Először is mi a franc ez a szerelem?? Selena összejött egy "fiúval" oh most hova sz''jak??Egyébként igaza volt annak aki műszerelemnek tartja ezt az egészet egyet értek vele!!
Másodszor Gagán már személy szerint nem tudok meglepődni:P
Ami pedi Stohlt illeti meg sem érdemelte ezt, így is 10 hónapot kap, de lehet ,hogy elöbb kiszabadúl.Szerintem csak kívételeznek vele, mert sztár.Még több évet is kellet volna kapnia annak a férfinak.Vegyük például egy áttlagos embernél, ő már biztos hogy min.10 évet biztos leült volna,amennyit és amit csinállt ő, szerintem ezt is meg lett bundázva a háttérbe az egyszer biztos.
A VV showon meg a többi ilyesmin már meg se lepődök.
Ami Bánt az Amy halála:'(.Ami pedig Christinát illeti én személy szerint nem hiszek ebben, jaj és ki ne rontaná el a himnuszt olvastam azt is hogy már Király Linda is elrontotta a himnuszt és az apja segítette ki vagy különben beégett volna de rendesen a közönség elött.Egyébbként Christinát én szeretem, mert ő ez egyik kedvencem úgy hogy én ettől még nem vesztettem el a rajongásomat ettől a ciktől.
Amugy a cikkel nincs semmi bajom, de tny és igaz hogy az embereket már csak ez érdekli:(
Ami pedig a rajongókat illeti nem akarok véleményeket kapni tőlük, mert azt szokták mondani, hogy ízlések és pofonok:P(hát nekem pofon a mind két ember képe már önmagában, Justin és Selena pffffúj)

0 felhasználónak tetszik: