Betegsége miatt hízott VV Zsófi
2012. január 07. 12:37
|
|
amy72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 155252 offline
|
http://www.google.ro/imgres?q=anorexia&hl=hu&biw=1400&bih=959&gbv=2&tbm=isch&tbnid=XuPuuT3-9wJ7pM:&img...=1t:429,r:3,s:0
Hát, Trinda, ha neked ez szép, akkor komoly problémák vannak az ízléseddel :\
Hát, Trinda, ha neked ez szép, akkor komoly problémák vannak az ízléseddel :\
2012. január 07. 13:45
szerintem sokkal szebb egy teltebb lány mint egy anorexiás.
2012. január 07. 16:36
Szerintem nem hizott olyan sokat .. ez türhető még ... csak az arcán látszik inkább ..
2012. január 07. 20:12
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nem ismerem,de jobbulást!
2012. január 07. 22:37
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (amy72 @ 2012.01.07. 12:37)
http://www.google.ro/imgres?q=anorexia&hl=hu&biw=1400&bih=959&gbv=2&tbm=isch&tbnid=XuPuuT3-9wJ7pM:&img...=1t:429,r:3,s:0
Hát, Trinda, ha neked ez szép, akkor komoly problémák vannak az ízléseddel :
Hát, Trinda, ha neked ez szép, akkor komoly problémák vannak az ízléseddel :
Hát, nem tudom, ki hogy van vele, de még barátnők sem szokás az ilyet megbeszélni, nem hogy még egy interjú során megosztani a nagyvilággal, hogy milyen női bajokkal küzd meg minden egyes nap Zsófika.
Viszont nekem nagyon szemet szúrt, kedves Amy, hogy más tagok véleményét kritizálod, és oltod őket, amiatt, mert te nem értesz velük együtt. Azért szerintem minden ember tisztában van az anorexia fogalmával, és ha alaposan elolvastad volna Trinda hozzászólását, akkor látnád, hogy ő ott csak arra gondolt, amit OLVASOTT valahol, tehát sehol nem utal arra, hogy neki ez tetszik is. Szerintem azért egy picit durva és mások számára igazán sértő is, hogy ahelyett, hogy elmondanád kulturáltan a véleményedet, másokét támadod, és a tagok ízlését szólod le. Azért picit nézz magadba, kérlek, mielőtt mást kezdesz el szapulni. Köszi.
2012. január 08. 19:16
|
|
Carolii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 165484 offline
|
Mindenki hogy sajnálja, jajj szegény Zsófi cica, gyógyuljon meg, ó csórikám... -.- 2 ÉVE tart ez a betegsége, nem pár hónapja. 2 év elég nagy idő, és ahelyett, hogy elment volna orvoshoz, beköltözött a villába, és nyávogott egy sort. Lehet kritizálni engem, de én akkor sem sajnálom őt. A hírnév és a celebség többre volt neki, mint az egészsége?! Hát szép, mondhatom... És nem hiszem, hogy minden 3. lánynak ilyen problémája van... -.-
2012. május 17. 14:33
Szerintem az túlzás,hogy minden harmadik lánynak van ilyen betegsége...lehet,hogy sűrűn előforduló dolog,de azért ennyire nem hiszem...én az ő helyébe nem vártam volna 1 évet...mire várt? a csodára?
gondolom,sejtette,hogy nem terhesség miatt nem jön meg neki...akkor meg az elején orvoshoz kellett volna mennie...erre 1 év után beköltözik a villába -.-" van esze azért...
de gondolom az anyukája is tudott róla...jobb esetben...
ha az én lányom lenne nem a villába küldtem volna,hogy még jobban elbutuljon,hanem egy nőgyógyászhoz...na ennyit erről...ő tudja h neki mi a fontos...
gondolom,sejtette,hogy nem terhesség miatt nem jön meg neki...akkor meg az elején orvoshoz kellett volna mennie...erre 1 év után beköltözik a villába -.-" van esze azért...
de gondolom az anyukája is tudott róla...jobb esetben...
ha az én lányom lenne nem a villába küldtem volna,hogy még jobban elbutuljon,hanem egy nőgyógyászhoz...na ennyit erről...ő tudja h neki mi a fontos...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: