A másik én, vagy ahogy mindenki hívja, alteregó, egyre elterjedtebb a sztárok körében. Sorra vallják be a hírességek, hogy lakozik bennük még valaki. A másik én azonban nem csak egy szeszély, hanem egy valódi betegség is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alteregó — a legújabb divathóbort
2011. december 30. 13:22
2011. december 30. 13:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez nem új keletű dolog. David Bowie és Alice Cooper volt igazán úttörő ebben a 60-as évek végén. Talán egyedül Gaga mutat a női oldalánál merőben mást férfi ruhában.
2011. december 30. 13:32
Úr isten, még Lady Gagáról elhiszem de Beyoncé-ről 
Őróla már nem
Őróla már nem
2011. december 30. 14:07
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"Így felmerülhet a kérdés, hogy a sztárok rejtett módon szeretnék-e bevallani rajongóik előtt betegségüket..." Ezt erősen kétlem.
D
2011. december 30. 14:07
sztem ez beteges ha vki szórakozásból csinálja
de végül is mind1 nekem , mind addig amíg nálunk is el nem kezdik ezt csinálni, sajna ami Amerikában megy azt itt is hajlamosak divatba hozni
de végül is mind1 nekem , mind addig amíg nálunk is el nem kezdik ezt csinálni, sajna ami Amerikában megy azt itt is hajlamosak divatba hozni
2011. december 30. 14:53
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Divathóbort. Ez régen nem volt divat, most kezdődött csak, mikor Gaga lenyúlta Anne ?? alteregóját, a többi ökör meg beáll a sorba, mert látják, hogy Gagának is bejön
Kezeltetnivaló eset, mind.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 30. 14:57
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Persze Lady GaGa meg Nicki Minaj esetében ez nyilván csak egy "jelmez", ami a feltűnést kelt. De, ha belegondolunk, hogy élnek olyan emberek a nagyvilágban, akiknél mindennapos, hogy két vagy esetleg több énjük van, rosszabb esetben úgy, hogy nem is tudnak róla. Na, az már nem is annyira mulatságos.
2011. december 30. 14:58
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát ez már tényleg divat lett régen bezzeg szerintem valakit ez miatt be is zártak de hát mai világba mit számit már...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.