VV Béci: „nem prosti a húgom!”
2012. január 04. 19:41
Ha magad se tudod,hogy hol van akkor inkább meg se szólalj.
2012. január 04. 19:50
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (I am not perfect @ 2012.01.04. 19:41)
Ha magad se tudod,hogy hol van akkor inkább meg se szólalj.
Höh ez vicces, mert ez rátok Gigi utálókra mind ugyanannyira -pontosabban sokkal inkább- igaz.
2012. január 04. 20:35
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Idézet (ABBAMania @ 2012.01.04. 19:10)
Na, még ezt is Évára fogja ez a...!!! Hagyja csak Évát békén, Éva nem ártott semmit, ezt mindenki tudta a kisasszonyról, mármint Gigiről, hogy az a munkája. Ő csak maradjon csendben, és menjen vissza szépen a drága Gigikéjével Indiába, az legalább MO-tól jó messze van, és azért-elnézést a kifejezésért-takarodjon el oda, abba az országba, mert onnan származnak!!!
Igazad van! Amúgy, ha azt se tudja hol van, mit csinál, akkor nem tudhatja, hogy éppen k*rvázik, hisz kiderült már a múltjából pár dolog...
2012. január 04. 21:25
"Nem s**i ment a húgom, már elnézést a kifejezésért” Nem a ..... nem!
Egy olcsó ribanc.Hiába vállszélesség ide vagy oda..Béci te egy kis piti bűnöző vagy nem kicsi bűn lajstrommal a rendörségen a hugod meg Szereti a kolbászt.Ennyi. Nem szégyen ez csak ne próbáld már bebízonyítani az ellenkezőjét!!! A Magyar ember nem olyan buta mint azt a te fajtád hiszi.
2012. január 04. 21:49
És rögtön hidjem is el, hogy csak pihenni ment? -.-
2012. január 05. 00:53
|
|
Somewhere Someonevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 152345 offline
|
Nem mindegy? Ha prosti akkor prosti, ő dolga.
2012. január 05. 16:00
A nagy tesó az édibédi kis húga védelmére szállt.
Mennyire cuki...SE!
Nem szeretem ezt a 2 beképzelt celebet,mert szerintem semmit sem mutattak még fel.Jó Gigi férfi szívek ezreit dobogtatta meg..de nem hiszem,hogy ez bárki is értékként fogja majd fel,valaha is.
Az meg,hogy a saját családja nem tud róla semmit az eléggé bemutatja a "remek családi"viszonyukat,amit annyiszor hangoztattak. Visszatérve a cikk eredeti címéhez
>>VV Béci: „nem prosti a húgom!”<< Én ezen azért elgondolkodtam volna még 100x,mielőtt magam is lejáratom országvilág előtt...
Köszönjük Rácz-tesók.!
Mennyire cuki...SE!
Nem szeretem ezt a 2 beképzelt celebet,mert szerintem semmit sem mutattak még fel.Jó Gigi férfi szívek ezreit dobogtatta meg..de nem hiszem,hogy ez bárki is értékként fogja majd fel,valaha is.
Az meg,hogy a saját családja nem tud róla semmit az eléggé bemutatja a "remek családi"viszonyukat,amit annyiszor hangoztattak. Visszatérve a cikk eredeti címéhez
>>VV Béci: „nem prosti a húgom!”<< Én ezen azért elgondolkodtam volna még 100x,mielőtt magam is lejáratom országvilág előtt...
Köszönjük Rácz-tesók.!
1 felhasználónak tetszik:
Sherpa
2012. január 05. 19:52
Idézet (pseudovirus @ 2012.01.05. 16:00)
A nagy tesó az édibédi kis húga védelmére szállt.
Mennyire cuki...SE!
Köszönjük Rácz-tesók.!
Mennyire cuki...SE!
Köszönjük Rácz-tesók.!
Szívemből szóltál!
2012. január 05. 21:13
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Hát pedig az egy nagy K!!!
2012. január 05. 23:20
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ezt még ő maga sem hiszi el...
2012. január 06. 16:24
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Bécikéém keljél fel szép álmodból és néz szembe a valósággal! és ez is érdekes hogy senki se tudja hova ment ha nincs semmi piszkos dolog ebbe a nyaralásba akkor szerintem el lehetne érni őket!
2012. március 13. 19:17
Jó az ok h kiáll a húgáért de legalább ne egy országnyi embrenek mondjon ugy hülyeséget h mindenki tudja h mi az igazság szerintem ez lenne a minimum am meg mindenkinek meg van a véleménye... :/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.