Dakota Fanninget saját kishúga lopta meg
2011. december 31. 20:07
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
a nővérem ezt úgy hívja:"csak egy kicsit kölcsönloptam"... :S
2011. december 31. 20:47
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
az tesóm ugyanezt csinálja, 4 évvel fiatalabb mint én de apukánk magasságát örökölte én meg anyumét és hát ő már most olyan magas mint én, ez neki kapóra jött, de kezdem kicsit gáznak érezni...nehogy akárki is félre értse, szeretem a tesómat (az összeset, mind a 3-at) de ne lopdossa el a cuccaimat még "kölcsönbe" se, nekem eléggé hangulatfüggő stílusom van, de sajna ez őt nem érdekli, vannak tök rockeres meg "emós" cuccaim, de azt hiszi ettől húú de menő lesz, de sztem nagyon nem, képs teljesen lejáratni magát mert megpróbál leutánozni de soha nem sikerül neki, elkezdett elég rondán káromkodni, úgy ahogy én szoktam, elkezdett oltogatni egyes embereket, be akarja festetni a haját vörösre, olyanra amilyen az enyém, nem volt idegesítő 2 évvel ezelőttig, mert akk mindenki azt mondta h "Még kicsi, és csak fel néz rád" de most már lassan levegőt sem tudok venni tőle
de már csak pár év és 18 leszek, addig gyűjtögetem a pénzemet kis idő után munkát fogok keresni, megszedem magam, házat kereset és szólok egy-két barátnőmnek és összeköltözünk, remélem
addig meg csak kibírom...valahogy
de már csak pár év és 18 leszek, addig gyűjtögetem a pénzemet kis idő után munkát fogok keresni, megszedem magam, házat kereset és szólok egy-két barátnőmnek és összeköltözünk, remélem
addig meg csak kibírom...valahogy
2011. december 31. 23:17
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
de nagy dolog!! ... legközelebb azért lesz tettes mert nem húzza le a budit maga után!!
2011. december 31. 23:19
Én a nővérem smink készletéből loptam állandóan
A tesók már csak ilyenek
A tesók már csak ilyenek
2012. január 01. 11:38
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
De jó hogy nekem egy öcsém van
2012. január 01. 11:58
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
A kis rohadék:@
2012. január 01. 14:12
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
A testvér azért testvér hogy szeressék egymást és ne pfújjogjanak egymásra,attól még nem rohadék,ha egy ruhát leakaszt a tesója szekrényéből még mindig jobb,mintha egy idegen nő lenne és ő venné ki a szekrényből.Egyébként meg Dakotácska ennyire irigy lenne?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: