Most már biztos, hogy nem Katy akart elválni, hanem Russell adta be a keresetet. A fiatalok között már régóta feszült volt a levegő, Katy gyakran fenyegette Russellt, hogy el fogja hagyni, azonban végül a férfi tette meg a lépést. Miért?
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi áll Katy Perry válásának hátterében?
2012. január 04. 15:36
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Sajnálom Katy-t!
Szerintem Russel egyszerűen nem fogadta el Katy jellemét, és próbálta megváltoztatni, ami sosem jó dolog egy kapcsolatban.
Tudom, hogy nagyon jó barátnőm Ri-Ri-vel, de az nem ugyanaz, mintha a szerelmével lakna egy lakásban, vagy egyedül,a saját pénzéből. És most, hogy ráadásul vagyona felét is elvesztheti...
Biztosan pocsékul érzi magát!
Tudom, hogy nagyon jó barátnőm Ri-Ri-vel, de az nem ugyanaz, mintha a szerelmével lakna egy lakásban, vagy egyedül,a saját pénzéből. És most, hogy ráadásul vagyona felét is elvesztheti...
Biztosan pocsékul érzi magát!
2012. január 04. 15:38
A cikk nagyon jo lett!!
Egyebkent erdekes, mert az itt felsorolt pontok teljesen igazak, ha jobban belegondolok, akkor megertem Russel-t.
Egyebkent erdekes, mert az itt felsorolt pontok teljesen igazak, ha jobban belegondolok, akkor megertem Russel-t.
2012. január 04. 15:39
De ugyanakkor Katy-t is, nem tudom kinek van nagyobb igaza...
2012. január 04. 15:46
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon jó cikk bár szerintem azért is lett vége mert eltávolodtak szerintem nem jokkor ment el világkörüli turnéra de nagyon sajnálom :/.
2012. január 04. 15:52
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Fantasztikus cikk! Nagyon sajnálom ezt a házasságot, de ami nem megy nem kell erőltetni! Ezek az okok, mind közrejátszottak, de ki tudja igazából mi áll a háttérben..
2012. január 04. 16:47
|
|
Dooryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 174 Azonosító: 160874 offline
|
Na igen...ebből a cikkből is kiderül,hogy Katy semmit nem tett ami rossz lenne...csupán Russell veszi túl komolyan a dolgokat...és Katy csak élte a saját életét és ez zavarta Russellt!!! De kedves Rihannától,hogy befogadta,ez érthető is hiszen nagyon jó barátnők
2012. január 04. 16:49
Szegény Katy... ezért most nagyon sajnálom... Rihannára pedig büszke vagyok... kedves volt tőle!
2012. január 04. 17:03
szegény Katy én sajnálni tudom, de meg sem lepődöm a férfi dominanciáján, valahogy ez sejthető volt sztem(még jó hogy Rihanna segített szegényen
)
2012. január 04. 17:11
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
Mindenki Katy-t sajnálja. Én mind kettőjüket megértem. Nem lehetetett Russelek se könnyű, hogy távol van feleségétől. ÉS létszik rajtuk nem egy azon világ a két ember. Hisz amit leírt a cikk is Katy party lány még Russel otthon ülős férfi. Ebből is lehet gondolni, hogy egyikőjüknek sem könnyű ez az egész kapcsolat. De azért Riri tényleg aranyos, hogy befogadta barátnőjét a nehéz percekben. Ez szép volt tőle:)
2012. január 04. 17:13
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Rihannától nagyon kedves gesztus volt, hogy így befogadta Katy-t. Én kicsit sajnálom a csajt, de szerintem nem illettek annyira össze. Katy még fiatal.
2012. január 04. 17:24
|
|
HoneyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 166369 offline
|
Hát Katy még fiatal és aranyos volt Rihannától hogy befogadta.
2012. január 04. 17:57
Rihanna nagyon aranyoos gesztus tett le. sajnálom Katy-t.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: