2012 legjobban várt lemezei
2011. december 31. 12:59
Gagától pedig egy THM-hez hasonló minőségű LP-t várok. A BTW nekem összességében nem jött be.
2011. december 31. 13:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Chenoa és Melody is új lemezzel jelentkezik 2012-ben, na bumm. Ezeket egyáltalán nem, azokat meg nagyon várom.
2011. december 31. 13:31
Ezek közül én egyedül a Taylor Swiftre kapnám föl a fejem. 2012-ben inkább a My Chemical Romance új lemezét várom nagyon.
2011. december 31. 13:40
Huh, jó sok albumot kapunk 2012-ben. 
Ezek közül Christináét és Madonnáét várom a legjobban. Meg persze Gagáét. Erről a Lana Del Rey-ről eddig a cikkig még nem hallottam, de most megnéztem a két klipjét és nagyon bejön.
Olyan elvont és érdekes hangulata van. Nagyon tetszik.
Úgyhogy azt is várjuk. Justinka teljesen hidegen hagy, Rihannából meg egyelőre elég volt. Lassítania kéne a tempón.
Ezek közül Christináét és Madonnáét várom a legjobban. Meg persze Gagáét. Erről a Lana Del Rey-ről eddig a cikkig még nem hallottam, de most megnéztem a két klipjét és nagyon bejön.
2011. december 31. 13:46
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Hát én egyiket sem várom, sőt felőlem ott is maradhat ahova szállítják. JoJo, Cranberries, Adam Lambert. Engem csak ezek érdekelnek. Talán még Drake albumába lesz érdemes belehallgatni.
2011. december 31. 13:56
|
|
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline
|
Az eredeti cikkben nem cska ők vannak benne hanem Miley Cyrus is benne van akitől nagyon sokan várják már.Megmondta hogy ez az ő éve lesz a 2012.
2011. december 31. 13:57
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
hiába szeretem justint,kicsit vissza lehetne venni a tempóból.persze,nagyon várom már az új albumát,de kezd kicsit...SOK lenni.starityn is már lassan napi 2 cikk van róla.
nem olyan jó,ha kapkodva lesz összedobva egy album,és itt ezt a mondatot most mindenkire értem.
nem olyan jó,ha kapkodva lesz összedobva egy album,és itt ezt a mondatot most mindenkire értem.
2011. december 31. 14:05
t3ddypr0 te hiszel a világvégében? Úgysem fog eljönni.
Amúgy mindegyik albumot várom.
Amúgy mindegyik albumot várom.
2011. december 31. 14:59
Ezek közül csak Christina albumát várom
de azt nagyon..
2011. december 31. 15:03
Ezek nagy része hidegen hagy, az ilyeneknek mint Nicki Minaj inkább a diliházban lenne a helyük mint a zeneiparban, Lédi Gyagya sem érdekel, az is csak a botrányaiból él.
Viszont Nelly Furtado ha jól tudom két lemezt ad ki - már ha összejön persze -, a cikkben említett T.S.I lesz a portugál nyelvű (mint kb a Mi Plan), illetve a Lifestyle is kitolódott '12-re. Szóval Whoa, Nelly ismét visszatért
Szerk.: Delilah is 2012-ben adja ki az új/első albumát, azt is szerintem rongyosra hallgatom, mint az eddigi EP-it
Viszont Nelly Furtado ha jól tudom két lemezt ad ki - már ha összejön persze -, a cikkben említett T.S.I lesz a portugál nyelvű (mint kb a Mi Plan), illetve a Lifestyle is kitolódott '12-re. Szóval Whoa, Nelly ismét visszatért
Szerk.: Delilah is 2012-ben adja ki az új/első albumát, azt is szerintem rongyosra hallgatom, mint az eddigi EP-it
2011. december 31. 15:16
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Cynthia,teljesen egyetértek.Gondolom a boltok előtt km-es sorok állnak majd amikor,Gaga és Justin CD-i jelennek meg.Talán engem csak Swift albuma érdekel...egy picit.
2011. december 31. 15:24
Rockbandákról esetleg? Azok sokaknak halottak. Kíváncsi vagyok, hogy a Nickelback 2012-ben akar-e valamit művelni, és már egy jó pár éve a Skillet sem hallatott magáról. Mi van a Within Temptationnal vagy esetleg a Nightwishhel? Esetleg Evanescence? Totál hidegen hagy lédigatya, nikiminázs, téjlorszvift és társai. Egyedül Christina Aguilera albumát fogom meghallgatni, a többire nem igazán vagyok kíváncsi. Értékeltem volna információt a rock zenét illetően is, mert azért kíváncsi vagyok. De manapság tényleg Lady Gagánál és Kanye Westnél vagyunk leragadva?
2011. december 31. 16:03
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Én az összes lemezre kíváncsi vagyok
De én más előadók lemezét is várom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: