Visszatekintés 2011 emlékezetes eseményeire
2012. január 04. 18:47
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Jó cikk lett!!!
2012. január 04. 18:50
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Nagyon jó lett a cikk.Mileys résszel nem értek egyet .Szerintem sosem volt szörnyű példakép....
2012. január 04. 18:53
|
|
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline
|
Megnézném ki mit csinálna ha véletlen lecsúszna a Nadrágja mint Justin Biebernek... vagy nem értem szerinten Miley-val semmi baj azt mondta leteszi a cigit...
2012. január 04. 19:05
jó cikk lett...
Amy Winehouse halála nagyon sokakat megrendített, és egyet is értek vele....a többi ahhoz képest...
Amy Winehouse halála nagyon sokakat megrendített, és egyet is értek vele....a többi ahhoz képest...
2012. január 04. 19:09
|
|
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline
|
nagyon jó cikk. Jelena <3 sztem pedig Miley tényleg rossz példakép és nem hiszem h leteszi a cigit azért mert azt mondják h rossz példakép. Mileykát nagyon nem érdekli a fannjai, egyre szánalmasabb. Gagától már megszoktuk, keshán nagyon meglepődtem h ennyire megőrült. Demi stay strong. Amy RIP...
2012. január 04. 19:53
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
jó cikk lett
2012. január 04. 21:07
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Emlékezetes és volt az biztos...
2012. január 05. 07:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.01.04. 14:38)
joe_r :
Próbáltam volna arra összpontosítani ,hogy a cikk kevésbé legyen Lady Gagás és Selenás. Összeszedtem azokat a dolgokat,amiket a starity tagjainak nagy része értékel.
Én sem ezekért a sztárokért vagyok oda,ha megnézed az adatlapomon a kedvenceimet, rájössz hogy nem azért írtam úgy a cikket, ahogyan sikerült,hanem mert az oscar és az SWV visszatérése 1-2-3-4 emberen kívül többet nem érdekel. Ez csak egy CIKK , és ha kívánod szívesen megírom a 2. részét,amiben olyan dolgok lesznek, amik érdekelnének téged is.
A másik dolog,hogy jelentéktelennek találjátok ezeket ,amiket kiírtam. Hát visszamentem egészen a januári cikkekig, és igen, ezeket találtam csak "értelmesnek". Ezek azok,amikre jelenleg marha "büszkék" vagyunk. És nem találtam ezekről a sztárokról kimagasló dolgot, csak a botrányt és botrányt. Ez lett belőle. Emlékszünk rá , nevetünk rajtuk és kész.
Próbáltam volna arra összpontosítani ,hogy a cikk kevésbé legyen Lady Gagás és Selenás. Összeszedtem azokat a dolgokat,amiket a starity tagjainak nagy része értékel.
Én sem ezekért a sztárokért vagyok oda,ha megnézed az adatlapomon a kedvenceimet, rájössz hogy nem azért írtam úgy a cikket, ahogyan sikerült,hanem mert az oscar és az SWV visszatérése 1-2-3-4 emberen kívül többet nem érdekel. Ez csak egy CIKK , és ha kívánod szívesen megírom a 2. részét,amiben olyan dolgok lesznek, amik érdekelnének téged is.
A másik dolog,hogy jelentéktelennek találjátok ezeket ,amiket kiírtam. Hát visszamentem egészen a januári cikkekig, és igen, ezeket találtam csak "értelmesnek". Ezek azok,amikre jelenleg marha "büszkék" vagyunk. És nem találtam ezekről a sztárokról kimagasló dolgot, csak a botrányt és botrányt. Ez lett belőle. Emlékszünk rá , nevetünk rajtuk és kész.
Lehet, hogy akkor a címadáson csúszott el a dolog. Mert a legemlékezetesebbről nekem mások jutnak eszembe. Lehetett volna akkor legmehökkentőbb, legcikibb, legfurább, leg elképesztőbb vagy legröhejesebb/legszánalmasabb a címe - és akkor mindenki a helyén tudná kezelni a leírtakat - én legalább is így gondolom.
2012. január 05. 09:27
Ja,a 2011-es évben jó sok sztárocska esett teherbe....amúgy tényleg vannak olyanok amik egyáltalán nem emlékezetesek,de nagy megtiszteltetés az írónak,mert nagyon jó kis cikk lett
2012. január 05. 16:00
_ToTo_ írta:
Én nem ezt a címet adtam, át lett írva
Én azt adtam hogy: 2011 történései
az sem tökéletes, de mégsem az emlékezetességről van benne szó
Idézet
Lehet, hogy akkor a címadáson csúszott el a dolog. Mert a legemlékezetesebbről nekem mások jutnak eszembe. Lehetett volna akkor legmehökkentőbb, legcikibb, legfurább, leg elképesztőbb vagy legröhejesebb/legszánalmasabb a címe - és akkor mindenki a helyén tudná kezelni a leírtakat - én legalább is így gondolom.
Én nem ezt a címet adtam, át lett írva
Én azt adtam hogy: 2011 történései
az sem tökéletes, de mégsem az emlékezetességről van benne szó
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: