Jó pihenést! A diktátorok is szoktak lazitani
SNLM - a mozgalom
2006. december 25. 22:51
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Jó pihenést! A diktátorok is szoktak lazitani
2006. december 25. 23:11
Idézet(ML @ 2006. December 25. - 23:10)
Na valaki megmondta a frankót. 
neked kuss és itt is megaszondva a frankó : lehet menni a ... oda
2006. december 29. 19:54
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Sziasztok!
Nagyon szeretem a sört (a bort is, de pszzzt...), a likõr meg visszajön belõlem...
Fentiek figyelembevételével tisztelettel kérem a vezetõséget, hogy az
SNLM - mozgalomba
való felvételi kérelmemet bírálja el...
Fentiekre való hivatkoztással el kívánom mondani, hogy hadügyminiszter beosztásban nagyon jól tudnám szolgáli az SNLM mozgalmat... (tudom, tudom.. nincs hadsereg..de félre a kicsinyes szöveggel..még lehet...)
Kedvezõ elbírálási kérelmüket várva:
Alulírott:
PIO3
Nagyon szeretem a sört (a bort is, de pszzzt...), a likõr meg visszajön belõlem...
Fentiek figyelembevételével tisztelettel kérem a vezetõséget, hogy az
SNLM - mozgalomba
való felvételi kérelmemet bírálja el...
Fentiekre való hivatkoztással el kívánom mondani, hogy hadügyminiszter beosztásban nagyon jól tudnám szolgáli az SNLM mozgalmat... (tudom, tudom.. nincs hadsereg..de félre a kicsinyes szöveggel..még lehet...)
Kedvezõ elbírálási kérelmüket várva:
Alulírott:
PIO3
2006. december 30. 12:17
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
nos..döntés született
..
pio Gratulálok
felvételt nyertél
te lettél az SNLM Ágyúgolyója,elsõrangú közkatona
közvetlen felettesed Nofene!
TayTo téged leszavazott a többség.....tenned kell még pár dolgot h megfelelj követelményeinknek...
pio Gratulálok
TayTo téged leszavazott a többség.....tenned kell még pár dolgot h megfelelj követelményeinknek...
2006. december 30. 12:35
Seretnék lemondani a tagságomróóó, és a címemrõ / amit nem is kértem / ... köszi a megértést és jó lázadást
2006. december 30. 13:00
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
Megdobbenve allok dontesed elott, megindokolnad? Es bar baratsagunk igy is toretlen marad, tudd, ha egy titkos tervunk is megtudja a vezetoseg akkor szemelyesen intezkedem felelossegre vonasodert!
2006. december 30. 18:06
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Idézet(Dido @ 2006. December 30. - 12:17)
nos..döntés született
..
pio Gratulálok
felvételt nyertél

pio Gratulálok
Szia!
Köszönöm a megtiszteltetést!!
Mindazonáltal megjegyezném, hogy a közkatona kicsit lejjebb lett, mint a hadügyminiszter, de majd még alakul...
Azt már nem is merem mondani, hogy az SNLM ágyúgolyója (asszociálva az ágyú csövével) és összekapcsolva az itt lévõ gyönyörû hölgyekkel bizony elvonatkoztatott képzettársításokra adhat lehetõséget, node rossz, aki rosszra gondol...
A hadseregünk megvan, most már akár a nemzetközi jog értelmében is képesek vagyunk néhány dologra... Pl: háború, stb. (bár a létszámot tekintve egyenlõre még jogilag inkább csak megadni tudjuk magunkat, de azt legalább elismerten...
2006. december 30. 18:17
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
Idézet(pio3 @ 2006. December 30. - 18:06)
Szia!
Mindazonáltal megjegyezném, hogy a közkatona kicsit lejjebb lett, mint a hadügyminiszter, de majd még alakul...
Azt már nem is merem mondani, hogy az SNLM ágyúgolyója (asszociálva az ágyú csövével) és összekapcsolva az itt lévõ gyönyörû hölgyekkel bizony elvonatkoztatott képzettársításokra adhat lehetõséget, node rossz, aki rosszra gondol...
A hadseregünk megvan, most már akár a nemzetközi jog értelmében is képesek vagyunk néhány dologra... Pl: háború, stb. (bár a létszámot tekintve egyenlõre még jogilag inkább csak megadni tudjuk magunkat, de azt legalább elismerten...
)
Hogyaszongya... hadsereg eddig is volt, (nofene, White Bull, Enchanted Hunter es balint) szoval nyilt szemmel jarjon katona!!
Ne feledje mint kozvetlen felettesenek nekem felel! Ugyhogy okosan
2006. december 30. 18:18
|
nofene |
|
Idézet(ML @ 2006. December 30. - 18:17)
Hajjajj, még 1 jogász. Több tárgyalás lesz itt, mint harc.
Mondanám, hogy üdv. a klubban, de én itt ilyeneket nem mondhatok.

Man megint mit keresel itt??? Es amugyis milyen klub? Ez egy mozgalom vakeger
2006. december 30. 18:38
Idézet(ML @ 2006. December 30. - 20:17)

Még megalakulhat a helyi jogászcéh.
2006. december 30. 19:53
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet(ML @ 2006. December 30. - 18:17)
Jogod van hallgatni. Amit mondasz, az felhasználható ellened.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: