Megtörtént Baricz Gergő és Kováts Vera első nyilvános csókja!
2011. december 31. 09:45
Hánynom kell tőlük. Egyiküket sem bírom, a csók meg, meg volt rendezve! De, ez csak az én véleményem
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2011. december 31. 09:52
|
|
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline
|
Szerintem nem aranyosak..nem illenek össze. :s
selena_taylor_fan veled én is egyetértek!
selena_taylor_fan veled én is egyetértek!
selena_taylor_fan
2011. december 31. 09:53
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
A hírességeknek ha lesz egy kapcsolatuk akkor egyből reklámfogás, mert van néhány közös képük. De ők nekik ez az életük!!! Ők nem mondhatják azt hogy ez az én dolgom nem kell megtudniuk a nagyvilágnak, mert úgysem fog sikerülni!!! Ez az életük. Vagy inkább bujkáljanak????? ja nem mert akkor meg az lesz baj. Akit nem érdekel az kattintson rá, mert nekem az se egy szimpatikus dolog...
2011. december 31. 10:01
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Szerény véleményem szerint baromira nevetséges amit csinálnak...
Az ilyen dolgokat miért kell a koncert kellős közepén intézni?
selena_taylor_fan
2011. december 31. 10:11
|
|
bee12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 134228 offline
|
egyébként pedig elég nevetséges,hogy egyesek kritizálják őket..
mert ti tudjátok,hogy mi van közöttük,ti ott vagytok velük és látjátok,hogy egyáltalán nem is szeretik egymást,csak megjátsszák,mi?
tényleg nevetségesek vagytok..
inkább foglalkozzatok a saját lelki és kapcsolati gondotokkal,mert azzal lehet a gond,ha ide jöttök kiélni magatokat..
mert ti tudjátok,hogy mi van közöttük,ti ott vagytok velük és látjátok,hogy egyáltalán nem is szeretik egymást,csak megjátsszák,mi?
tényleg nevetségesek vagytok..
inkább foglalkozzatok a saját lelki és kapcsolati gondotokkal,mert azzal lehet a gond,ha ide jöttök kiélni magatokat..
janet7
2011. december 31. 10:17
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (vivus00girl @ 2011.12.31. 09:45)
Hánynom kell tőlük. Egyiküket sem bírom, a csók meg, meg volt rendezve! De, ez csak az én véleményem 
Nem csak te vagy így velük.
De ha egyszer olyan cukik,látszik,hogy teljes szívükből szeretik egymást,ez olyan romcsi.
(na mindjárt megint ki leszek oktatva)
2011. december 31. 10:25
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2011.12.31. 10:17)
Nem csak te vagy így velük.
De ha egyszer olyan cukik,látszik,hogy teljes szívükből szeretik egymást,ez olyan romcsi.
én nem ki akarlak oktatni,hanem azt akarom mondani h teljesen igazad van, de azért érződik egy kicsit h a szívük mélyén nagyon nagyon de tényleg egy aprócskát szeretik egymást.
2011. december 31. 10:25
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
jézusom-.-" eddig is hányingerem volt..most még jobban xD
selena_taylor_fan
2011. december 31. 10:28
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Süty @ 2011.12.31. 10:25)
én nem ki akarlak oktatni,hanem azt akarom mondani h teljesen igazad van, de azért érződik egy kicsit h a szívük mélyén nagyon nagyon de tényleg egy aprócskát szeretik egymást.

Jó az lehet,hogy tényleg szeretik egymást,de az tény,hogy valamilyen szinten ez médiafogás is.Na mindegy felőlem azt csinálnak,amit amakrnak.Ha nekik úgy jó legyenek együtt.Sok boldogságot nekik.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.