Starity

Újabb szereplők távoznak a Misfitsből

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 02. 17:30 #21
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (ophely88 @ 2012.01.02. 14:02)
Viszont viccesebb, mint eddig bármikor. biggrin.gif  Álmomból felkeltenek akkor is röhögök azon a jeleneten, amikor valahanyadik részben kipakolták a székeket körbe, egy teremben, és Rudy azt mondta, hogy 'Biztos székfoglalót játszunk'.  _nevet.gif rofl.gif nevet2.gif
'Biztos székfoglalót játszunk' rofl.gif rofl.gif rofl.gif
(Muszáj volt mégegyszer leírnom). Nathan vicces ám sértegetős, Rudyban több az irónia és poén  biggrin.gif

Meg Rudy gyerekesebb biggrin.gif "Why would I be daydreaming about a chicken?" _nevet.gif Bár nálam még mindig a giddy pony vezet, az külön videóban volt rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 02. 18:28 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Domcicc @ 2012.01.02. 17:30)
Meg Rudy gyerekesebb biggrin.gif "Why would I be daydreaming about a chicken?" _nevet.gif Bár nálam még mindig a giddy pony vezet, az külön videóban volt rohog.gif

Backstage és hasonló videókat szoktál nézni? biggrin.gif Kedvencem az első rész exclusive videója, a rendező megkergeti benne 'Rudyt' és azt mondja, hogy 'King of the world' (mármint Rudy). rohog.gif Szeretek ilyen videókat nézni pedig először le is kapcsoltam, mert semmit nem értettem abból, amit Lauren mond a dublini akcentusával. Tavaly szántam rá magam az összes ilyen videó megtekintésére rohog.gif
2012. január 03. 00:02 #23
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (ophely88 @ 2012.01.02. 18:28)
Backstage és hasonló videókat szoktál nézni?  biggrin.gif Kedvencem az első rész exclusive videója, a rendező megkergeti benne 'Rudyt' és azt mondja, hogy 'King of the world' (mármint Rudy).  rohog.gif Szeretek ilyen videókat nézni pedig először le is kapcsoltam, mert semmit nem értettem abból, amit Lauren mond a dublini akcentusával. Tavaly szántam rá magam az összes ilyen videó megtekintésére  rohog.gif

Persze, minden videót láttam már, ami hozzájuk kapcsolódik, én lassan már túllépem a fanatikus szintet. rohog.gif Némelyikért alaposan meg kellett szenvedni, mert az e4 idén tiltja, hogy Anglián kívülről nézzük a videóikat, és van, hogy nem lehet rendesen kijátszani. rolleyes.gif
Óóó, Lauren akcentusát már régen megszoktam, ráadásul a drága kis BAFTA-s fejesek miatt ugye javított a beszédén egy logopédus segítségével, szóval így még könnyebb érteni. Idén Joe-hoz kellett hozzászokni, nagyobb mennyiségű videót hallgattam meg vele, hogy az első részre már értsem teljesen, pedig ő sokkal könnyebb eset, főleg Lauren után. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. január 03. 13:02 #24
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Domcicc @ 2012.01.03. 00:02)
Persze, minden videót láttam már, ami hozzájuk kapcsolódik, én lassan már túllépem a fanatikus szintet. rohog.gif

Let's go nutz for Misfits, together! rohog.gif Let's share the shame, crazyness and obsession biggrin.gif

Némelyikért alaposan meg kellett szenvedni, mert az e4 idén tiltja, hogy Anglián kívülről nézzük a videóikat, és van, hogy nem lehet rendesen kijátszani. rolleyes.gif

Mázlid van, hogy öreganyádnak hívtál. Ha valamilyen oldalt nem tudsz megnézni mert megjelenik azt a damned üzenet (tudod miről beszélek), ne felejtsd, csak egy privire vagyok tőled wink.gif

Óóó, Lauren akcentusát már régen megszoktam, ráadásul a drága kis BAFTA-s fejesek miatt ugye javított a beszédén egy logopédus segítségével, szóval így még könnyebb érteni. Idén Joe-hoz kellett hozzászokni, nagyobb mennyiségű videót hallgattam meg vele, hogy az első részre már értsem teljesen, pedig ő sokkal könnyebb eset, főleg Lauren után. rohog.gif

Javított? Nem érzékelem, hogy könnyebb lenne megérteni _nevet.gif Nem azért mondom, nekem megy már, hozzászoktam és megértem. Tavaly néztem a BAFTA-t élőben és azt a beszédet amit levágott, mikor átvette a díjat... Phew... Bár!!! Sokkal érthetőbb, mint az első évadnál rohog.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok