Hazánk piacvezető zenetévéjének budapesti stúdiójába látogatott el a népszerű életstílus magazin, a legtöbb kábelszolgáltató kínálatában megtalálható csatorna székházában Iszak Esztiék éppen az élő adásra készültek és közben befutott Lola is.
A teljes cikkhez kattints ide!
A VIVA TV, ahogy még sosem láttad!
2012. január 03. 13:28
|
|
HoneyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 166369 offline
|
Szerintem is egyre rosszabb.
2012. január 03. 14:13
|
|
Orsyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 619 Csatolások: 111 Azonosító: 144671 offline
|
Már én sem nagyon nézem az Interaktívot,meg az egyebeket,de a zenéket szoktam nézni rajta.Nekem sem túl szimpi Eszti és Marci,a régiek sokkal jobbak voltak....
De tényleg szép az épület
De tényleg szép az épület
2012. január 03. 14:16
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
azta nagyon szép belülről meg kívülről is:) nem is gondoltam volna,hogy ilyen nagy én egészen másra gondoltam,hogy milyen a külseje...
2012. január 03. 14:25
Hát hogy őszinte legyek engem nem leptek meg a képek..ennyit még a tv-ben is látni...mostanában meg amúgysem nézem a viva tv-t mióta le lett cserélve az összes műsorvezető >.<
2012. január 03. 14:31
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
hát én már égóta nem nézem mivel elvileg ez zenecsatorna lenne erre telenyomják reklábbal pofázással hüly idióta műsorokkal pl: random marci vagy mi a sz@r áhh pocsék lett mára már ez a csatorna..
2012. január 03. 14:52
én nem igazán bírom a csatornát,főleg Eszter miatt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: