Miley Cyrus leszokik a cigarettáról
2012. január 01. 20:10
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
ha elszánt, komolyan gondolja és tényleg le akar szokni, akkor sikerülni fog neki. de ha csak úgy megfogadta, akkor nem fog sikerülni. De azért sok sikert hozzá Miley!
2012. január 01. 20:10
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
"Hiszen a társaság miatt..." na ez a bizonyíték arra hogy Miley kisasszony is a cigi divata miatt dohányzik, mert ha pl bátyus, öcsi, apu, anyu cigizik márt mért lenne gond ha ő is elkezdi? Bár Good Luck Miley (sztem nem fog menni)
2012. január 01. 20:24
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Sajnálom,hogy rászokott!Pedig leírta a könyvébe,hogy ő soha!-de mégis.Nem baj.
Ha megígérte,én hiszek neki.
Igen,ezt a társaság is befolyásolja.A stresszt is megértem,hiszen a világon nincs olyan ember,aki ne halott volna róla,vagy Hannah Montanáról(Veronika Millerről...csak hogy ne csak egy szerepben ismerjük!).
Szerintem a bátyja is cigizik,szerintem az sem kizárt,hogy a szülei is.Nekem is cigiznek a nagyszüleim,és az anyukám(bár őt egy évben kétszer ha látom...),de az osztálytársaim nagy része is dohányzik.Kijárok,mert elbeszélgetek velük.Tudom,nem igazán számít egyediségnek,hogy én nem(NEMMMM!),de tudom,hogy egy kisebb halmazba tartozok!Nem szeretem a divatot.Szeretek mindig a kisebb halmazba tartozni,szeretek egy kicsit más lenni.Mert ha nem lennék az,megszűnnék létezni!!!
Visszatérve Mileyra,örüljünk,hogy nem tagadja,bár sok bizonyíték van erre,hiszen itt vannak a képek!Nem tagadja,szóval jó pont!
Először megpróbál magától(bár mindenki ezt csinálja),hátha sikerül,ha nem,segítségért fordul!És már el is határozta,hogy leszokik.Szerintem ő olyan lány,aki kitart az ígérete mellett!Még egy jó pont!
Szóval,sok sikert,te lány,menni fog ez!
A rajongóid,hisznek benned!
Ha megígérte,én hiszek neki.
Igen,ezt a társaság is befolyásolja.A stresszt is megértem,hiszen a világon nincs olyan ember,aki ne halott volna róla,vagy Hannah Montanáról(Veronika Millerről...csak hogy ne csak egy szerepben ismerjük!).
Szerintem a bátyja is cigizik,szerintem az sem kizárt,hogy a szülei is.Nekem is cigiznek a nagyszüleim,és az anyukám(bár őt egy évben kétszer ha látom...),de az osztálytársaim nagy része is dohányzik.Kijárok,mert elbeszélgetek velük.Tudom,nem igazán számít egyediségnek,hogy én nem(NEMMMM!),de tudom,hogy egy kisebb halmazba tartozok!Nem szeretem a divatot.Szeretek mindig a kisebb halmazba tartozni,szeretek egy kicsit más lenni.Mert ha nem lennék az,megszűnnék létezni!!!
Visszatérve Mileyra,örüljünk,hogy nem tagadja,bár sok bizonyíték van erre,hiszen itt vannak a képek!Nem tagadja,szóval jó pont!
Először megpróbál magától(bár mindenki ezt csinálja),hátha sikerül,ha nem,segítségért fordul!És már el is határozta,hogy leszokik.Szerintem ő olyan lány,aki kitart az ígérete mellett!Még egy jó pont!
Szóval,sok sikert,te lány,menni fog ez!
A rajongóid,hisznek benned!
2012. január 01. 20:36
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Hát ez egy jó ötlet volt!
sok sikert és kitartást kívánok neki!
2012. január 01. 20:43
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
remélem sikerülni fog
2012. január 01. 21:00
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Végre egy épeszű ember! Remélem lesz elég akarata, kitartása hozzá, én nagyon drukkolok neki. Legszívesebben visszamennék az időbe, és megakadályoznám, hogy valami marha feltalálja ezeket a füstölgő szörnyűségeket...
2012. január 01. 21:08
na,most nagyon büszke vagyok rá ♥ Remélem,hogy sikerülni is fog.Hajrá Miley ♥
2012. január 01. 21:08
Inkább rászokni nem kellett volna! Szerintem a stressz és a társaság nem kifogás, egy ilyen fiatal csajnak cigizni..
2012. január 01. 21:41
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Nem lenne rossz ha leszokna de am az ő baja,magát teszi tönkre ha folytatja.
A cigi úgy is nagy baromság.
A cigi úgy is nagy baromság.
2012. január 01. 21:44
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Sok sikert hozzá amúgy nagyon örülök neki hogy leszok remélem sikerül
2012. január 01. 23:37
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
Sok sikert neki.
Csak így tovább
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: