Starity

Írópalánták a neten

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 28. 19:21 #81
Smilegirl777
Smilegirl777
visszatérő vendég

StátuszSi tienes que explicar quien eres,entonces no eres nadie!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 131
Csatolások: 0
Azonosító: 165422
Én is szeretek verseket és történeteket írni. biggrin.gif Van egy blogom is és sok ilyen jellegű dolgot felraktam már oda. Csak az a baj, h kevés látogatóm van, mert még annyira nem reklámoztam... :-S
2012. január 29. 17:25 #82
Lottinha
Lottinha
visszatérő vendég

Státusz♥♥♥ Prom - A végzős buli ♥♥♥
Hozzászólás: 109
Csatolások: 3
Azonosító: 167741
ez nagyon jó dolog, én is írok könyvet, így érdekes ötleteket látni a népszerűsítésre smileeee.gif
2012. január 30. 18:26 #83
CottonCandy
CottonCandy

StátuszMenj, éld világod, mondd, ha kérdenek: egy jámbor őrült futni engedett.
Hozzászólás: 562
Csatolások: 108
Azonosító: 162972
nemrég fejeztem be a regényemet és már a folytatásába is belekezdtem. nem lenne rossz ötlet netre tenni. egyik barátnőmnek már átküldtem és igazi rajongója lett a sztorimnak.smileeee.gif
2012. február 14. 20:25 #84
szőkecica
szőkecica
visszatérő vendég

StátuszHa látni akarod a szivárványt meg kell tanulnod szeretni.
Hozzászólás: 146
Csatolások: 60
Azonosító: 160755
Én is írok igaz nekem se nincs még akkora látogatottságom,de reklámozni szoktam smileeee.gif szeretek írni,mert akkor ki tudom kapcsolni magam körül a világot smileeee.gif
2012. február 29. 18:21 #85
SzanduSs98
SzanduSs98

StátuszHa egy nap a sebesség öl meg engem, ne sírjatok, mert én mosolygok.-Paul Walker
Hozzászólás: 4223
Csatolások: 184
Azonosító: 166705
Én is írok, de nem rakom fel a netre.
2012. március 15. 23:41 #86
- törölt felhasználó -    
Én imádok írni, mindig is imádtam, de nem hiszem, hogy bármelyik írásomat is felrakom majd a netre. Ha egyszer oda jutok anyagilag, hogy talán kiadják az egyiket, az csak úgy lehetséges, ha még nem volt sehol publikálva ezelőtt. Meg szégyenlős is vagyok. blush.gif Egy írásom általában tartalmazza a saját érzelmeimet is, majdnem mint egy napló. Olyan fura lenne, ha valaki elolvasná.
2012. március 27. 20:22 #87
- törölt felhasználó -    
gondoltam ilyesmire én is, csak én sem szeretném egyelőre a nyilvánosság elé tárni az irományaimat.
2012. április 28. 20:07 #88
kirschakos
kirschakos
új tag
Hozzászólás: 85
Csatolások: 67
Azonosító: 93904
Üdv!

Remélem nem baj, ha kicsit reklámozom a most megjelent regényemet ebben a bejegyzésben! smileeee.gif

A Zeusz rejtély egy bűnügyi kalandregény, mely főleg Kréta szigetén játszódik. Íme a tartalom:

Kréta szigetén sötét titkok lappanganak és heves bosszúvágy örvénylik egyesek lelkében. Mikor Iliasz Venizelosz, athéni nyomozó meghívást kap egy modern üdülőközpont megnyitójára, még nem is sejti, hogy hamarosan rejtélyes eltűnések és kegyetlen gyilkosságok felderítésével kell foglalkoznia.

Miközben lelkileg két nő között őrlődik, a dolgokat nehezítik egy ókori mítosz életre kelésének nyomai, illetve az éjszaka sötétjében táncoló fények jelenléte. Ahogy egyre jobban beleássa magát az ügybe, megannyi veszéllyel néz szembe, s kénytelen lesz rádöbbenni, hogy semmi sem az, aminek elsőre látszódik!

A halálos játszma elkezdődik, melyben hideg fejre és még több bátorságra lesz szüksége, ha élve akarja elhagyni a szigetet.

Ha valakinek esetleg felkeltette az érdeklődését, ezen az oldalon többet is megtudhat róla:

Linkelt szöveg

További szép napot!
2012. április 28. 20:12 #89
- törölt felhasználó -    
Írtam már saját történeteket, (8-9 évesen) de már nem szeretek, és sosem raktam fel a netre.
2012. április 28. 20:14 #90
- törölt felhasználó -    
Én most inkább elképzelem a történeteket, de sehogysem tudom leírni blush.gif
2012. április 28. 20:25 #91
kirschakos
kirschakos
új tag
Hozzászólás: 85
Csatolások: 67
Azonosító: 93904
Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.28. 20:14)
Én most inkább elképzelem a történeteket, de sehogysem tudom leírni blush.gif

Pedig az már jó kezdet, ha elképzeled:)
Egy kis elszántsággal szerintem le is tudnád írni.
2012. június 26. 15:28 #92
Caroline W.Lightning
Caroline W.Lightning
NotBad™

Státusz"Te vagy a pengém, és egyben az artériám"
Hozzászólás: 1067
Csatolások: 22
Azonosító: 158384
Én imádok írni, már 8-9 évesen kitaláltam magamnak ezt-azt. Azóta, hogy lett egy kicsi tapasztalatom a világról, még egész elfogadhatónak gondolom az irományaim. Persze van még hová fejlődnöm, de arra még rengeteg évem van, és addig sem hagyom abba az írást. smileeee.gif
2012. július 23. 18:21 #93
Bellsh1998
Bellsh1998

StátuszBarna vagyok gyakori szőke pillanatokkal ;D
Hozzászólás: 606
Csatolások: 37
Azonosító: 181061
jó cikk.nagon szeretek írni 7 éves koromtól naplót is írok smileeee.gif egyesek szerint jól írok smileeee.gif nagyon élvezem ha leírhatom az érzéseimet
2012. július 23. 18:36 #94
- törölt felhasználó -    
Én évek óta írok. Eleinte spirálfüzetbe írtam még általános iskolás koromban, mivel akkor még se net, se számítógépünk nem volt. Akkoriban meséket írtam, de később évekig nem jutott eszembe írni.

Először AFS-en (Anime Fanfiction Style) publikáltam, ahol két évig admin is voltam. De sajnos az oldal gyengus lett végül, és töröltettem magam.

Azóta a Merengő nevű, igen nívós Harry Potter fanfiction oldalon tevékenykedem, ahol HP-ficek mellett vannak ám saját fandomú, és más fandomú ficek is. Én jelenleg négy írást is futtatok, ezek pedig:

- Vörös Boríték (saját fandom, fantasy)
- Visszatérés Csodaországba (Alice Csodaországban 2010 fanfiction)
- Az átok után (Once Upon a Time fanfiction)
- Az ördög és a lánya (ez egy AU Once Upon a Time fanfiction)

Ezen kívül több Once Upon a Time fandomban írt novellám, és egy fordításom is van (A kastély őre).

Az oldalon Andro néven vagyok fenn, aki kíváncsi az írásaimra, nézze meg őket és véleményezze nyugodtan! Nem harapok. biggrin.gif

Amúgy szándékomban áll majd egy regényt kiadni, amelyről még nem mondok semmit. Imádok írni, és azok szerint, akik olvasnak, jól, és élvezetesen fogalmazok.
2012. július 24. 07:51 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.12.31. 17:45)
Egyébként tényleg nagyon jó lehetőség, főleg hogy az Aranymosás kapcsán a Könyvmolyképző folyamatosan keresi az új írókat. smileeee.gif Azt hiszem internet alapján fedezték fel Szurovecz Kitti, Benina, Spirit Bliss, valamint B. M. Grapes írásait is, akiknek ma ott csücsül már egy, vagy több könyvük a boltok polcain. smileeee.gif

Spirit Bliss-t ismerem, ha nem is személyesen, de egy írói oldalon írunk. ^^

Mellesleg, aki olvasni akar tőlem, itt megteheti. Nincs regisztrációhoz kötve:

http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=5392
2012. július 24. 07:53 #96
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.12.31. 20:56)
Holly Keller nagyon szépen megfogalmazta, hogy mire kell vigyázni, ha valaki az interneten publikálja az irományait. De, szeretnék egy mondatot kiemelni:
Hála a magasságosnak, ez nem így van. Én most speciel egy olyan könyvet szeretnék rendelni az USA-ból, ami eredetileg egy internetes portálra feltöltött regény volt, sőt, ha egészen pontos akarok lenni, még mindig az, mivel a mai napig fel lehet keresni, és el lehet olvasni az interneten, annak ellenére, hogy most már az Amazonon Kindle-re is meg lehet vásárolni, és kézzelfogható könyv formájában is kapható. Szóval ez ne tartson vissza senkit attól, hogy feltöltse bárhová is az irományait! biggrin.gif

Pontosan. Sok netes regény lett később kiadva mind az USA-ban, mind máshol a világon. Nálunk azért nem, mert ez a fajta módszer még idehaza nem elterjedt a kiadók, és az írók körében.
2012. november 07. 13:16 #97
- törölt felhasználó -    
Ez már egy jó oldala a netnek. Ki lehet emelkedni, vagy nagyot bukni és csalódni.
2020. február 16. 10:07 #98
- törölt felhasználó -    
Köszönöm ezt a cikket!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok