2012 legjobban várt lemezei
2011. december 31. 16:15
Ezek közül Christina Aguilera az IGAZI előadó, a többi nem
2011. december 31. 16:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.12.31. 15:03)
Ezek nagy része hidegen hagy, az ilyeneknek mint Nicki Minaj inkább a diliházban lenne a helyük mint a zeneiparban, Lédi Gyagya sem érdekel, az is csak a botrányaiból él.
Viszont Nelly Furtado ha jól tudom két lemezt ad ki - már ha összejön persze -, a cikkben említett T.S.I lesz a portugál nyelvű (mint kb a Mi Plan), illetve a Lifestyle is kitolódott '12-re. Szóval Whoa, Nelly ismét visszatért
Szerk.: Delilah is 2012-ben adja ki az új/első albumát, azt is szerintem rongyosra hallgatom, mint az eddigi EP-it
Viszont Nelly Furtado ha jól tudom két lemezt ad ki - már ha összejön persze -, a cikkben említett T.S.I lesz a portugál nyelvű (mint kb a Mi Plan), illetve a Lifestyle is kitolódott '12-re. Szóval Whoa, Nelly ismét visszatért
Szerk.: Delilah is 2012-ben adja ki az új/első albumát, azt is szerintem rongyosra hallgatom, mint az eddigi EP-it
Talán írni kellene egy cikket '2012 legkevésbé várt lemezei' címmel, ott lehetne erről beszélgetni
2011. december 31. 16:39
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Justin
várom már a Believe-t!!
D De a többiekre is kivi vook!! MEg Miley is fog új lemezzel jelentkezni!!
2011. december 31. 18:10
És persze 2012-ben jelenik meg Chris Brown Fortune című lemeze is.De Wiz Khalifa,Kid Cudi,B.o.B.,és ha minden igaz Nas is kiad jövőre albumot.Szerintem ők sem olyan kis nevek.Persze a fenomenális Gagához nem érhetnek fel. 
Christina és Kanye lemezére kiváncsi leszek,meg még azt is megnézném Nicki Minaj mit hoz ki ebből a Roman témából.Még az is lehet tejesen más stílusú lesz mint a Pink Friday.Mondjuk gengszteresebb és kevésbé rózsaszín.
A mostani albumáról a Romans Revenge meg a Did It On Em amit érdekesnek találok,szóval ha ilyesmi lesz a stílusa még az is előfordulhat hogy nem lesz rossz.
Christina és Kanye lemezére kiváncsi leszek,meg még azt is megnézném Nicki Minaj mit hoz ki ebből a Roman témából.Még az is lehet tejesen más stílusú lesz mint a Pink Friday.Mondjuk gengszteresebb és kevésbé rózsaszín.
2011. december 31. 18:50
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Hát én ebből a listából eléggé hiányolom Adam Lambert-öt..:/ xd
2011. december 31. 18:59
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én már nagyon várom mindegyikőjüknek az új lemezét
2011. december 31. 19:05
Idézet (itsmedemz @ 2011.12.31. 16:15)
Ezek közül Christina Aguilera az IGAZI előadó, a többi nem 
Már megbocsáss - nem kritizálni akarlak -, viszont Nelly Furtado is elég sokat letett arra a képzeletbeli asztalra. Szerintem nagy ökörség azt mondani rá, hogy nem igazi előadó
2011. december 31. 19:17
Cher és Madonna akkor mi, ha nem "igazi előadó"? Nem akarok senkit sem megbántani, de Christina legutóbb a Super Bowl-on szépen bebizonyította, hogy mennyire jó "előadó". Na igen, nem volt semmi "előadás".
2011. december 31. 20:07
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.12.31. 18:10)
És persze 2012-ben jelenik meg Chris Brown Fortune című lemeze is.De Wiz Khalifa,Kid Cudi,B.o.B.,és ha minden igaz Nas is kiad jövőre albumot.Szerintem ők sem olyan kis nevek.Persze a fenomenális Gagához nem érhetnek fel.
A mostani albumáról a Romans Revenge meg a Did It On Em amit érdekesnek találok,szóval ha ilyesmi lesz a stílusa még az is előfordulhat hogy nem lesz rossz.
Ne reménykedj, hallottam a két legutóbbi kislemezt, mindkettőben Lil' Kimet próbálja oltani (kicsit sem megszállott a csaj, állandóan vele foglalkozik), akihez ha beledöglik sem érhet fel soha, meg végülis elfelejti, hogy ha nem koppintotta volna le ocsmány módon Kim stílusát, akkor most ő sem lenne híres, na mindegy szóval meghallgattam őket és még rosszabb lesz, mint az eddigiek. Egyszerűen HALLGATHATATLAN, de komolyan. Ez nem zene, ez nem rap, ez SZEMÉT. Komolyan az életkedvem elmegy tőle, Hip Hop is DEAD.
2011. december 31. 20:14
Idézet (janet7 @ 2011.12.31. 20:07)
Ne reménykedj, hallottam a két legutóbbi kislemezt, mindkettőben Lil' Kimet próbálja oltani (kicsit sem megszállott a csaj, állandóan vele foglalkozik), akihez ha beledöglik sem érhet fel soha, meg végülis elfelejti, hogy ha nem koppintotta volna le ocsmány módon Kim stílusát, akkor most ő sem lenne híres, na mindegy szóval meghallgattam őket és még rosszabb lesz, mint az eddigiek. Egyszerűen HALLGATHATATLAN, de komolyan. Ez nem zene, ez nem rap, ez SZEMÉT. Komolyan az életkedvem elmegy tőle, Hip Hop is DEAD. 
Mik vannak?
Azért az elég gáz, ha "kopiminázs" elhiszi magáról, hogy olyan eredeti. Minimum 3 repperlányból verbuválták össze az imidzsét és még neki áll feljebb?
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 31. 20:17
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Selena fanok!!!
Selenának is lesz új albuma,szerencsére.Ha bár említette h a zenélést szünetelteti(és nem abbahagyja ahogy sok cikk TÉVESEN megírta)a WSGD annyira jól teljesített, hogy folytatni fogják a zenélést és turnézást jövőre is!
Selenának is lesz új albuma,szerencsére.Ha bár említette h a zenélést szünetelteti(és nem abbahagyja ahogy sok cikk TÉVESEN megírta)a WSGD annyira jól teljesített, hogy folytatni fogják a zenélést és turnézást jövőre is!
2011. december 31. 22:13
Nemcsak ők jelentetnek meg új albumot.Még rengeteg más embert is fel lehetett volna sorolni a listán.Például én nagyon hiányolom Alicia Keyst.A listáról egyébként csak Christina Aguilera albuma érdekel.A többi számomra lényegtelen.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.