VV Béci: „nem prosti a húgom!”
2012. január 04. 13:17
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ezt az egészet nem is az Éva terjesztette. Még van képe a Bécinek mást is belekeverni amúgy meg az az igazság,hogy ha valaki megtudta aztán tovább mondták.Csak azért védi a Gigit mert a húga.Meg persze,hogy mindenki azt gondolja a Gigiről,hogy mit csinál mivelhogy mindenki tudja a kis múltbeli ügyeit.
2012. január 04. 13:17
|
|
lauriiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 149994 offline
|
egyetertek Zsécii es janet7 .
egyesek annyira szanalamasak tudnak lenni h oket oltsak,foleg Eva..aki mindenki kedvence ugye??!!
))) az a csaj/no nemnormalis es talan ki is lehet mondani h feltekeny gigire..hallottam mar ilyet a hiradobol..annal tovabb engem nem igazan erdekel,gigirol hallottam jot is rosszat is de nem is fogom ezt osztani,mivel nem vedeni akarom de se nem oltani,mert en Beci fan vagyok,viszont ennek ellenere Gigi olyan semleges szamomra szoval nem utalom de nemis a kedvencem.es nemertem azokat akik meghallanak egy hirt gigirol es maris osztjak Becit it..merthat tesok..smivan akkor b**meg?/:) utalod?utaldd.de szerintem senkitsem erdekel:) en szemelyszerint ha vki olyanrol megjelenik egy hir akit utalok egyszeruen el sem olvasom .
egyesek annyira szanalamasak tudnak lenni h oket oltsak,foleg Eva..aki mindenki kedvence ugye??!!
2012. január 04. 13:25
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Heeeehheeehh..
Nem hát csak alkalmanként lefekszik pasikkal pénzért.. xD
Nem hát csak alkalmanként lefekszik pasikkal pénzért.. xD
2012. január 04. 13:32
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
VV Béci: „Nem prosti a húgom!” -De, az. De rendes vagy hogy kiállsz mellette. Nem érdekel hogy igaz-e vagy sem.VV Évike pedig ne üsse bele az orrát mindenbe.Elég gyenge menet, ha ilyenekkel próbálkozik hogy fennmaradhasson a köztudatba,habár...úgy se fog.
2012. január 04. 13:42
jaj dehogyis.. hoolmár..
ilyet feltételezni.
De azért én bécit bírom mármint a rappjét (Y)
De azért én bécit bírom mármint a rappjét (Y)
2012. január 04. 13:49
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.01.04. 11:52)
Már annyiszor elmondta, hogy miért van ott az a rohadt tetkó, istenem.
Én is hallottam evvel kapcsolatban valami eröltetett magyarázkodás félét. Ha leírod mire gondolsz, akkor tudok rá reagálni.
2012. január 04. 14:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.01.04. 13:49)
Én is hallottam evvel kapcsolatban valami eröltetett magyarázkodás félét. Ha leírod mire gondolsz, akkor tudok rá reagálni.
25:40
De igazából nem látom értelmét berakni ezt a videót, mert nyilván nem fogod elismerni, hogy oké, értem már, nem volt igazam, mert utálod Bécit, úgyhogy persze hogy erőltetett magyarázkodásnak fogod tartani...Én sem ismerném be ha utálnám őt, szóval meg is értem. Csak nem értek egyet. Mindenesetre valószínűleg nem véletlen van pont ugyanolyan tetkója, mint Tupacnak volt.
2012. január 04. 14:27
szép,hogy kiáll a húga mellet de a homlokára van írva,hogy az ami.
2012. január 04. 14:36
Még mindig Gigike prosti sztoriján csámcsognak ennyire ?
Béci hiába védi az én szememben akkor sem lesz szent.
Béci hiába védi az én szememben akkor sem lesz szent.
2012. január 04. 14:42
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.01.04. 14:02)
De igazából nem látom értelmét berakni ezt a videót, mert nyilván nem fogod elismerni, hogy oké, értem már, nem volt igazam, mert utálod Bécit, úgyhogy persze hogy erőltetett magyarázkodásnak fogod tartani...Én sem ismerném be ha utálnám őt, szóval meg is értem. Csak nem értek egyet. Mindenesetre valószínűleg nem véletlen van pont ugyanolyan tetkója, mint Tupacnak volt.
Akkor egyre gondoltunk, és ahogy írtad, valóban nem fogom elismerni, hogy tévedtem, de meg is indoklom miért.
1a. 2Pac 1994 kötül készítette ezt a tetoválást, mikor kezdett igazán sikeres lenni. Jelentése Operating Under Thug Laws As Warriors - Törvényeken kivül müködő/tevékenykedő bandatag/bűnöző.
1b. Az OutlawZ csapat - igen Z-vel a végén, 5 évvel késöbb 1999-ben alakult, tehát nem emiatt került oda az a tetoválás és nem is ezt jelképezi és nem arra utal - hiszen a 'z' sincs a végén.
A Thug fordítása, hogy bandatag/bünöző nem szó szerint értendő, de erre használják, erre értik. Jelentése egy szójáték a Thug Life kifejezésből ered. The Hate U Gave Little Infants Fucks Everybody rövidítése.
Béci ugyanúgy nem ért ahhoz amiről beszél, ahogy kioktatta azt a csókást a studióban. Úgy adja elő magát, mintha minimum ő is alapitótagjuk lett volna. Ezért is mondom, hogy csak majmolja a stilust, de nem érti, nem ismeri. Azért mert belöki a kocsiban a 2Pac cdt amig elmegy a közértbe még nem fogja megérteni és ismerni, hogy miről is szól ez az egész és mi micsodát jelent. Szánalmas egy figura.
2. Ebből pedig az következik, hogy Béci vagy félre beszélt és valóban nem tudja mi mit jelent, ahogy írtam. Vagy kamuzott és mellébeszélt, hogy kimagyarázza magát.
Melyik a sanszosabb? Én maradok az elsőnél.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: