Starity

Visszatekintés 2011 emlékezetes eseményeire

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 04. 15:01 #41
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.01.04. 14:38)
joe_r :
Próbáltam volna arra összpontosítani ,hogy a cikk kevésbé legyen Lady Gagás és Selenás. Összeszedtem azokat a dolgokat,amiket a starity tagjainak nagy része értékel. 
Én sem ezekért a sztárokért vagyok oda,ha megnézed az adatlapomon a kedvenceimet, rájössz hogy nem azért írtam úgy a cikket, ahogyan sikerült,hanem mert az oscar és az SWV visszatérése 1-2-3-4 emberen kívül többet nem érdekel. Ez csak egy CIKK , és ha kívánod szívesen megírom a 2. részét,amiben olyan dolgok lesznek, amik érdekelnének téged is. 
A másik dolog,hogy jelentéktelennek találjátok ezeket, amiket kiírtam. Hát visszamentem egészen a januári cikkekig, és igen, ezeket találtam csak "értelmesnek". Ezek azok, amikre jelenleg marha "büszkék" vagyunk. És nem találtam ezekről a sztárokról kimagasló dolgot, csak a botrányt és botrányt. Ez lett belőle. Emlékszünk rá, nevetünk rajtuk és kész.

Én csak azt nem értem, hogy miért írsz akkor olyanokról cikket, akit nem is szeretsz? unsure.gif
Amúgy elég szomorú, ha nem találtál mást, mert emlékszem, hogy rengeteg cikk volt a díjátadó szezonban, nem csak az Oscarról, de másokról is, sőt, még egyet én is írtam, igaz csak egy kisebbet, és nem olyan nagy jelentőségűt. blush.gif
De egy kis említést akkor is megérdemelhetett volna Natalie, vagy mondjuk Colin, sokkal többet tettek csak a 2010-2011-es években, mint ebben a cikkben levő néhány sztár egész élete során fog.
Ezekből nekem nagyjából Amy halála, meg Lindsay Playboy címlapja rémlik, utóbbi is csak azért, mert Lindsay a kedvencem. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 04. 15:02 #42
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2012.01.04. 14:38)
joe_r :
Próbáltam volna arra összpontosítani ,hogy a cikk kevésbé legyen Lady Gagás és Selenás. Összeszedtem azokat a dolgokat,amiket a starity tagjainak nagy része értékel. 
Én sem ezekért a sztárokért vagyok oda,ha megnézed az adatlapomon a kedvenceimet, rájössz hogy nem azért írtam úgy a cikket, ahogyan sikerült,hanem mert az oscar és az SWV visszatérése 1-2-3-4 emberen kívül többet nem érdekel. Ez csak egy CIKK , és ha kívánod szívesen megírom a 2. részét,amiben olyan dolgok lesznek, amik érdekelnének téged is. 
A másik dolog,hogy jelentéktelennek találjátok ezeket ,amiket kiírtam. Hát visszamentem egészen a januári cikkekig, és igen, ezeket találtam csak "értelmesnek". Ezek azok,amikre jelenleg marha "büszkék" vagyunk. És nem találtam ezekről a sztárokról kimagasló dolgot, csak a botrányt és botrányt. Ez lett belőle. Emlékszünk rá , nevetünk rajtuk és kész.

Azt hiszem, hogy elnézésedet kell kérnem. Az előző hozzászólásomba ugyan még bele tudnám szerkeszteni, de direkt írom külön.

Bármikor, amikor egy cikkhez hozzászólok, soha nem a cikkírót kritizálom, és nem vizsgálom nagyítóval, hogy ki a kedvence, és ki nem. Egyszerűen csak írok egy más szemszögű véleményt. Ha magával a cikkíróval lenne bármilyen gondom, akkor azt neki írnám személyesen, egy privát üzenet formájában.

Tehát még egyszer elnézésedet kérem, ha félreérthető volt a hozzászólásom.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, ophely88, hummingbirdheartbeat
2012. január 04. 15:02 #43
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
őszinte leszek,igazából a tavalyi év bővelkedett az olyan esetekben,amik mind a média és a nagyobb hírnév miatt történtek.persze Amy (R.I.P. sad.gif ) esete kivétel,ahogy a gyermekáldásos hírek is.a cikkben is ez van összeszedve(egyébként nagyon jól meg lett írva,gratulálok hozzá meghajolo.gif )
nagyon jól látszik,hogy mire vevő ma a nép majdnem egésze.
kezdjük az egyik olyan dologgal,ami(hiába szeretem nagyon egyikőjüket),egyértelműen a legfigyelemfelkeltőbb és a leginkább a nyilvánosság érdeklődését magára irányító dolog volt tavaly és idén is egyenlőre az lesz.justin és selena "hatalmas szerelme".őszintén,ez miért olyan nagy szám,és miért is hiszi el mindenki? mellow.gif egyáltalán nem azért,mintha rosszindulatú lennék,de annyira látszik,hogy mű az egész.meghogy "titkolni" akarták az elején és "óvni szeretnék a magánéletüket".annyira bénán hazudoztak jobbra-balra,hogy még az utolsó legbutább ember is tudta,hogy kavarnak.valamint ha annyira óvni akarnák a nem is létező magánéletüket,nem nyilatkozgatnának össze-vissza mindenféle hülyeséget magukról ésnem posztolnának ki mondjuk instagramra is képet magukról és a világhálóra se lenne kirakva annyi "hú de személyes kép".
lindsay sajnos jelen álláspont szerint nem egyhamar fog újra talpra állni,amit nagyon sajnálok.nagyon tehetséges és sikeres színésznő lehetne,akárki akármit mond.
miley...őszintén szólva,ő sem halad annyira jó irányba.ha így folytatja,nem felnőtt nőnek fog látszani,amit annyira akar,hanem teljesen másnak.(mindenki arra gondol,amire akar)
gaga engem már meg sem tud lepni,nekem már nem tud újat mutatni.énekelni elismerem,tud,de mostanában csak a botrányaiból él.ami a cikkben említve van,az csak egy a sok közül.
a VV szereplők és ke$ha viselkedése nekem egy kalap alá tartozik,az összesnek elment az esze.
rihanna is nagyon bevadult mostanában,régen eléggé szimpatikus volt nekem,de mostanában szerintem igencsak elszaladt vele a ló.
fluor?na őt inkább nem kommentálom,az lesz a legtisztább.nem is igazán tudok rá mit mondani,nem értem miért van kibukva.ő játszotta hónapokig a komplett idiótát,nem kell csodálkozni,hogy mindenki annak nézi. pardon.gif
stohl andrás ügye szerintem mindenkit megoszt,van aki szerint megérdemelten kapta azt amit,mások felmentenék,megint mások pedig mégtovább börtönre ítélték volna,mint a kiszabott idő.
Amy halála természetesen nagyon szomorú,én mindig szurkoltam neki,hogy jobban legyen,hiába nem voltam és nem is lettem rajongója.sajnos ez nem sikerült.. R.I.P. sad.gif

nekem igazából ez a véleményem ezekről a dolgokról,akinek nem tetszik,attól sem kérek visszajelzést.szerintem normálisan mondtam el a véleményemet,aki rajongója az általam negatívan értékelt sztároknak,azoktól sem kérek visszajelzést.attól még nem fog változni a véleményem.
2012. január 04. 15:09 #44
- törölt felhasználó -    
ez tényleg érdekes év volt... O.o
2012. január 04. 15:11 #45
- törölt felhasználó -    
Ennél szerintem jóval több dolog történt 2011-ben, aminek még ide kellene kerülnie, de ez csak az én véleményem. smileeee.gif
2012. január 04. 15:14 #46
- törölt felhasználó -    
Lindsay019:
Leírtam az előbb, azt,hogy azért írtam meg ezt a cikket, mert ezekre vevőek az emberek. ÉN sem szeretem őket, de érdekesebb dolog nem fog rajtunk kívül érdekelni senki mást. beer.gif
Beleírtam az SWV visszatérését is... benne van a cikkben? nincs, mert kitörölték belőle.
Én alapjába véve nem tartom szörnyűnek a cikket, mert jelenleg (SAJNOS) ők azok akik majdnem mindenkinek kellenek. Ez ellen pedig nem tudunk tenni, max annyit,hogy mi a jobbakat szeretjük. beer.gif

joe_r:
természetesen nem vettem támadásnak, csak féltem,hogy engem is tömegszeretőnek gondolsz és azért szólni akartam,hogy én sem vagyok ezekért oda..biggrin.gif

An_d_a:
több dologban egyet értek smileeee.gif Sajnos igen, megmutatkozik az ,hogy kikért van oda a többség.. ez ellen tudunk tenni? nem. :\
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, joe_r
2012. január 04. 15:22 #47
Maja Cyrus
Maja Cyrus

StátuszLove...Love....Love....Love....Love... YOU :D
Hozzászólás: 791
Csatolások: 0
Azonosító: 142296
nem azért de Miley nem drogizik!!!!! helytelen a cikk. csak vizipipázott. mellékesen nem csak a rosszat kellett vna leírni, mert annak ellenére hogy megkapta az év legszőrnyűbb példaképe "díjat" az év legjobb példa képe díjat is megkapta!
2012. január 04. 15:32 #48
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Ez jó cikk lett gratulálok smileeee.gif
Másrészt meg Maja Cyrus: Miley cigizik ezt el kell fogadni de reméljük betartja ígéretet miszerint leteszi a cigit smileeee.gif
2012. január 04. 15:39 #49
Small Selena .
Small Selena .
ℒℴνℯ♥ ™
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 39
Azonosító: 159323
Hát a tavalyi év azátán esemény teli volt biggrin.gif
2012. január 04. 15:41 #50
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett!smileeee.gif
2012. január 04. 15:44 #51
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Maja Cyrus: Hogyha a cikk helytelen lett volna, a moderátorok kitörölték volna, szerintem legalábbis... Amúgy én nem hallottam ezekről a díjkiosztásokról, de szerintem, hogyha megkapta az év legszörnyűbb példaképe díjat, az év legjobbb példaképe díjat is nem kaphatta meg.
2012. január 04. 15:46 #52
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Jó cikk:D hát voltak köztük olyanok is, amik nem is olyan nagy cuccok, de ti tudjátok
2012. január 04. 15:54 #53
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Jó cikk, csakugyan, de az sajnálatos, hogy ezek érdekli az embereket...a "nagy" Bieber kapcsolata a "legendás" Selenával. Ez mindig is így volt. Bevallom, én is szeretek zaftos pletykákat olvasni, de még jobban szeretem, ha valamelyik igazán tehetséges ember díjat kap, vagy elismerést.
Ezek a nem méltán kedvelt műsorok (Való Világ, X-faktor) pedig elmehetnének a csudába. A valóságshow eleve egy borzalom, csak a hülyéket engedik a médiához, de a Való Világ ennek is talán a legalja. Alekosz, Veronika...kik ezek? Sötét, buta, intelligenciahiányos emberek. X-faktor pedig az elejétől a végéig úgy meg van bundázva, hogy nem lehet rá szavakat találni. Az idei széria pedig polgárpukkasztó volt...
Viszont Amyt rettenetesen sajnálom. sad.gif Olyan tehetséges nő volt...
2 felhasználónak tetszik: ophely88, joe_r
2012. január 04. 15:54 #54
- törölt felhasználó -    
Most mit kell megint bántani Mileyt !!!ő a legesleges legjobb példakép és ember a világom amugyis ki nem követ el hibákat??
2012. január 04. 15:58 #55
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Fruzsi26 @ 2012.01.04. 15:54)
X-faktor pedig az elejétől a végéig úgy meg van bundázva, hogy nem lehet rá szavakat találni. Az idei széria pedig polgárpukkasztó volt...
Viszont Amyt rettenetesen sajnálom.  sad.gif Olyan tehetséges nő volt...

És jövőre több tehetségkutató is lesz a Retek Klubbon. rolleyes.gif Ugyanez a mizéria, csak megkétszerezve vagy megháromszorozva ..
1 felhasználónak tetszik: Fruzsi26
2012. január 04. 16:17 #56
- törölt felhasználó -    
Jajj ez olyan jó cikk lett biggrin.gif Gratulálok biggrin.gif
2012. január 04. 16:17 #57
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett ez a cikk biggrin.gif
Nehéz lehetett összeszedni az infókat
2012. január 04. 16:17 #58
- törölt felhasználó -    
Olyan jó vissza olvasni biggrin.gif
2012. január 04. 16:27 #59
dorka99
dorka99
visszatérő vendég

StátuszThe dream isn't real,The real isn't dream.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 553
Azonosító: 164946
de durvák gaga "szarvacskái":D
2012. január 04. 16:28 #60
- törölt felhasználó -    
jaj 2011 milyen zűrös év volt és mi minden megtörtént biggrin.gif de remélem ilyen lesz 2012 is bieber nélkül xddddd
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!