Írópalánták a neten
2012. január 28. 19:21
|
|
Smilegirl777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 165422 offline
|
Én is szeretek verseket és történeteket írni.
Van egy blogom is és sok ilyen jellegű dolgot felraktam már oda. Csak az a baj, h kevés látogatóm van, mert még annyira nem reklámoztam... :-S
2012. január 30. 18:26
|
|
CottonCandy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.31. Hozzászólás: 562 Csatolások: 108 Azonosító: 162972 offline
|
nemrég fejeztem be a regényemet és már a folytatásába is belekezdtem. nem lenne rossz ötlet netre tenni. egyik barátnőmnek már átküldtem és igazi rajongója lett a sztorimnak.
2012. február 29. 18:21
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én is írok, de nem rakom fel a netre.
2012. március 15. 23:41
Én imádok írni, mindig is imádtam, de nem hiszem, hogy bármelyik írásomat is felrakom majd a netre. Ha egyszer oda jutok anyagilag, hogy talán kiadják az egyiket, az csak úgy lehetséges, ha még nem volt sehol publikálva ezelőtt. Meg szégyenlős is vagyok.
Egy írásom általában tartalmazza a saját érzelmeimet is, majdnem mint egy napló. Olyan fura lenne, ha valaki elolvasná.
2012. március 27. 20:22
gondoltam ilyesmire én is, csak én sem szeretném egyelőre a nyilvánosság elé tárni az irományaimat.
2012. április 28. 20:07
|
kirschakosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 67 Azonosító: 93904 offline
|
Üdv!
Remélem nem baj, ha kicsit reklámozom a most megjelent regényemet ebben a bejegyzésben!
A Zeusz rejtély egy bűnügyi kalandregény, mely főleg Kréta szigetén játszódik. Íme a tartalom:
Kréta szigetén sötét titkok lappanganak és heves bosszúvágy örvénylik egyesek lelkében. Mikor Iliasz Venizelosz, athéni nyomozó meghívást kap egy modern üdülőközpont megnyitójára, még nem is sejti, hogy hamarosan rejtélyes eltűnések és kegyetlen gyilkosságok felderítésével kell foglalkoznia.
Miközben lelkileg két nő között őrlődik, a dolgokat nehezítik egy ókori mítosz életre kelésének nyomai, illetve az éjszaka sötétjében táncoló fények jelenléte. Ahogy egyre jobban beleássa magát az ügybe, megannyi veszéllyel néz szembe, s kénytelen lesz rádöbbenni, hogy semmi sem az, aminek elsőre látszódik!
A halálos játszma elkezdődik, melyben hideg fejre és még több bátorságra lesz szüksége, ha élve akarja elhagyni a szigetet.
Ha valakinek esetleg felkeltette az érdeklődését, ezen az oldalon többet is megtudhat róla:
Linkelt szöveg
További szép napot!
Remélem nem baj, ha kicsit reklámozom a most megjelent regényemet ebben a bejegyzésben!
A Zeusz rejtély egy bűnügyi kalandregény, mely főleg Kréta szigetén játszódik. Íme a tartalom:
Kréta szigetén sötét titkok lappanganak és heves bosszúvágy örvénylik egyesek lelkében. Mikor Iliasz Venizelosz, athéni nyomozó meghívást kap egy modern üdülőközpont megnyitójára, még nem is sejti, hogy hamarosan rejtélyes eltűnések és kegyetlen gyilkosságok felderítésével kell foglalkoznia.
Miközben lelkileg két nő között őrlődik, a dolgokat nehezítik egy ókori mítosz életre kelésének nyomai, illetve az éjszaka sötétjében táncoló fények jelenléte. Ahogy egyre jobban beleássa magát az ügybe, megannyi veszéllyel néz szembe, s kénytelen lesz rádöbbenni, hogy semmi sem az, aminek elsőre látszódik!
A halálos játszma elkezdődik, melyben hideg fejre és még több bátorságra lesz szüksége, ha élve akarja elhagyni a szigetet.
Ha valakinek esetleg felkeltette az érdeklődését, ezen az oldalon többet is megtudhat róla:
Linkelt szöveg
További szép napot!
2012. április 28. 20:12
Írtam már saját történeteket, (8-9 évesen) de már nem szeretek, és sosem raktam fel a netre.
2012. április 28. 20:14
Én most inkább elképzelem a történeteket, de sehogysem tudom leírni
2012. április 28. 20:25
|
kirschakosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 67 Azonosító: 93904 offline
|
Idézet (Hugi1212 @ 2012.04.28. 20:14)
Én most inkább elképzelem a történeteket, de sehogysem tudom leírni 
Pedig az már jó kezdet, ha elképzeled:)
Egy kis elszántsággal szerintem le is tudnád írni.
2012. június 26. 15:28
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Én imádok írni, már 8-9 évesen kitaláltam magamnak ezt-azt. Azóta, hogy lett egy kicsi tapasztalatom a világról, még egész elfogadhatónak gondolom az irományaim. Persze van még hová fejlődnöm, de arra még rengeteg évem van, és addig sem hagyom abba az írást.
2012. július 23. 18:21
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
jó cikk.nagon szeretek írni 7 éves koromtól naplót is írok
egyesek szerint jól írok
nagyon élvezem ha leírhatom az érzéseimet
2012. július 23. 18:36
Én évek óta írok. Eleinte spirálfüzetbe írtam még általános iskolás koromban, mivel akkor még se net, se számítógépünk nem volt. Akkoriban meséket írtam, de később évekig nem jutott eszembe írni.
Először AFS-en (Anime Fanfiction Style) publikáltam, ahol két évig admin is voltam. De sajnos az oldal gyengus lett végül, és töröltettem magam.
Azóta a Merengő nevű, igen nívós Harry Potter fanfiction oldalon tevékenykedem, ahol HP-ficek mellett vannak ám saját fandomú, és más fandomú ficek is. Én jelenleg négy írást is futtatok, ezek pedig:
- Vörös Boríték (saját fandom, fantasy)
- Visszatérés Csodaországba (Alice Csodaországban 2010 fanfiction)
- Az átok után (Once Upon a Time fanfiction)
- Az ördög és a lánya (ez egy AU Once Upon a Time fanfiction)
Ezen kívül több Once Upon a Time fandomban írt novellám, és egy fordításom is van (A kastély őre).
Az oldalon Andro néven vagyok fenn, aki kíváncsi az írásaimra, nézze meg őket és véleményezze nyugodtan! Nem harapok.
Amúgy szándékomban áll majd egy regényt kiadni, amelyről még nem mondok semmit. Imádok írni, és azok szerint, akik olvasnak, jól, és élvezetesen fogalmazok.
Először AFS-en (Anime Fanfiction Style) publikáltam, ahol két évig admin is voltam. De sajnos az oldal gyengus lett végül, és töröltettem magam.
Azóta a Merengő nevű, igen nívós Harry Potter fanfiction oldalon tevékenykedem, ahol HP-ficek mellett vannak ám saját fandomú, és más fandomú ficek is. Én jelenleg négy írást is futtatok, ezek pedig:
- Vörös Boríték (saját fandom, fantasy)
- Visszatérés Csodaországba (Alice Csodaországban 2010 fanfiction)
- Az átok után (Once Upon a Time fanfiction)
- Az ördög és a lánya (ez egy AU Once Upon a Time fanfiction)
Ezen kívül több Once Upon a Time fandomban írt novellám, és egy fordításom is van (A kastély őre).
Az oldalon Andro néven vagyok fenn, aki kíváncsi az írásaimra, nézze meg őket és véleményezze nyugodtan! Nem harapok.
Amúgy szándékomban áll majd egy regényt kiadni, amelyről még nem mondok semmit. Imádok írni, és azok szerint, akik olvasnak, jól, és élvezetesen fogalmazok.
2012. július 24. 07:51
Idézet (Lindsay019 @ 2011.12.31. 17:45)
Egyébként tényleg nagyon jó lehetőség, főleg hogy az Aranymosás kapcsán a Könyvmolyképző folyamatosan keresi az új írókat.
Azt hiszem internet alapján fedezték fel Szurovecz Kitti, Benina, Spirit Bliss, valamint B. M. Grapes írásait is, akiknek ma ott csücsül már egy, vagy több könyvük a boltok polcain. 
Spirit Bliss-t ismerem, ha nem is személyesen, de egy írói oldalon írunk. ^^
Mellesleg, aki olvasni akar tőlem, itt megteheti. Nincs regisztrációhoz kötve:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=5392
2012. július 24. 07:53
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.12.31. 20:56)
Holly Keller nagyon szépen megfogalmazta, hogy mire kell vigyázni, ha valaki az interneten publikálja az irományait. De, szeretnék egy mondatot kiemelni:
Hála a magasságosnak, ez nem így van. Én most speciel egy olyan könyvet szeretnék rendelni az USA-ból, ami eredetileg egy internetes portálra feltöltött regény volt, sőt, ha egészen pontos akarok lenni, még mindig az, mivel a mai napig fel lehet keresni, és el lehet olvasni az interneten, annak ellenére, hogy most már az Amazonon Kindle-re is meg lehet vásárolni, és kézzelfogható könyv formájában is kapható. Szóval ez ne tartson vissza senkit attól, hogy feltöltse bárhová is az irományait!
Hála a magasságosnak, ez nem így van. Én most speciel egy olyan könyvet szeretnék rendelni az USA-ból, ami eredetileg egy internetes portálra feltöltött regény volt, sőt, ha egészen pontos akarok lenni, még mindig az, mivel a mai napig fel lehet keresni, és el lehet olvasni az interneten, annak ellenére, hogy most már az Amazonon Kindle-re is meg lehet vásárolni, és kézzelfogható könyv formájában is kapható. Szóval ez ne tartson vissza senkit attól, hogy feltöltse bárhová is az irományait!
Pontosan. Sok netes regény lett később kiadva mind az USA-ban, mind máshol a világon. Nálunk azért nem, mert ez a fajta módszer még idehaza nem elterjedt a kiadók, és az írók körében.
2012. november 07. 13:16
Ez már egy jó oldala a netnek. Ki lehet emelkedni, vagy nagyot bukni és csalódni.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: