aribeth dezertalt!
kerem a kovetkezo intezkedeseket foganatositani:
- nevet kihuzni a brigadnaplobol
- lakhelyenek es annak kornyekenek (megye szinten) latvanyos elpusztitasat (atomot nekik)
- tovabbiakban csak kisbetuvel emliteni
- este a Fuvesz kertben a toba lokni, majd hangosan nevetni rajta, meg akkor is mikor tudogyulladasban elhal
Gereb s.k.
SNLM - a mozgalom
2007. február 17. 11:52
|
|
Mr. Uriah Heep |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1448 Csatolások: 3701 Azonosító: 25 offline
|
Van felvétel Igazságügy-miniszteri posztra?
Mert ugye Mr. Heep ügyvéd mellett volt írnok, meg egyébként is az a gyakorlat itthon, hogy ha valaki nagyon hülye valamihez, akkor abból minisztert kell csinálni az adott területen, szóval...
Mert ugye Mr. Heep ügyvéd mellett volt írnok, meg egyébként is az a gyakorlat itthon, hogy ha valaki nagyon hülye valamihez, akkor abból minisztert kell csinálni az adott területen, szóval...
2007. február 17. 11:57
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
Idézet(Mr. Uriah Heep @ 2007. February 17. - 12:52)
Van felvétel Igazságügy-miniszteri posztra?
sajnos Leonsio az aspirans erre aposztra, de lehetsz helyettese, vagy pl. foldbuvolesi miniszter... persze idovel. Elos korben csak katona
2007. február 17. 12:51
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Dido @ 2007. February 17. - 12:47)
Heep Úr felvan véve psze csakha csatlakozni akar!
ML meg QSS

ML meg QSS
Egs.!
Bár ha jól sejtem, te most nem ihatsz...
2007. február 17. 12:54
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Idézet(Gereb @ 2007. February 17. - 11:57)
sajnos Leonsio az aspirans erre aposztra, de lehetsz helyettese, vagy pl. foldbuvolesi miniszter... persze idovel. Elos korben csak katona
Mennyugodtam!!! Éppen tökön akartam bökni magam, hogy másnak csillaghullás, nekem meg... Na mindegy...

Kérem a katonai sikeremre való tekintettel az õrnagyi rang elbírálását napirendre tûzni szíveskedjenek!
Alulírott:
Pio3
Sajnos aribeth elhullását én is láttam. A mozgalomnak egyre inkább össze kell tartania és számolnia kell a dezertõrök által az ellenség javára nyújtott információk veszélyével is.
2007. február 17. 12:59
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Idézet(ML @ 2007. February 17. - 12:56)
Nem kell aggódni, pio, mennek itt körbe az infók, én pl. tudom, hogy elõléptetnek.
Na egs. oda is. 
Bomlasztunk, ML, bomlasztunk???
2007. február 17. 13:01
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
No hát ha már így összegyûltünk, akkor akár hivatalossá is tehetjük.
Tisztelt Pio3,
felsõvezetésünk elbírálta az ön õrnagyi posztra való alkalmasságát és sajnálattal közöljük ön jobb ennél, Isten hozta hát Pio3 EZREDES!
Nofene, Operatív Fõparancsnok, s.k.
És akkor SNLM tagok, ürítse mindenki unicumját és sörét! (Nem Dido te nem
)
Tisztelt Pio3,
felsõvezetésünk elbírálta az ön õrnagyi posztra való alkalmasságát és sajnálattal közöljük ön jobb ennél, Isten hozta hát Pio3 EZREDES!
2007. február 17. 13:07
|
|
pio3visszatérő vendég |
|
Idézet(nofene @ 2007. February 17. - 13:01)
No hát ha már így összegyûltünk, akkor akár hivatalossá is tehetjük.
Tisztelt Pio3,
)

Tisztelt Pio3,
Tisztelt Nofene parancsnok úr!
A Mozgalmat szolgálom!!!
Angelina Jolie engem úgy segéljen!!!
Tisztelettel:
Pio3 ezredes
Ui: Csapataink harcban állnak....
2007. február 17. 18:14
|
|
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline
|
Idézet
When she couldn't hold...she folded...
A dissident is here
Escape is never the safest path
Oh, a dissident, a dissident is here
A dissident is here
Escape is never the safest path
Oh, a dissident, a dissident is here
Én kitartok a végsõkig...A sötét oldal csábítása erõs, de én soha nem állok át...
Gyõzelem vagy halál!
2007. február 18. 08:20
|
|
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline
|
Lord Gereb. Két atombombát elhelyeztem(tutira megyünk
) aribeht háza közelében. Élesítve csak a kulcsot kell elfordítani.
Maradt még bomba ha gondolja Enchanted Hunter házánál is lepakolhatom a maradékot felrobbantás céljából. (ez persze csak javaslat)
Le az árulókkal !!!!!!!!!
Maradt még bomba ha gondolja Enchanted Hunter házánál is lepakolhatom a maradékot felrobbantás céljából. (ez persze csak javaslat)
Le az árulókkal !!!!!!!!!
2007. február 18. 10:56
Idézet(Gereb @ 2007. February 17. - 13:37)
aribeth dezertalt!
- lakhelyenek es annak kornyekenek (megye szinten) latvanyos elpusztitasat (atomot nekik)
- este a Fuvesz kertben a toba lokni, majd hangosan nevetni rajta, meg akkor is mikor tudogyulladasban elhal
Gereb s.k.
Gereb s.k.
Psssssszt. Ne kiabáld el. A sokadügynökök otthonát és személyét pajzs védi. A rejtett csapatmozgások és egyéb titkos hadmûveletek biztonsága érdekében.
Nicsak... ott repül egy bomba... áhh, visszapattant - a feladóra. Jó ez a bumerángbûbájjal felszerelt pajzs. Melyik SNLM-társ robbant fel?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: