2012 is sok meglepetést tartogat majd a zeneiparban, mivel rengeteg előadó készül új albummal az új évre. Az MTV nemrég megerősítette, hogy Lady Gaga, Madonna, Justin Bieber és Nicki Minaj is új korongot jelentet meg jövőre.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012 legjobban várt lemezei
2011. december 31. 08:55
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Csak ennyi lemez lesz jövőre? A többiek meg nem csinálnak semmit? Kapásból van 8 lemez amit jobban várok ezeknél pl az új Cranberries, Shania Twain vagy az új Garbage album ...
12 felhasználónak tetszik:
joe_r,
ophely88,
kriszti145,
janet7,
UnhappyMeals,
Bogszics,
Christinna,
num1Kolosszus,
Sammy9,
dóóra,
Boscorelli,
cookiebook
2011. december 31. 09:01
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Én Christinát várom a legjobban.
Csak jöjjön már az a kislemez.
2011. december 31. 09:03
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.31. 08:55)
Csak ennyi lemez lesz jövőre? A többiek meg nem csinálnak semmit? Kapásból van 8 lemez amit jobban várok ezeknél pl az új Cranberries, Shania Twain vagy az új Garbage album ...
Te egy szűk réteg vagy az érdeklődéseddel.
Ha nem csorgatod a nyálad a tucatsztárok készülő új albumaira már jó előre, akkor számításba sem vesznek...
Én a cikkben felsoroltakból egyedül Christina Aguilera albumát várom, imádom a hangját. De az garantált, hogy sokkal több olyan albummal fogok találkozni, ami nem a tucatsztárok műve, hanem olyanoké akik fel tudnak mutatni valódi eredményeket, nem pedig a média által hype-olt, állítólag sikeralbumokat.
2011. december 31. 09:05
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Én is várom a Cranberries lemezt, valamint Leona Lewis, Alexandra Burke és a Little Mix lemezét. És titkon reménykedek egy Bruno Mars lemezben is
Hátha
2011. december 31. 09:28
Christina Aguilera, Nicki Minaj és No Doubt albumait várom én leginkább, ám a No Doubt új albumra nagyon kiváncsi vagyok...
2011. december 31. 09:49
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.31. 08:55)
GARBAGE??? Áááá
Amúgymeg a cikkhez: Ki által legjobban várt? Copy Minajtól Isten óvjon bennünket...De a többiek közül is egyedül Christina Aguilera albuma érdekel.
Ja és most csak így akik kapásból eszembejutottak: SWV, Tweet, India.Arie, Solange, Amel Larrieux, Alicia Keys, Amerie, Black Star, Lauryn Hill, Lil' Kim, Monica.
Aztán hogy ezekből mennyi fog TÉNYLEG megvalósulni...de mindenesetre mindegyikőjük tervezve van és AZTAA jobban érdekel, mint a cikkben említett összes név együttvéve.
2011. december 31. 09:58
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Egyébként egyes előadóknál már szinte szükségtelen bejelenteni, hogy úja albumuk készül, mert évente állnak elő újjal. Például míg Rihanna turnézik meg promotál, a csapata összedobja neki a következő lemezt, amit neki már csak fel kell énekelnie. Ezt csak úgy mondom. Eminemet és Xtinát várom, mindkettőjüket nagyon szeretem. Gagát kíváncsiságból meghallgatom, de amíg nem fordul inkább mondjuk a jazz műfaj felé, ami szerintem nagyon jól állna neki, és amíg többet hallok a botrányairól, mint a zenéjéről, addíg nem lesz a kedvencem, az biztos. Madonnára nagyon kíváncsi vagyok, milyen új stílussal és imidzsel áll elő, mondjuk én a Hard Candy előtti lemezeit szerettem nagyon. Cherre is kíváncsi leszek, de a többiek nem érdekelnek. Ke$hától egyenesen rettegek, Taylor Swifttel meg ki lehetne kergetni a világból. Ami itt nincs megemlítve az az új U2 album, Foo Fighters. Nem lenne ellenemre, egy új Justin Timberlake lemez sem, csak most jöttem rá, mennyire hiányzik a zenei palettáról, mikor a sok új pop tucatsztár közül egyet sem találok igazán hallgathatónak, pedig régen tőle sem voltam hanyatt esve. Leona Lewisra is kíváncsi leszek, meg a No Doubtra, Alicia Keysre, Maroon 5-ra, Pinkre. De a lista még nem teljes, legalábbis remélem...
2011. december 31. 10:16
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Természetesen Taylor lemezét várom a legjobban,a Speak Now-ról,nekem nagyon tetszett az összes dal,de ha az USA-ban tényleg idén a második legtöbb példányszámban elkelt album volt,akkor ezekszerint nem csak nekem
2011. december 31. 10:16
Idézet (janet7 @ 2011.12.31. 09:49)
GARBAGE??? Áááá
Amúgymeg a cikkhez: Ki által legjobban várt? Copy Minajtól Isten óvjon bennünket...De a többiek közül is egyedül Christina Aguilera albuma érdekel.
Ja és most csak így akik kapásból eszembejutottak: SWV, Tweet, India.Arie, Solange, Amel Larrieux, Alicia Keys, Amerie, Black Star, Lauryn Hill, Lil' Kim, Monica.
Aztán hogy ezekből mennyi fog TÉNYLEG megvalósulni...de mindenesetre mindegyikőjük tervezve van és AZTAA jobban érdekel, mint a cikkben említett összes név együttvéve.
hogy még folytassam a listát
A cikkben lévők közül pedig Xtina albumát várom.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 31. 10:18
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Jaj de jó!! Riri,Taylor új albummal jelentkezik...alig várom!!!
(Y)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.