Starity

Írópalánták a neten

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 31. 16:47 #21
Punka
Punka
visszatérő vendég

StátuszAlways Keep Fighting❤️
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 415
Csatolások: 1
Azonosító: 139694
jó cikk lett, bár már túl vagyok az összes lépésen... biggrin.gif
akkor írópalánta vagyok???
hát 3 hónap és majdnem 10,000 látogató... :/ biggrin.gif
2011. december 31. 16:51 #22
porcukormókus97
porcukormókus97
Hozzászólás: 691
Csatolások: 1
Azonosító: 155890
Nagyon jó cikk. smileeee.gif
Én imádok írni történeteket. biggrin.gif Nagyon régóta csak ez vonzz. smileeee.gif
Viszont, amit Holly Keller ír az nagyon szomorú. sad.gif Hogy vannak ilyen emberek.
sophiej! Én is így vagyok. wink.gif
2011. december 31. 16:53 #23
Marina Salvatore
Marina Salvatore
Goth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=OyzI2hrmGgI&feature=related *-*
Hozzászólás: 5443
Csatolások: 2807
Azonosító: 150271
Én is szoktam történeteket írni...honlapot is csunáltam már nekik:)
2011. december 31. 16:57 #24
AllieNessie
AllieNessie

Státuszhttp://www.onegirlonemonthonedream.blogspot.com/ Nézzetek be!
Hozzászólás: 768
Csatolások: 32
Azonosító: 146918
jujj... én rengeteget írok, szeretek írni, de ez nekem sok
2011. december 31. 17:42 #25
AllieNessie
AllieNessie

Státuszhttp://www.onegirlonemonthonedream.blogspot.com/ Nézzetek be!
Hozzászólás: 768
Csatolások: 32
Azonosító: 146918
igazából már kis korom óta csinálom, az első történetem 10 évesen sikerült 10 oldalban, és most kezdtem bele valami komolyabba, és bepróbálkozok, ha nem akkor sem adom fel!
2011. december 31. 17:45 #26
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Egyébként tényleg nagyon jó lehetőség, főleg hogy az Aranymosás kapcsán a Könyvmolyképző folyamatosan keresi az új írókat. smileeee.gif Azt hiszem internet alapján fedezték fel Szurovecz Kitti, Benina, Spirit Bliss, valamint B. M. Grapes írásait is, akiknek ma ott csücsül már egy, vagy több könyvük a boltok polcain. smileeee.gif Holly Keller: Ha fent van interneten, az nem mindenképpen zárja ki a könyv kiadását, Szurovecz Kitti Gyémántfiúja is olvasható az írónő blogján. wink.gif
2011. december 31. 18:49 #27
eszti29
eszti29
amazon

Státuszhahaha. no...
Hozzászólás: 2148
Csatolások: 412
Azonosító: 132965
Hát én folyton írok, csak nem merem megmutatni senkinek mert félek a véleményektől :/
2011. december 31. 19:11 #28
mcintia
mcintia

StátuszPandák, pandák, pandák imádom őket!
Hozzászólás: 855
Csatolások: 68
Azonosító: 160169
Hát én nem nagyon szeretek írni.
2011. december 31. 19:41 #29
- törölt felhasználó -    
Én nagyon-nagyon szeretek írni, de biztos hogy semmiképp nem lennék írónő.
2011. december 31. 20:27 #30
- törölt felhasználó -    
Ezek tök jó tippek.Én is nagyon sokat szoktam írni,most is egy könyvön dolgozom!
2011. december 31. 20:56 #31
- törölt felhasználó -    
Holly Keller nagyon szépen megfogalmazta, hogy mire kell vigyázni, ha valaki az interneten publikálja az irományait. De, szeretnék egy mondatot kiemelni:

Idézet (Holly Keller)
Amilyen regény a neten olvasható, az már nem jelenthető meg könyv formájában, ha jól tudom.

Hála a magasságosnak, ez nem így van. Én most speciel egy olyan könyvet szeretnék rendelni az USA-ból, ami eredetileg egy internetes portálra feltöltött regény volt, sőt, ha egészen pontos akarok lenni, még mindig az, mivel a mai napig fel lehet keresni, és el lehet olvasni az interneten, annak ellenére, hogy most már az Amazonon Kindle-re is meg lehet vásárolni, és kézzelfogható könyv formájában is kapható. Szóval ez ne tartson vissza senkit attól, hogy feltöltse bárhová is az irományait! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. december 31. 20:57 #32
animegirl14
animegirl14
visszatérő vendég

StátuszNormal People Scare Me!
Hozzászólás: 108
Csatolások: 0
Azonosító: 151402
én imádok írni de az első "regényem" tönkre ment, most pedig félek mégegyszer belekezdeni mert vacakol a gépem és sztem újra kéne telepíteni, és ha megcsináltatjuk akkor kitörlődne
de ahogy a cikk végére értem rájöttem hogyha blogot csinálnék azt nem lehetne letörölni olyan könnyen, asszem megkérem valamelyik számtech-zseni osztálytársamat h segítsen benne
szorítsatok biggrin.gif
2011. december 31. 21:12 #33
minamartin
minamartin
visszatérő vendég
Hozzászólás: 483
Csatolások: 177
Azonosító: 113676
Én is írogatok, de inkább csak magamnak. Félek megmutatni. Pár ismerősöm olvassa csupán, ők jó véleménnyel vannak az írásaimról de publikálni egészen más lenne.
2011. december 31. 21:13 #34
Potyidanon
Potyidanon

Státusz"Az elméd mindig legyen nyitott,de ne annyira,hogy kiessen az agyad!"
Hozzászólás: 524
Azonosító: 153097
ez a cikk tényleg jó.én pár versemet föl is raktam már a netre,idén szeptemberig blogot is vezettem.de sajnos,ha regénybe kezdek bele,mindig hamar félbehagyom.ezért inkább várok még a neten való "publikálással",mert gáz lenne azt mondani az olvasóknak (ha vannak),hogy bocsi,félbe hagytam...
2012. január 01. 01:02 #35
selena arwa
selena arwa

Státuszdon't let them see
Hozzászólás: 777
Csatolások: 37
Azonosító: 134550
Én is nagyon szeretek írni és ez a cikk tényleg jó.nekem is van egy blogom amin egy történetet szoktam írni,de több olyan embert is láttam már aki kiválóan tud írni,verselni bármit de nagyon ügyesek.
2012. január 01. 04:33 #36
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
Hozzászólás: 278
Azonosító: 165135
Egy osztálytársammal ötödik óta mindig volt valamilyen közös történetünk, először hülyeségek, humorosabbak. Aztán valami komolyat is akartunk írni, elkezdtünk egyet ebben a tanévben közösen, de most már külön írunk, mindkettőnk a sajátját. Azon, amit most írok, kb két éve dolgozok, két hónapja írom, és ezúttal be is szeretném fejezni smileeee.gif
2012. január 01. 10:03 #37
iwantscream
iwantscream
visszatérő vendég

StátuszDrink my soul.
Hozzászólás: 450
Csatolások: 13
Azonosító: 123792
imádok írni habár az rossz , hogy nem tudok kinek mivel ha blogolsz akkor is kell ismeretségre szert tenni és aza kérdés hogy hogyan :S
2012. január 01. 11:27 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.12.31. 20:56)
Hála a magasságosnak, ez nem így van. Én most speciel egy olyan könyvet szeretnék rendelni az USA-ból, ami eredetileg egy internetes portálra feltöltött regény volt, sőt, ha egészen pontos akarok lenni, még mindig az, mivel a mai napig fel lehet keresni, és el lehet olvasni az interneten, annak ellenére, hogy most már az Amazonon Kindle-re is meg lehet vásárolni, és kézzelfogható könyv formájában is kapható. Szóval ez ne tartson vissza senkit attól, hogy feltöltse bárhová is az irományait! biggrin.gif

Jó, kivételek biztos vannak, de én konkrétan e-mailen is értekeztem pár magyar könyvkiadóval és sokaknál problémát jelentett az, hogyha a mű olvasható interneten. Elvégre, ha valami fent van neten, akkor az emberek többsége ott fogja elolvasni és nem fogja megvenni 1000-5000 Ft közötti könyvet. Szóval így meg nem éri meg. Ha már pénzt feccölök bele, akkor részben nyereséget is szeretnék belőle, mert úgy csak nekem volt kiadás. Én nem kultiválom az internetre való feltöltést, mert ott van a CTRL+C, valaki bemásolja egy Word doc-ba és azt mondja, hogy ő írta. Igen is nagyon vigyázni kell az internetre való feltöltögetésekkel, mert, mint ahogyan említettem, én majdhogynem a saját regényemet láttam viszont a könyvespolcon. Nem éri meg. Hogyha tényleg olyan pró az írás, akkor majd, ha elegendő pénzed lesz, akkor elviszed egy könyvkiadóhoz és, akkor biztosan nem fenyeget az a veszély, hogy hiába is te írtad, ha annak az xy személynek van elegendő összege, hogy kinyomathassa pl. 1000 példányban. Utána pedig a kutya sem fog azzal foglalkozni, hogy te írtad-e vagy sem, mert nem tudod bebizonyítani. Nekem anno azt tanácsolták, hogy PDF formátumba rakjam fel, mert így is ellopható, de talán nehezebb. Ez egy ördögi kör, valamint az internet átka. Valaki írta nem sokkal ezelőtt, hogy a netes regényírás fejleszt, ami valóban igaz. Az első regényeim és a mostani írásaim között valóban kilométeres különbségek vannak, szóval valóban szól mellette érv is, de én inkább azt tanácsolom, hogy mellőzzük az internetre való feltöltögetést. Ha valaki feltölteni akar, akkor tudom ajánlani a Merengőt, amely most már tulajdonképpen írásokkal foglalkozó oldal. Igazából a Harry Potter írásokra volt ráállva, de most már mindent fel lehet oda tölteni, bármilyen fictiont, HP világában íródó regényt vagy éppen sajátot is. Azért is ajánlom ezt az oldalt, mert az üzemeltetők felelősséget vállalnak a regényedért, ha feltöltöd ide. Vagyis, ha valaki ellopja innen, akkor itt tudod bizonyítani, hogy igen ide raktam fel és szerzői jogvédelem alatt is áll. Csak én sem voltam okos, mert én is külön weblapon csináltam, ahol nincsen semmilyen védelem alatt sem. Ettől függetlenül, amit a netre feltölt az ember, azzal bárki bármit tud kezdeni. Persze, gondolom csak én jártam ilyen szerencsétlenül, hogy ellopták az írásomat, de, ha velem előfordult, akkor bárki mással elő tud.
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, AmyVie
2012. január 01. 14:18 #39
- törölt felhasználó -    
Jó cikk ! wink.gif Amúgy nekem már nagyon sok netes oldalam volt , de , mindig félbehagytam őket... volt egy oldal , amit nagyon szerettem , az egy rajongói oldal volt, de azt is bezártam , mert nem volt látogató . Amúgy én most nem szerkesztek oldalt , de másokét szívesen olvasom most is wink.gif
2012. január 01. 14:32 #40
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
ez a cikk olyan, mintha róla m szólna o.O
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok