2012 legjobban várt lemezei
2012. január 01. 01:08
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Linkin Park 
Bár, Christina Aguilera dalai is igen jók szoktak lenni
Bár, Christina Aguilera dalai is igen jók szoktak lenni
2012. január 01. 01:29
|
blaircarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 164348 offline
|
Keshának a Cannibal rendes nagy lemez volt nem?
legalábbis úgy tudom....Nelly Furtado-t nagyon várom,mert szeretem a számait.Madonnára és Xtinára kíváncsi vagyok.A többi pedig nem izgat xDDD ja és remélem Adele mind hamarabb rendbe jön,hogy elkészítse a harmadik lemezét
2012. január 01. 10:12
|
|
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline
|
Én a legjobban a What You Want-ot vártam, nem tudom, ki hogy van ezzel...
2012. január 01. 12:52
|
|
littledreamerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 164310 offline
|
Lady Gaga lemezét már nagyon várom *-* 
(azt meg nem értem, hogy Madonna lemezét még ki veszi meg..nagyon tehettséges, de szerintem már lejárt)
(azt meg nem értem, hogy Madonna lemezét még ki veszi meg..nagyon tehettséges, de szerintem már lejárt)
2012. január 01. 14:40
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Idézet (littledreamer @ 2012.01.01. 12:52)
van benn valami a Madonás részben
2012. január 01. 15:10
Idézet (littledreamer @ 2012.01.01. 12:52)
Lejárt?! Gaga szerinted 30 év múlva vagy a 11. nagylemeze után olyan trendi lesz? Hát persze, hogy nem érted, hiszen nem is értheted, hogy mit jelent közel 30 éven keresztül mindig toppon lenni és megújulni...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. január 01. 15:36
A cím "2012 legjobban várt lemezei", és mivel rengeteg ízlésficamos szereti ezeket a szennyeket -tisztelet ezek közül az igényes előadóknak- ezért nem írnak sem rockbandákról, sem egyéb jobb- tehetségesebb zenészről.
2012. január 01. 16:36
Lana Del Rey albumát tuti meghallgatom, bejön az 1. száma
meg majd a többi is érdekel, és remélem Gaga visszatér a régi stilusához
2012. január 01. 17:07
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Én a Tokio Hotel új albumát várom ami állítólag 2012 tavaszán jelenik meg <3 De a cikkben ez nincs benne
De Adam Lambert új albumát is nagyon várom a Better The I Konow Myself-et imádom.!!!
2012. január 01. 17:10
Ezek közül csak Madonna lemezére vagyok kíváncsi..a többi egyáltalán nem érdekel.
És nagyon remélem hogy Eminem is uj albummal jön ki hogy szépen sorjába lepipálja ezeket az előadókat.
És nagyon remélem hogy Eminem is uj albummal jön ki hogy szépen sorjába lepipálja ezeket az előadókat.
2012. január 01. 19:04
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Én EZEK közül csak Lady Gaga albumát várom már, kíváncsi vagyok mivel rukkol elő!
De ezen kívül A TH (♥) új albuma is állítólag tavasszal jelenik meg, ami miatt már szintén fel vagyok dobódva, amiről ugye a cikkben nincs szó..
De ezen kívül A TH (♥) új albuma is állítólag tavasszal jelenik meg, ami miatt már szintén fel vagyok dobódva, amiről ugye a cikkben nincs szó..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.