Előszöris.. R.I.P Amy..:/...
Christináról nem is tudtam, hogy elrontotta a szöveget, de nem lehetett észre venni.. A címből itélve először azthittem, hogy teli lesz gagákkal..
Visszatekintés 2011 emlékezetes eseményeire
2012. január 04. 13:42
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.04. 10:27)
Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy mennyire rossz a memóriám. Amy halálán kívül semmire, ami le van írva a cikkbe, nem emlékszem tisztán. Ez most akkor jó vagy nem? 
Szerintem csak annyi történt, hogy az agyad kiszűrte és elraktározta a valóban lényeges eseményeket - a többit meg lesajnálni sem érdemes.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 04. 13:57
Ha ilyen lényegtelennek gondolják páran ezt a cikket, akkor írjanak mondjuk egy :
Visszatekintés 2011 emlékezetes eseményeire 2. címen.
Visszatekintés 2011 emlékezetes eseményeire 2. címen.
2012. január 04. 14:05
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.04. 07:49)
Ugyan már, hogy fordulhat meg valakinek a fejében az a kósza gondolat, hogy említésre méltónak találjon olyan ismeretlen, és tehetségtelen embert, mint a Király beszédéért Oscar-t kapó Colin Firth? Vagy az, hogy egy 30 éves, botrányoktól mentes életet élő színésznő szintén arany szobrocskát kapott a Fekete hattyúért?!
Lassan - rossz szokás szerint - minden utcasarkon Lady Gaga, a rettenetesen "tehetséges" Ke$ha, Justin Bieber, vagy a Disney Channel - számomra inkább Selejt Channel - minimum Emmy-díjat érdemlő felfedezettjeibe botlik az ember.
Ha pedig valamilyen okból kifolyólag távol tudja tartani magát az ember ezektől, még akkor is meg kell küzdenie a "Ti vittétek évről évre egyre lejjebb a színvonalat, kétszázas szókincsű idiótákat, diszlexiás hülyegyerekeket szabadítottatok az emberekre, akik aztán példaképek lettek - Rákay Philip" típusú televíziós műsorokkal.
A zenecsatornák is csak egy valamit nem adnak, zenét. Tinimamik, Tinikuckók, The Hills, és még sorolhatnám, hogy mennyi agysorvasztó baromság kerül a képernyőre. És ilyenkor valamiért mindig eszembe jut egy mondat, gyűröttebb fejűek talán emlékeznek, és tudják ki mondta: "Csatorna?! Kanális! A csatornában nincs ennyi sz*r. (Véleménye az 1997–ben indult két országos kereskedelmi televízióról)" Előrelátó gondolat.
Az elrontott Himnuszról csak annyit, hogy engem sokkal jobban zavar, ha a nemzet Koppánya elrontja a magyar Himnusz szövegét, mint az, hogy egy remek, és elismert amerikai énekesnő elrontja hazája Himnuszát. Valahogy nyugodtabban alszok az utóbbi esetében, mint az előbbiében.
Ilyen apróságokat pedig, hogy miért választ valaki magának példaképként egy (ex-)Disney sztárt (vagy többet is), vagy olyan médiatörténeti mérföldkőnek számító, jellemtelen, kétperchírneves senkiket, mint a "valóságsók" szereplői, nem tudom. Remélem, egyszer meg fogok világosodni annyira, hogy megérthetem.
8 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
ophely88,
Grace Benning,
Lindsay019,
Holly Keller,
Running Fool,
_ToTo_,
Black Hearth2
2012. január 04. 14:34
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Engem ebből a cikkből igazán csak az első hír érdekelt. Amióta Selena és Justin együtt vannak, nekem ők a kedvenc sztárpárosom. Mindkettő aranyos tehetséges, visszafogott, és meggondolt, nem utolsó sorban, mindkettő nagyon jól néz ki. És az hogy Miley Cyrus a legszörnyűbb példakép, azzal teljes mértékben egyetértek. Nekem, személyszerint sosem lett volna képem olyan marhaságokat csinálni, mint amilyeneket ő csinált. Például volt olyan is, hogy beszélgetett az egyik rajongójával, s lekáromkodta. Hát, azt sose lett volna szívem megcsinálni az ő helyében, dehát mind tudjuk, hogy kicsit baj az agyával.
2012. január 04. 14:38
joe_r :
Próbáltam volna arra összpontosítani ,hogy a cikk kevésbé legyen Lady Gagás és Selenás. Összeszedtem azokat a dolgokat,amiket a starity tagjainak nagy része értékel.
Én sem ezekért a sztárokért vagyok oda,ha megnézed az adatlapomon a kedvenceimet, rájössz hogy nem azért írtam úgy a cikket, ahogyan sikerült,hanem mert az oscar és az SWV visszatérése 1-2-3-4 emberen kívül többet nem érdekel. Ez csak egy CIKK , és ha kívánod szívesen megírom a 2. részét,amiben olyan dolgok lesznek, amik érdekelnének téged is.
A másik dolog,hogy jelentéktelennek találjátok ezeket ,amiket kiírtam. Hát visszamentem egészen a januári cikkekig, és igen, ezeket találtam csak "értelmesnek". Ezek azok,amikre jelenleg marha "büszkék" vagyunk. És nem találtam ezekről a sztárokról kimagasló dolgot, csak a botrányt és botrányt. Ez lett belőle. Emlékszünk rá , nevetünk rajtuk és kész.
Próbáltam volna arra összpontosítani ,hogy a cikk kevésbé legyen Lady Gagás és Selenás. Összeszedtem azokat a dolgokat,amiket a starity tagjainak nagy része értékel.
Én sem ezekért a sztárokért vagyok oda,ha megnézed az adatlapomon a kedvenceimet, rájössz hogy nem azért írtam úgy a cikket, ahogyan sikerült,hanem mert az oscar és az SWV visszatérése 1-2-3-4 emberen kívül többet nem érdekel. Ez csak egy CIKK , és ha kívánod szívesen megírom a 2. részét,amiben olyan dolgok lesznek, amik érdekelnének téged is.
A másik dolog,hogy jelentéktelennek találjátok ezeket ,amiket kiírtam. Hát visszamentem egészen a januári cikkekig, és igen, ezeket találtam csak "értelmesnek". Ezek azok,amikre jelenleg marha "büszkék" vagyunk. És nem találtam ezekről a sztárokról kimagasló dolgot, csak a botrányt és botrányt. Ez lett belőle. Emlékszünk rá , nevetünk rajtuk és kész.
1 felhasználónak tetszik:
joe_r
2012. január 04. 14:38
innen amy halála,demi története,vanessa pora,miley mint rossz példakép,gaga és kesha az ami tényleg emlékezetes. dzsudzsák meg zimányi esete senkit sem érdekel mert mindenki tudja,hogy jön az így szeretlek úgy szeretlek aztán meg így utállak úgy utállak.fluor-ról mindenki tudta,hogy nincs hangja,bieber-ék románca meg mitől nagy eset? az egész világ átlátott rajtuk az meg,hogy az elején össze vissza hazudtak inkább csak figyelem felkeltés volt.még hazudni sem tudnak rendesen.a való világ egy kalap sz@r.és őszintén. ki az aki nem gondolta a villa lakókról,hogy piszkos a múltjuk?
2012. január 04. 14:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (joe_r @ 2012.01.04. 14:05)
Disney Channel - számomra inkább Selejt Channel
Selejt Csenel?
2012. január 04. 14:50
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Egy animációval fejezném ki, amit gondolok, de előbb elmondanám, hogy ez nem a cikkíró ellen szól, ugyanis nem az ő hibája, hogy manapság csak ezek a nevek futnak és ezeket lehet eladni. Szégyen-gyalázat, de akkor sem az ő hibája.
Szóval, mondja helyettem a drága, jó Sean Bean, amit gondolom bárki le tud olvasni szájról.
Absolutely bullshit!
Szóval, mondja helyettem a drága, jó Sean Bean, amit gondolom bárki le tud olvasni szájról.
Absolutely bullshit!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.