Hien és Caramel nem titkolóznak tovább
2012. január 03. 16:23
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Hát elég furcsán mutatnak együtt de azért sok boldogságot nekik
és szerintem egyáltalán nem baj a korkülömbség az én szüleim között is 10 év van mégis lassan 15 éve házasok
2012. január 03. 16:25
Idézet (LULUPeas @ 2012.01.03. 15:17)
Kíváncsi lennék, ha mondjuk húgod/nővéred (nek tudom mennyi ideős lehetsz) hazaállítana 16 évesen egy közel 30 éves pasival, te is ennyire könnyen elintéznéd. Én speciel nem azon akadtam ki, hogy 12 év, lehetnek boldogok, mert hát miért ne, de ahogy Thora_90 írta, Hien még csak, 17 ergo nem nagykorú, Caramel pedig már 28 éves, ezt pedig (elvileg) bünteti a törvény...
Ha mondjuk mittomén' Hien 20 Caramel meg 32 lenne, az nem kavarna ekkora port.
Wow, teljesen megfogalmaztad a gondolataimat! Itt sokan keverik a szezont a fazonnal! Nem azon megy a háborgás, hogy 10-12 év korkülönbség van köztük, hanem az, hogy mégis a kislány hány éves! Valljuk be, Hien 17 évesen még mindig csak egy kislány! Ne röhögtessetek már!
Amúgy valóban büntetendő is lehet ez a kapcsolat! Ha a kislány/kisfiú 14 éves kor alatt van, azt liliomtiprásnak nevezezzük! De, ha a kislány/kisfiú elmúlt 14, de még nem töltötte be a 18.-dik életévét, akkor a felnőtt egyén kiskorú megrontásáért igen is feljelenthető, csak, hogy tisztázzuk a dolgokat.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. január 03. 16:34
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szerintem nem fog sokáig tartani ...
2012. január 03. 16:50
|
|
nda.cicushúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 162299 offline
|
2012. január 03. 16:52
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
őőu
kiesett az állkapcsom annyira meglepődtem...
2012. január 03. 16:52
Szerintem nincs baj a korülönbséggel, ha igazán szeretik egymást... bár ez is csak egy elmélet. De nem úgy volt, hogy az ilyet büntetik? Hien még nem egy felnőtt nő, hiába csak 17 (!). Caramel meg közel 30... Szerintem még azt is jobb szemmel néznék az emberek. De én Hien szüleinek a helyébe nem engedném, hogy Caremellel járjon, akármilyen is legyen a pasi.
2012. január 03. 16:56
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Oké, hogy (akár) szeretik egymást, de teljesen fölösleges amit csinálnak... mert amíg Hien csak 17 (vagy mittudomén) éves, ebből úgysem lesz semmi... Ugyanis valószínűleg a legtöbb dologban még különbözik a nézetük, vagy a hozzáállásuk... Nem tudom mi a jó szó erre... Amíg Hien ilyen fiatal, sok a 12 év különbség. Amúgy nem az lenne a pláne.
2012. január 03. 16:57
|
|
beyonce_13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 141098 offline
|
aranyosak így együtt...csak egy kicsit fiatal hozzá Hien
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.