Demi megint új külsővel jelentkezik
2012. január 02. 14:49
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ez a paróka szörnyű. Már megijedtem. És amúgy ki is van festve. Ami meg a ruház illeti, semmi extra. Mostanában hasonlókat szokott hordani, csak ebben vékonyabbnak tűnik.
2012. január 02. 14:50
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Jól áll neki de én jobban szerettem mikor hosszú volt a haja
2012. január 02. 15:16
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
..juujj..igy nagyon nemszép..:S
2012. január 02. 15:34
|
SDoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 164046 offline
|
Szerintem ez se áll neki olyan rosszul, de én mondjuk és a legjobban azt a Demit szerettem aki egy vagány,stílusos,Rocker csaj volt. Ez a mostani stílusa se annyira rossz de azért remélem már nem fog a mostani stílusánál még tovább változni rövid időn belül. Viszont az nagyon bátor dolog tőle hogy smink nélküli képet rak fel magáról ,sok más sztár ilyet nem merne, és az is igaz hogy Demi smink nélkül is nagoyn szép. : ))
2012. január 02. 15:55
fú én is ledöbbentem hogy hova tűnt a haja
De amúgy szerintem ez is nagyon jól állna neki.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: