Visszatekintés 2011 emlékezetes eseményeire
2012. január 05. 17:07
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ezenkivül még jó sok hülyeséget csináltak a celebek, nem is hiszem, hogy fel lehetne sorolni listába, maximum emberenkén egy-egy lista.
Ezek dolgok Gagával, Lindsayvel, Keshával és Rihannával kapcsolatban szánalmasak. Nehezen tudom felfogni, hogy ezel elérik a céljukat. Pedig sajnos így van.
Amúgy Kesha az ajka belső felére csináltatott tetkót, nem a nyelvére. Vanessa meg nem olyan hülye, hogy egy fesztivál közepén álljon neki drogozni, látványosan. Szentül hiszem, hogy az olvadt fehércsoki vagy valami ilyesmi volt...
Ezek dolgok Gagával, Lindsayvel, Keshával és Rihannával kapcsolatban szánalmasak. Nehezen tudom felfogni, hogy ezel elérik a céljukat. Pedig sajnos így van.
Amúgy Kesha az ajka belső felére csináltatott tetkót, nem a nyelvére. Vanessa meg nem olyan hülye, hogy egy fesztivál közepén álljon neki drogozni, látványosan. Szentül hiszem, hogy az olvadt fehércsoki vagy valami ilyesmi volt...
2012. január 05. 21:03
|
|
visszatérőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 147762 offline
|
mért azt írták h teherbe estek egy gyerek nem teher
2012. január 05. 23:36
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nagyon jó cikk lett. Sokminden megragadt az emlékezetemben. De Justin és a nadrág esete még 2010-es sztori...
2012. január 07. 10:59
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Jó kis cikk lett! Hát sok minden történt ebben az évben is:D
2012. január 07. 13:16
Nagyon jó cikk lett.
Amúgy meg nekem csak az a fontos belőle: Fluor végre beismerte hogy nem tud énekelni.
, Demi végre felépült
és Amy Winehouse meghalt.
És bár az előző kettő vidám volt számomra, Amy halála teljesen lesokkolt.
Nyugodj békében, Amy!
Amúgy meg nekem csak az a fontos belőle: Fluor végre beismerte hogy nem tud énekelni.
2012. január 08. 12:51
Ezt jól össze válogaták. De szerintem a Vanessáé az hűlyeség lehet éppen fagyi is pl. csak úgy fotozták hogy úgy tünjön mint ha más lenne.
2012. január 08. 13:12
Nagyon jó cikk,nagyon tetszik,és vannak eléggé durvák is,mint pl.a Ke$ha bekkattant c.fejezet.Amy Winhouse-R.I.P.
2012. január 08. 13:56
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Hát vannak jó és vannak rosz dolgok is de a cikk nagyon fantasztikus lett szerintem!
2012. január 10. 12:34
|
|
NinaDobrevavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 158416 offline
|
Jó cikk lett.
2012. január 10. 16:31
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
NAGYON szép cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: