Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.04. 14:42)
Akkor egyre gondoltunk, és ahogy írtad, valóban nem fogom elismerni, hogy tévedtem, de meg is indoklom miért.
1a. 2Pac 1994 kötül készítette ezt a tetoválást, mikor kezdett igazán sikeres lenni. Jelentése Operating Under Thug Laws As Warriors - Törvényeken kivül müködő/tevékenykedő bandatag/bűnöző.
1b. Az OutlawZ csapat - igen Z-vel a végén, 5 évvel késöbb 1999-ben alakult, tehát nem emiatt került oda az a tetoválás és nem is ezt jelképezi és nem arra utal - hiszen a 'z' sincs a végén.
A Thug fordítása, hogy bandatag/bünöző nem szó szerint értendő, de erre használják, erre értik. Jelentése egy szójáték a Thug Life kifejezésből ered. The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody rövidítése.
Béci ugyanúgy nem ért ahhoz amiről beszél, ahogy kioktatta azt a csókást a studióban. Úgy adja elő magát, mintha minimum ő is alapitótagjuk lett volna. Ezért is mondom, hogy csak majmolja a stilust, de nem érti, nem ismeri. Azért mert belöki a kocsiban a 2Pac cdt amig elmegy a közértbe még nem fogja megérteni és ismerni, hogy miről is szól ez az egész és mi micsodát jelent. Szánalmas egy figura.
2. Ebből pedig az következik, hogy Béci vagy félre beszélt és valóban nem tudja mi mit jelent, ahogy írtam. Vagy kamuzott és mellébeszélt, hogy kimagyarázza magát.
Melyik a sanszosabb? Én maradok az elsőnél.
1a. 2Pac 1994 kötül készítette ezt a tetoválást, mikor kezdett igazán sikeres lenni. Jelentése Operating Under Thug Laws As Warriors - Törvényeken kivül müködő/tevékenykedő bandatag/bűnöző.
1b. Az OutlawZ csapat - igen Z-vel a végén, 5 évvel késöbb 1999-ben alakult, tehát nem emiatt került oda az a tetoválás és nem is ezt jelképezi és nem arra utal - hiszen a 'z' sincs a végén.
A Thug fordítása, hogy bandatag/bünöző nem szó szerint értendő, de erre használják, erre értik. Jelentése egy szójáték a Thug Life kifejezésből ered. The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody rövidítése.
Béci ugyanúgy nem ért ahhoz amiről beszél, ahogy kioktatta azt a csókást a studióban. Úgy adja elő magát, mintha minimum ő is alapitótagjuk lett volna. Ezért is mondom, hogy csak majmolja a stilust, de nem érti, nem ismeri. Azért mert belöki a kocsiban a 2Pac cdt amig elmegy a közértbe még nem fogja megérteni és ismerni, hogy miről is szól ez az egész és mi micsodát jelent. Szánalmas egy figura.
2. Ebből pedig az következik, hogy Béci vagy félre beszélt és valóban nem tudja mi mit jelent, ahogy írtam. Vagy kamuzott és mellébeszélt, hogy kimagyarázza magát.
Melyik a sanszosabb? Én maradok az elsőnél.
Én azt mondtam, hogy Bécinek Tupac miatt/a csapat miatt került oda a tetoválás és nem azt, hogy Tupacnak került oda a csapat miatt. Én csak azt mondtam, hogy ha valóban a törvényen kívüliségét jelképezné az a tetkó és nem Pac miatt lenne ott, akkor valószínűleg nem ugyanolyan lenne, mint neki van.
Nem hinném egyébként, hogy majmolná a stílust, mert akkor nem ilyen sz.r zenéket csinálna, mint most.
Egyébként visszatérve arra, hogy nem hiszed el neki a tetoválás miatt: ha Béci "törvényen kívüli" is volt, mostmár nyilván nem az, mert akkor arról hallanál. Szóval valaki, aki régen csinált dolgokat (még mindig csak feltételes mód, egy fegyverrel pózolás és ilyen-olyan rendőrök elől menekülős SZTORIK még nem tesznek valakit bűnözővé), de mostanra megváltozott, az nem mondhat igazat? Vagy csak mert ő Béci és Gigiről van szó?
Azt meg megint nem értem, hogy csak mert Béci, miért biztos, hogy csak "berak egy CD-t amég elmegy a közértbe" szinten lehet. Akkor nem tudott volna beszélni a csapatról sem, ha így lenne.

0 felhasználónak tetszik: