Idén sem lesz hiányunk filmekből
2012. január 02. 14:56
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem lesznek ezekknél jobb filmek is. Innen amit talán megfogok nézni az a Muppet Show és a Jégkorszak... bár ez az utolsó is kétséges, mert szerintem ez már nagyon a pénzről szól. Az Alkonyatot egyértelmű, hogy megnézem, a The Hunger Games-re is kiváncsi vagyok.
2012. január 02. 15:44
Új év, új filmek, én meg nem győzök válogatni
Ami a blockbuster movie-kat illeti, eddig két választottam van: az új Batman-film (kíváncsi vagyok, hogy Nolan hogyan fejezi be a trilógiát) és a Ridley Scott-féle Prometheus. No meg a Hobbit
A folytatásoktól rettegek, a remake-kektől úgyszintén (Total Recall... Colin Farrell ide vagy oda, de én 'félek'), aztán ott van az Anna Karenina amit megnéznék (a regényt imádtam), de...
(Még) Idénre tervezett filmek: Shame, My Week with Marilyn, The Artist (egy külföldön tengődő ismerősöm már látta, és véleménye szerint nagyon tetszetős). Ja, és a Coriolanus.
Vége lesz az Alkonyatnak?
(Bunkó vagyok, tudom.)
Kérdés: Kósza információfoszlányokat hallottam arról, hogy új Tim Burton-film várható idénre, ami Dark Shadows néven fut. Ez igaz?
Ami a blockbuster movie-kat illeti, eddig két választottam van: az új Batman-film (kíváncsi vagyok, hogy Nolan hogyan fejezi be a trilógiát) és a Ridley Scott-féle Prometheus. No meg a Hobbit
(Még) Idénre tervezett filmek: Shame, My Week with Marilyn, The Artist (egy külföldön tengődő ismerősöm már látta, és véleménye szerint nagyon tetszetős). Ja, és a Coriolanus.
Vége lesz az Alkonyatnak?
Kérdés: Kósza információfoszlányokat hallottam arról, hogy új Tim Burton-film várható idénre, ami Dark Shadows néven fut. Ez igaz?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 02. 16:11
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Hát tény, hogy sok jó film várható, személy szerint engem a Bosszúállók, Batman és a Twilight érdekel a legjobban, de talán még az Éhezők viadala, Hófehérke és a vadász, Titánok Harca 2. (bár az nem különösebben). A Pókember meg kész katasztrófa, Garfield mint pókember
A Prometheus, hát nem is tudom, engem az nem igazán villanyoz fel, és fura mód a Hobbit sem, pedig szeretem a Gyűrűk Urát
Ami meg mostanság lesz a Sherlock Holmes 2
A Tetovált lány, Shame (ha egyáltalán lesz mostanában) és a Suszter, szabó, baka, kém.
A Prometheus, hát nem is tudom, engem az nem igazán villanyoz fel, és fura mód a Hobbit sem, pedig szeretem a Gyűrűk Urát
Ami meg mostanság lesz a Sherlock Holmes 2
2012. január 02. 16:51
Nekem is egy egész listám van, az tény:
Contraband
Underworld: Awakening
Red Tails
One for the Money
Rampart
Safe House
Journey 2: The Mysterious Island
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
This Means War
John Carter
21 Jump Street
The Hunger Games
Wrath of the Titans
American Reunion
Safe
The Avengers
Battleship
G.I. Joe: Retaliation
The Dark Knight Rises
The Expendables 2
Resident Evil: Retribution
Nagyjából ennyi...
Contraband
Underworld: Awakening
Red Tails
One for the Money
Rampart
Safe House
Journey 2: The Mysterious Island
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
This Means War
John Carter
21 Jump Street
The Hunger Games
Wrath of the Titans
American Reunion
Safe
The Avengers
Battleship
G.I. Joe: Retaliation
The Dark Knight Rises
The Expendables 2
Resident Evil: Retribution
Nagyjából ennyi...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 02. 16:56
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Júújj de jó, Vasember.
2012. január 02. 18:28
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (iowa96 @ 2012.01.02. 14:40)
Batman meg a Prometheus és a Hobbit is kimaradt pedig ezek a legvártabbak
Igen, ezek kimaradtak, pedig szerintem ennek a 3-nak nagy sikere lesz.
2012. január 02. 18:55
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Hobbit
már alig várom. 
Robert Downey Jr., Thor. IMÁDOM ŐKET IS!
EZEK A FILMEK EGYÉBKÉNT MÉG KIMARADTAK A LISTÁBÓL: Éppen Január 19.-én fog megjelenni a Skorpiókirály 3. része is.
Aztán még a The Woman in Black, Daniel Radcliffe főszereplésében.
Robert Downey Jr., Thor. IMÁDOM ŐKET IS!
EZEK A FILMEK EGYÉBKÉNT MÉG KIMARADTAK A LISTÁBÓL: Éppen Január 19.-én fog megjelenni a Skorpiókirály 3. része is.
Aztán még a The Woman in Black, Daniel Radcliffe főszereplésében.
2012. január 02. 19:07
|
|
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline
|
Hát én a Hófehérka és a vadászt meg a az Alkonyat új részét várom,és kíváncsi vagyok az éhezők viadalára
Viszont ami kimaradt még az a Madagaszkár 3. része azt is várom már
Viszont ami kimaradt még az a Madagaszkár 3. része azt is várom már
2012. január 02. 19:20
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (prézli @ 2012.01.02. 17:12)
Fogjátok már fel, hogy a Pókembernek NEM NEGYEDIK RÉSZE VAN, hanem reboot, az az újra kezdik >_>
Sok ember nincs tisztában a fogalmakkal. Úgy ülnek be a moziba és majd elkönyvelik, hogy 'ugyanaz történt a 4-ik részben, mint az elsőben'. Volt már erre példa a történelemben.
2012. január 02. 19:29
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Számomra a legvárósabb film a Hobbit! Azóta várok rá, amióta levetítették a the return of the king részt. 
Még várós számomra a Resident Evil illetve most januárban vetítésre kerülő Underworld.
Még várós számomra a Resident Evil illetve most januárban vetítésre kerülő Underworld.
2012. január 02. 20:11
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Kíváncsi leszek rájuk...
2012. január 02. 20:12
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Alkonyat <3 a hunger gamest is várom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.