Most már biztos, hogy nem Katy akart elválni, hanem Russell adta be a keresetet. A fiatalok között már régóta feszült volt a levegő, Katy gyakran fenyegette Russellt, hogy el fogja hagyni, azonban végül a férfi tette meg a lépést. Miért?
A teljes cikkhez kattints ide!
Mi áll Katy Perry válásának hátterében?
2012. január 04. 15:36
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Sajnálom Katy-t!
Szerintem Russel egyszerűen nem fogadta el Katy jellemét, és próbálta megváltoztatni, ami sosem jó dolog egy kapcsolatban.
Tudom, hogy nagyon jó barátnőm Ri-Ri-vel, de az nem ugyanaz, mintha a szerelmével lakna egy lakásban, vagy egyedül,a saját pénzéből. És most, hogy ráadásul vagyona felét is elvesztheti...
Biztosan pocsékul érzi magát!
Tudom, hogy nagyon jó barátnőm Ri-Ri-vel, de az nem ugyanaz, mintha a szerelmével lakna egy lakásban, vagy egyedül,a saját pénzéből. És most, hogy ráadásul vagyona felét is elvesztheti...
Biztosan pocsékul érzi magát!
2012. január 04. 15:38
A cikk nagyon jo lett!!
Egyebkent erdekes, mert az itt felsorolt pontok teljesen igazak, ha jobban belegondolok, akkor megertem Russel-t.
Egyebkent erdekes, mert az itt felsorolt pontok teljesen igazak, ha jobban belegondolok, akkor megertem Russel-t.
2012. január 04. 15:39
De ugyanakkor Katy-t is, nem tudom kinek van nagyobb igaza...
2012. január 04. 15:46
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyon jó cikk bár szerintem azért is lett vége mert eltávolodtak szerintem nem jokkor ment el világkörüli turnéra de nagyon sajnálom :/.
2012. január 04. 15:52
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Fantasztikus cikk! Nagyon sajnálom ezt a házasságot, de ami nem megy nem kell erőltetni! Ezek az okok, mind közrejátszottak, de ki tudja igazából mi áll a háttérben..
2012. január 04. 16:47
|
|
Dooryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 174 Azonosító: 160874 offline
|
Na igen...ebből a cikkből is kiderül,hogy Katy semmit nem tett ami rossz lenne...csupán Russell veszi túl komolyan a dolgokat...és Katy csak élte a saját életét és ez zavarta Russellt!!! De kedves Rihannától,hogy befogadta,ez érthető is hiszen nagyon jó barátnők
2012. január 04. 16:49
Szegény Katy... ezért most nagyon sajnálom... Rihannára pedig büszke vagyok... kedves volt tőle!
2012. január 04. 17:03
szegény Katy én sajnálni tudom, de meg sem lepődöm a férfi dominanciáján, valahogy ez sejthető volt sztem(még jó hogy Rihanna segített szegényen
)
2012. január 04. 17:11
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
Mindenki Katy-t sajnálja. Én mind kettőjüket megértem. Nem lehetetett Russelek se könnyű, hogy távol van feleségétől. ÉS létszik rajtuk nem egy azon világ a két ember. Hisz amit leírt a cikk is Katy party lány még Russel otthon ülős férfi. Ebből is lehet gondolni, hogy egyikőjüknek sem könnyű ez az egész kapcsolat. De azért Riri tényleg aranyos, hogy befogadta barátnőjét a nehéz percekben. Ez szép volt tőle:)
2012. január 04. 17:13
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Rihannától nagyon kedves gesztus volt, hogy így befogadta Katy-t. Én kicsit sajnálom a csajt, de szerintem nem illettek annyira össze. Katy még fiatal.
2012. január 04. 17:24
|
|
HoneyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 166369 offline
|
Hát Katy még fiatal és aranyos volt Rihannától hogy befogadta.
2012. január 04. 17:57
Rihanna nagyon aranyoos gesztus tett le. sajnálom Katy-t.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: