Napestig lehetne ezt a vitát folytatni, Holly Keller! Igen, hallottam erről az esetről és a könyvről is. Van ilyen, mégpedig nem is kevés... sajnos. A J.K. Rowlingról alkotott véleményed pedig nagyon meglepő számomra. Talán hallottad, hogy csupán a könyvek vázlatát, 5 évébe telt kidolgozni. Ezt észre is lehet venni az első oldaltól kezdve. Azt hiszem, ő a legjobb példa arra, hogy a tehetség nagyon sokat számít, ezzel pedig születni kell. Akiket említettél, például a Kardashian lányok, vagy Alekosz... nos... no comment! Őket nem lehet egy oldalon említeni még csak kezdő írókkal sem!!! Az egy dolog, hogy adtak ki könyvet, amit természetesen más írt helyettük. A könyvírás manapság nagyon elterjedt a hírességek között, nem véletlenül. Ők ebből rengeteget profitálnak. Épp azért, amit te is említettél! Azért, mert az emberek többsége kíváncsi rájuk.
Nem is tudom, pontosan mit nem éreztél igaznak a hozzászólásomban. Én kitartok amellett az elvem mellett, hogy a tehetség igenis fontos, legyen a világ bármennyire is pénz centrikus!
Írópalánták a neten
2012. január 05. 22:04
|
|
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline
|
2012. január 06. 14:02
Idézet (Twilight4ewer @ 2012.01.05. 22:04)
Napestig lehetne ezt a vitát folytatni, Holly Keller! Igen, hallottam erről az esetről és a könyvről is. Van ilyen, mégpedig nem is kevés... sajnos. A J.K. Rowlingról alkotott véleményed pedig nagyon meglepő számomra. Talán hallottad, hogy csupán a könyvek vázlatát, 5 évébe telt kidolgozni. Ezt észre is lehet venni az első oldaltól kezdve. Azt hiszem, ő a legjobb példa arra, hogy a tehetség nagyon sokat számít, ezzel pedig születni kell. Akiket említettél, például a Kardashian lányok, vagy Alekosz... nos... no comment! Őket nem lehet egy oldalon említeni még csak kezdő írókkal sem!!! Az egy dolog, hogy adtak ki könyvet, amit természetesen más írt helyettük. A könyvírás manapság nagyon elterjedt a hírességek között, nem véletlenül. Ők ebből rengeteget profitálnak. Épp azért, amit te is említettél! Azért, mert az emberek többsége kíváncsi rájuk.
Nem is tudom, pontosan mit nem éreztél igaznak a hozzászólásomban. Én kitartok amellett az elvem mellett, hogy a tehetség igenis fontos, legyen a világ bármennyire is pénz centrikus!
Én sem akarok vitatkozni, félreértés ne essék!
2012. január 07. 11:03
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
HOlly Keller ezt jósokáig írhattad. De igazad van. Csak ha a Harry Potter neked sánta (sztem nem) akkor mi a helyzet az alkonyat 4. kötetével. Az még jóval hosszabb és rövidebb ideje is volt rá Meyernek...
2012. január 07. 12:38
Hú. hát ebből jó sokat tanultam
De tényleg
Én is az írással foglalkozom, már lassan egy éve, hat blogom van, és imádok írni.
Szerintem, ha valaki ezt szereti csinálni, akkor annak nem számít, hogy közzéteszik - e, vagy se.
Én legalábbis így vagyok ezzel. Szeretni kell, és kész. Az a legfőbb.
Én is az írással foglalkozom, már lassan egy éve, hat blogom van, és imádok írni.
Szerintem, ha valaki ezt szereti csinálni, akkor annak nem számít, hogy közzéteszik - e, vagy se.
Én legalábbis így vagyok ezzel. Szeretni kell, és kész. Az a legfőbb.
2012. január 07. 13:04
Hát ebből én is sokat tanultam hasznát fogom venni jó kis cikk:)
2012. január 07. 14:22
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Én is gondolkodtam,hogy írnom kéne,de valahogy papíron sosem fogantak meg olyan jól a gondolataim,mint amúgy.
Egyébként is túl "menő" dolog lett ez az írásosdi,és én sosem szerettem azzal foglalkozni úgy igazán,amivel mindenki akar.
2012. január 08. 01:25
Idézet (like me @ 2012.01.07. 11:03)
HOlly Keller ezt jósokáig írhattad. De igazad van. Csak ha a Harry Potter neked sánta (sztem nem) akkor mi a helyzet az alkonyat 4. kötetével. Az még jóval hosszabb és rövidebb ideje is volt rá Meyernek...
A legelső cikkem itt, amir írtam, az pont a True blood és a Twilight közötti hasonlóságokat pedzegeti. Mert az első része az kb. True blood kopi, a többit pedig nem olvastam el. Nem elképzelhetetlen, hogy Meyernek is van kisegítő társa, aki néha pötyörészik helyette.
2012. január 11. 09:49
|
|
Angie94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 166907 offline
|
Én is írok regényt és csináltam hozzá egy oldalt, de még nincs fent a történet, csak a tartalom. Az előszót hétvégén rakom fel, ha van kedvetek nézzétek meg: nightbynight.webnode.hu. <3
2012. január 11. 09:50
|
|
WillyWonkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 156327 offline
|
nekem is van egy barátnőm aki nagyon jókat ír,de sajnos kevesen láthatják. remélem elolvassa ezt a cikket (:
2012. január 11. 21:18
|
|
LarissaClaireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 156471 offline
|
Én is írok, de nem a netre teszem fel.... bár rengetegen vannak a netes írók között akiket ficekből ismertünk meg, aztán meg is jelent 1-2 könyvük, pl. Benina, Spirit Bliss, Cassandra Clare... és ebből csak a legutóbbi nem magyar
2012. január 12. 17:26
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
én is szoktam írni!
de nem azért mert hírnévre vágyok..
semmi ilyen tervem nincs. Egyszerűen az írással tudom kifejezni magam, és ha túlcsordulnak a gondolatok a fejemben, akkor ki tudom magamból adni ezeket.
) ez a legjobb mód rá!
2012. január 15. 17:31
|
|
AniKelemenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 166605 offline
|
Nem szoktam írogatni itthon, nem tudom miért, én inkább a fejemben raktározom és folytatom az épp adott szereplő köré épült dolgokat és világot. Ez most biztos furcsán hangzik, de tényleg nagyon hasznos, ha van a fejedben egy történet, amit folytathatsz.Például utazás közben vagy ha unatkozol, ha nem jön az álom 
Egyszer-kétszer elkezdtem írni, de aztán mindig abbamaradt, ahhoz pedig sajnos nincs bátorságom, hogy a meglévő pár fejezetet bárkinek megmutassam. Úgy érzem némi tehetségem lenne hozzá, az iskolában az én fogalmazásaim a legjobbak közt szoktak lenni, nagyképűség nélkül
A cikkben voltak hasznos dolgok és szurkolok minden írónak, mert annyi fantasztikus sztorit lehet olvasni a neten
Egyszer-kétszer elkezdtem írni, de aztán mindig abbamaradt, ahhoz pedig sajnos nincs bátorságom, hogy a meglévő pár fejezetet bárkinek megmutassam. Úgy érzem némi tehetségem lenne hozzá, az iskolában az én fogalmazásaim a legjobbak közt szoktak lenni, nagyképűség nélkül
A cikkben voltak hasznos dolgok és szurkolok minden írónak, mert annyi fantasztikus sztorit lehet olvasni a neten
2012. január 17. 17:47
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Kiskoromban rengeteget írtam, bár egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy író szeretnék lenni, egyszerűen szerettem írni, ez az érdeklődésem még mindig megmaradt, most is dolgozok egy történeten, blogot vezetek, és abba írom. Nem azért, hogy felfedezzenek, vagy valami, mert ahogy kiskoromban, most sem szeretnék író lenni, csupán hobbiból csinálom. De ha neten írod, akkor legalább van valami értelme, nem csak a szekrény alján porosodik a könyved, hanem mások is eltudják olvasni.
2012. január 18. 18:36
|
|
Orsii.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 160938 offline
|
Én rengetek verset irtam/irok:)
De nem netre,hanem egyszerűen lapra:)
Bár sosem akartam iró lenni:)
De verset irni imádok,főleg a szép témákról.
Nem csak olyan hülye verseket.
De nem netre,hanem egyszerűen lapra:)
Bár sosem akartam iró lenni:)
De verset irni imádok,főleg a szép témákról.
Nem csak olyan hülye verseket.
2012. január 19. 13:34
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Jó kis cikk lett.
Én is imádok írni, legyen az mese, krimi, vagy vers. A dalszövegek terén is van néhány kész művem. Ha felolvasom őket a szüleimnek, barátaimnak, azt mondják írónak kéne mennem. Igaz hogy imádok írni, de sose szeretnék ebből a szakmából megélni.
Legfeljebb másodállásban. XD
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: