Idézet (Bogszics @ 2012.02.04. 00:05)
Én 7 éve zongorázom alapszinten, nagyon szeretem. Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor abba akartam hagyni (ami egy hatalmas hiba lett volna, de áldom a tanárnőmet amiért javasolta, hogy maradjak), mára már ezzel szeretnék foglalkozni. A zongorista meg egyebek sajnos nem jönne össze, mert profi egyáltalán nem vagyok és konziba sem mentem. A szolfézstanár még talán összejöhet. Mindegy, csak mostanában sokat "üldöz" ez a kérdés.
Félévim nekem is volt, nem sikerült rosszul de aznap pont rossz napom volt, és még a zongora is billegett szóval a hátam közepére kívántam az egészet

A kis négert meg a törökindulót játszottam, emellett múlt félévben Yirumától a Kiss the raint, ezt karácsonyra. Évvégi anyagnak meg Chopin h-moll keringőjét kaptam, nagyon örültem neki, mert gyönyörű. Meg Bartók egyik bolgár táncát. Pluszban még kaptam egy kis könnyűzenét, egy régi operafeldolgozást (Londonban hej), éééés ha időben megtanulom a vizsgaanyagot, akkor még több könnyűzenét fogunk venni
Zeneszerzők terén Chopin nekem is szívem csücske, rajta kívül is megesik hogy néha komolyzenét hallgatok

Na és Alicia Keys, a legnagyobb kedvencem, elsősorban nem zongorista, de tud úgy, olyan érzelemmel és technikával mint a nagyok. A legszebb zongorára írt dalai neki vannak

Jaj Lilym

Az a keringő menni fog, nagyon jó kis darab. Csak jól lődd be a harmadik oldalt, mert nekem szétment a kezem anno a tercmenetnél.
Idézet (Karina197 @ 2012.02.01. 18:23)
tényleg, én is imádok négykezesezni

(nem félreérteni kéremszépen

)
Ehh

Én sosem szerettem. Valahogy csak úgy tudok átszellemülni, ha egyedül vagyok a színpadon és ki tudok zárni mindent.
Amúgy gyerekek, új darabot kaptam évvégére. Versenyre még marad Liszttől a
Genfi harangok (nagyon büszke vagyok, mert főiskolai darab), és most neki fogok állni a sokkal könnyebb Clair De Lune-nek Debussytől. Csodálatos darab. Kár, hogy nekem Debussy sosem feküdt..