Lady Gaga 2012-ben sem áll le a folyamatos munkával. A heti botrányai mellett igyekszik népszerűsíti a májusban megjelent nagylemezét, miközben egyre több kislemezzel árasztja el a boltok polcait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga újabb kislemezzel készül
2012. január 02. 20:05
2012. január 02. 20:13
|
|
HoneyBunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 166369 offline
|
hát nem tudm milyen lezs kíváncsian várom..
2012. január 02. 20:13
nem szeretem azt a számot
én Scheiße-ban reménykedtem
én Scheiße-ban reménykedtem
2012. január 02. 20:21
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ennél kevés rosszabb száma van, de szerintem tuti nem lesz belőle kislemez, mert ezekből még egyáltalán nem biztos. Amúgy a Scheiße kéne végre kislemeznek, az az album legütősebb dala. A Marry The Night nagyon nagyot bukott, úgyhogy most azért is valami jó számot kéne kiadni.
2012. január 02. 20:28
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Meghallgattam a Born this wayt, de nekem nagyon nem jött be. A You and I-t megszerettem, szinte naponta meg is hallgatom, de a többi szám szerintem, csak átlagos maximum. Szóval nekem aztán mindegy, mi lesz a kislemez... Ha Gaga több You and I-hoz hasonló számot csinálna, talán még meg is szeretném, bár a botrányai miatt ki nem állhatom, a zenéjét ettől még szerethetném. Azonban a számaitól sem hídaltam le. Amúgy ez tetszik: "A heti botrányai mellett igyekszik népszerűsíti a májusban megjelent nagylemezét"
Találó, de nem heti, inkább napi.
2012. január 02. 21:10
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Hát ezzel nagyon nem sikerülne az albumot népszerűsíteni, ez egy teljesen elvont szám ami csak bónuszként került fel! Szóval remélem, h ezek tényleg csak találgatások, mert már komolyan hihetetlen, h folyton mellé trafál!
2012. január 02. 21:11
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
Lady Gaga a kedvenc énekesnőm.. de sátánista ??? van neki a Judas,az Alejandro is nagyon durva , most meg ez??Black Jesus??
2012. január 02. 22:02
|
|
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline
|
Hát erre kíváncsi leszek.
xD Black Jesus.. cöhh.
2012. január 02. 23:11
Nekem a Black Jesus † Amen Fashion a kedvenc dalom ugyan albumról, de nem örülnék, ha az lenne a következő kislemez. Az embereknek se nem tetszene, se nem értenék miről szól a dal és megint feljönnének ezzel a sátánista baromsággal. Szerintem a Heavy Metal Lovert, vagy a Scheißet kéne kiadnia következőleg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: