SNLM - a mozgalom
2006. december 22. 15:33
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(ML @ 2006. December 22. - 16:27)
Fityfene, izé Nofene kolléga azonnal msn-re fel, fõ- és jószágvesztés terhe mellett. 
jajj, na pont Te ne itt ugralja, jova?
2006. december 22. 17:06
Hm... a projektet és egyes tagokat elnézve azt hiszem kezdem érteni a dolgokat. Inkább láma leszek, mint marha. Hajrá! 
Lássátok, milyen rendes vagyok, leírom spanyolul is, csak a kedvetekért:
Hm... viendo el proyecto y algunos miembros creo que entiendo las cosas. Mejor seré llama que cabrón.
Apropó! Szívesen jelentkezem a mozgalom nyelvészének!
Lássátok, milyen rendes vagyok, leírom spanyolul is, csak a kedvetekért:
Hm... viendo el proyecto y algunos miembros creo que entiendo las cosas. Mejor seré llama que cabrón.
Apropó! Szívesen jelentkezem a mozgalom nyelvészének!
2006. december 22. 17:28
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Idézet(TheMexican @ 2006. December 22. - 18:06)
...
Ezt lehet nem kellett volna....
2006. december 22. 17:45
Idézet(LeonSilver @ 2006. December 22. - 17:28)
Ezt lehet nem kellett volna....
Megjegyzem én is voltam moderátor, majd adminisztrátor, kb. 3 évig... csak nem itt, hanem egy külföldi hivatalos fórumon. Tudom, hogy szar, ha valakit kirúgnak, mert velem is azt tették. Csak engem nem az bosszantott, hogy kirúgtak (azt leszarom), hanem az, hogy végig hazudtak és színlelték, hogy mennyire fontos a munkán és milyen jól végzem. Aztán egycsapásra a fejemhez vágták, hogy elegük volt belõlem (magyarul nem tetszett a képem), ráadásul olyanok voltak ebben benne, akiket a "rendszerváltás" elõtt még én neveztem ki magam mellé moderátoroknak. Õk azóta is ott vannak. No comment...
2006. december 22. 18:06
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Elnézést a mozgalom vezetõitõl (
) hogy offolok, de asszem kicsit tisztába kell tenni itt a dolgokat további félreértések elkerülése végett:
1. ezen a fórumon még 1 moderátort se "rúgtak ki" legjobb tudomásom szerint (illetve 1et talán, de õ más)
2. a mozgalom meg az "admmod"-ok itt mind elég jóban vannak, még ha egyes dolgokban nincs is teljes egyetértés, nem kell itt olyan dolgokat belelátni ebbe a topikba, amik nincsenek is benne
3. ha megnézed hol nyílt a topik, az is mindent elárul
1. ezen a fórumon még 1 moderátort se "rúgtak ki" legjobb tudomásom szerint (illetve 1et talán, de õ más)
2. a mozgalom meg az "admmod"-ok itt mind elég jóban vannak, még ha egyes dolgokban nincs is teljes egyetértés, nem kell itt olyan dolgokat belelátni ebbe a topikba, amik nincsenek is benne
2006. december 22. 18:12
Idézet(ML @ 2006. December 22. - 18:06)
Elnézést a mozgalom vezetõitõl (
) hogy offolok, de asszem kicsit tisztába kell tenni itt a dolgokat további félreértések elkerülése végett:

Én sem vettem ám túl komolyan, csak gondoltam, leírom, ha már van egy ilyen topic. Egyébként - egyelõre, és remélem hosszabb távon is - nagyon meg vagyok elégedve a moderátorokkal és a fórummal. Végre egy olyan közösség, ahol a moderátorok/adminok valóban a tagokért vannak és nem fordítva (mert eddig máshol nem ezt tapasztaltam).
2006. december 22. 22:36
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
NAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Csittkuss, operativ osztaly, atomot nekik!
1. na
2. Bela
3. Kaze, monnya le!
4. ML, holnap monnya le!
5. nem kell nyelvesz, mert minek? Magyarul is el lehet mondani, h monnyanak le!
5+1. nem, nem vagyunk joban az admodokkal, ez csak a latszat, balga nep
gyok49. ezt a topicot igen is komolyan kell venni
2,5^2+3-1,25. huhh, ez kemeny volt, na
9. mindenki vonuljon el, nincs itt semmi latni valo!
1. na
2. Bela
3. Kaze, monnya le!
4. ML, holnap monnya le!
2006. december 22. 22:41
Idézet(Gereb @ 2006. December 22. - 22:36)
NAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
1. na
2. Bela
3. Kaze, monnya le!
4. ML, holnap monnya le!
1. na
2. Bela
3. Kaze, monnya le!
4. ML, holnap monnya le!
2006. december 24. 09:29
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Ha jól tudom, a mozgalom szellemi atyja holnaptól jó darabig nem lesz itt. Ezúton szeretnék neki jó utat kívánni! 
Kérdésem a mozgalom többi résztvevõjéhez, hogy lesz még itt valami, vagy zárhatom?

Boldog Karácsony minden bolond SNLM-tagnak!
Kérdésem a mozgalom többi résztvevõjéhez, hogy lesz még itt valami, vagy zárhatom?
2006. december 24. 09:59
|
|
|
Idézet(ML @ 2006. December 24. - 10:29)
Ha jól tudom, a mozgalom szellemi atyja holnaptól jó darabig nem lesz itt. Ezúton szeretnék neki jó utat kívánni! 

Az, hogy orszagot valtok, meg nem jelenti azt, h figyelo szemeim nem paztazzak majd a gyenge modik foldjet!
Elvtarsak, kivanok mindenkinek lazadasban, verfurdoben gazdag karacsonyt es rendszervaltasokkal teli boldog uj evet, mindenkinek 1 modifejet a fa ala!
2006. december 24. 10:45
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
Jo utat Hosunk! Vigyazzal magadra ne engedd, hogy az imperialista karhatalmistak (miva'?) magaval rantsanak! Aztan igerem mire visszajossz a hatalom mar a mi kezunkben lesz, ugye Dido? 
Boldog Chanukat!
2006. december 24. 11:09
Végre lesz 1 hülyegyerekmenteskarácsonyom ...
Nahh, a lényeg ... Vigyázz magadra és sok bóóódogat mester !
Nahh, a lényeg ... Vigyázz magadra és sok bóóódogat mester !
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: