
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Mostanában nagyon megszerettem Demit, tényleg nincs miért szégyenkeznie és jó, hogy elfogadta magát, tényleg gyönyörű. Igaz, hogy rengeteget foglalkoznak a betegségével, de inkább a felépüléséről beszél és ezzel szerintem nincs baj, jó példát akar mutatni.
2012. január 04. 17:28
Demi mindenhol elképesztő, én nem szégyenkeznék, örülnék, ha ő lehetnék
2012. január 04. 17:33
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Szerintem nagyon jól teszi,hogy kiad magából mindent.
2012. január 04. 17:38
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
szerintem szép nagyon, és engem sem érdekelne!! És én mindig is szerettem őt, de mostanában került be igazából úgy a kedvenceim közé!! És hajrá Demi!!
2012. január 04. 17:43
Nem kell szégyenkeznie és remélhetőleg már ne fogják folyamatosan erről kérdezni és mindig emlékeztetni vele a rosszra.
2012. január 04. 17:43
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
csak arról lehet itt beszélni h beteg volt. ?? -.-
2012. január 04. 17:49
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Én egyszerűen rühellem ezt a csajt, és mindent el lehet mondani róla, csak azt nem, hogy kövér!
2012. január 04. 17:51
nemtudom, őszintén engem nem érdkele, hogy drogozik/ott. ő dolga.
2012. január 04. 17:53
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Pont ez az a dolog, ami miatt nagyon tisztelem és felnézek rá. Valóban nem vékony, de könyörgöm, nem is kövér. Nagyon is nőies alakja van. Nem lehet minden lány született modellalkat, és nem is kell annak lennie. Én sem vagyok karcsú, régen zavart is, de mostanában nem. Ilyen vagyok és én így érzem jól magam, ennyi. Pont ez miatt gondoltam arra, hogy kitartok Demi mellett. Ha valaki kicsit vaskosabb, az már nem is szép? A nők csak akkor szépek, ha olyan vékonyak, mint a kisujjam? Nem hiszem. Továbbá azt tisztelem benne, hogy nem érdeklik az efféle kritikák, ő kitart a véleménye mellett. Igaza is van.
Remélem Demi példája sok ember agyáig eljut és felfogják végre, hogy nem csak a nádszálvékonyság a szép, mert már kezdem unni, hogy mindenhol azt olvasom, hogy meghízott. És? Ettől ugyanúgy egy erőteljes, gyönyörű és tiszteletre méltó nő.
Remélem Demi példája sok ember agyáig eljut és felfogják végre, hogy nem csak a nádszálvékonyság a szép, mert már kezdem unni, hogy mindenhol azt olvasom, hogy meghízott. És? Ettől ugyanúgy egy erőteljes, gyönyörű és tiszteletre méltó nő.
2012. január 04. 17:53
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Mondta,hogy nincsenek mellei,úgyhogy nem csak a pozitívumot látja....de hát ezzel mindenki így van.Van akinek a feneke jó,van akinek a melle,van akinek egyik sem:(..és akinek mindegyik megadatott,az örüljön a fejének..xD
2012. január 04. 17:54
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Egyébként mikor lesz új klipje?
2012. január 04. 17:55
Én sajnálom hogy voltak problémái , de nem hiszem hogy ennyit kellene már erről beszélni
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: