Bemutatkozik a legújabb Disney-sztár
2012. január 08. 13:31
Találjanak már ki egy másik sztorit! Szinte minden dizni sorozatnak köze van a sztársághoz, vagy az énekléshez, kivéve talán a Sok sikert Charlie és a Jessie.
2012. január 09. 15:32
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Már láttam pár részét... Annyira nem rossz, egész vicces
Nekem tetszik, a szereplők is szimpik.
Most a Disney sorozatoktól ne várjatok Golden Globe díjas alakításokat!
Most a Disney sorozatoktól ne várjatok Golden Globe díjas alakításokat!
2012. január 09. 16:11
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Új kedvence?
Már elnézést,de úgy néz ki,mint egy rossz b*zi. Mindehonnan a Diznit próbálják folyatni,de nekik már a Háná Montánánál befellegzett.Szánalmas sztorik,vagy legalábbis unalmas,sablontörténetek.Minden újabb Diznisorozat ilyen.Unal.ómas.Szánalmas.A szereplőket nem szimpatizálom,de egy szinten valahogy értem őket,de nem bírom ezeket,pedig tényleg sok embernek megfordul a fejében,hogyha ajánlanának nekik a Diznisek egy ilyen sorozatlehetőséget,mint utat,lehet,hogy elfogadnák, és utána megpróbálnának kitörtni a szerepből.De sajnos belőlük,akik Demi,Miley,és Szelína után következnek,még öt percnyi hírnevet se fognak kapni.Nem mintha bármelyik Disney-sztárt bírnám a 3 közül,maximum Demi új énjét...Mert az már valóban becsülendő.
Bocsánat az okfejtésért,de ez a véleményem.
Már elnézést,de úgy néz ki,mint egy rossz b*zi. Mindehonnan a Diznit próbálják folyatni,de nekik már a Háná Montánánál befellegzett.Szánalmas sztorik,vagy legalábbis unalmas,sablontörténetek.Minden újabb Diznisorozat ilyen.Unal.ómas.Szánalmas.A szereplőket nem szimpatizálom,de egy szinten valahogy értem őket,de nem bírom ezeket,pedig tényleg sok embernek megfordul a fejében,hogyha ajánlanának nekik a Diznisek egy ilyen sorozatlehetőséget,mint utat,lehet,hogy elfogadnák, és utána megpróbálnának kitörtni a szerepből.De sajnos belőlük,akik Demi,Miley,és Szelína után következnek,még öt percnyi hírnevet se fognak kapni.Nem mintha bármelyik Disney-sztárt bírnám a 3 közül,maximum Demi új énjét...Mert az már valóban becsülendő.
Bocsánat az okfejtésért,de ez a véleményem.
2013. május 26. 10:21
|
|
Chinafaaan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 228 Csatolások: 1 Azonosító: 184586 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez a sorozat ♥
2013. június 22. 11:18
imádom ezt a sorozatot ez az egyxik kedvencemcem.
2013. július 05. 19:25
|
|
disneyloverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 204721 offline
|
Imádom ezt a sorozatot és a szereplők is szimpatikusak 
2013. augusztus 30. 22:47
|
xzsanii00xúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 7 Csatolások: 1 Azonosító: 210504 offline
|
Kedvenc sorozatom lett, már az első résznél
2014. november 22. 18:44
|
|
Nikikee123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.19. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 236204 offline
|
Nagyon szeretem az Austin&Ally-t.A szereplőket is szeretem!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: