Debütált VV Béci új dala
2012. január 03. 13:47
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Már az első is pocsék volt.
Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz vevő a dolgaira a nép.
Nem bánnám, ha soha többet nem hallanák róla.
Nem bánnám, ha soha többet nem hallanák róla.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. január 03. 14:29
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
utlom ezt a komár -.-" a zenéi bénák a szöveg pocsék a klipp értelmetlen ... inkább menne a Gigike után dubaiozni - ott is lehetnek buzik xD - és soha többet nem hallanánk rolluk
2012. január 03. 15:29
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem értem ezen a dalon mi a jó..
persze,mindenkinek más az ízlése,tiszteletben is tartom mindenki véleményét.de ez a szerzemény tényleg a legbénábbak közé tartozik.
ezt a szöveget a húgom is,sőt,az unokaöcsém is pillanatok alatt összerakja,nem értem minek ennek a dalnak a felvételére pénzt és energiát pazarolni.
ezt a szöveget a húgom is,sőt,az unokaöcsém is pillanatok alatt összerakja,nem értem minek ennek a dalnak a felvételére pénzt és energiát pazarolni.
2012. január 03. 16:01
|
|
Veres_Brigittaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 152250 offline
|
cool , nagyon jo !
2012. január 03. 16:16
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
nekem tetszik:)
2012. január 03. 16:19
Lájtos?
Inkább szörnyű! Kb 10 mp hallgattam bele. Különben sem szeretem Béluskát. Valahogy kibírjuk az új évet a dalai nélkül.
"Béci a mai nap folyamán töltött fel egy új zenét a YouTube-ra, amit néhány perccel ez után már 620-an lájkoltak is"
Én végig nézegettem az összes ez alatt a név alatt futó videót és egyiket sem lájkolták 620-an.
"Béci a mai nap folyamán töltött fel egy új zenét a YouTube-ra, amit néhány perccel ez után már 620-an lájkoltak is"
Én végig nézegettem az összes ez alatt a név alatt futó videót és egyiket sem lájkolták 620-an.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.