A másik én, vagy ahogy mindenki hívja, alteregó, egyre elterjedtebb a sztárok körében. Sorra vallják be a hírességek, hogy lakozik bennük még valaki. A másik én azonban nem csak egy szeszély, hanem egy valódi betegség is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alteregó — a legújabb divathóbort
2011. december 30. 13:22
2011. december 30. 13:32
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez nem új keletű dolog. David Bowie és Alice Cooper volt igazán úttörő ebben a 60-as évek végén. Talán egyedül Gaga mutat a női oldalánál merőben mást férfi ruhában.
2011. december 30. 13:32
Úr isten, még Lady Gagáról elhiszem de Beyoncé-ről 
Őróla már nem
Őróla már nem
2011. december 30. 14:07
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
"Így felmerülhet a kérdés, hogy a sztárok rejtett módon szeretnék-e bevallani rajongóik előtt betegségüket..." Ezt erősen kétlem.
D
2011. december 30. 14:07
sztem ez beteges ha vki szórakozásból csinálja
de végül is mind1 nekem , mind addig amíg nálunk is el nem kezdik ezt csinálni, sajna ami Amerikában megy azt itt is hajlamosak divatba hozni
de végül is mind1 nekem , mind addig amíg nálunk is el nem kezdik ezt csinálni, sajna ami Amerikában megy azt itt is hajlamosak divatba hozni
2011. december 30. 14:53
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Divathóbort. Ez régen nem volt divat, most kezdődött csak, mikor Gaga lenyúlta Anne ?? alteregóját, a többi ökör meg beáll a sorba, mert látják, hogy Gagának is bejön
Kezeltetnivaló eset, mind.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. december 30. 14:57
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Persze Lady GaGa meg Nicki Minaj esetében ez nyilván csak egy "jelmez", ami a feltűnést kelt. De, ha belegondolunk, hogy élnek olyan emberek a nagyvilágban, akiknél mindennapos, hogy két vagy esetleg több énjük van, rosszabb esetben úgy, hogy nem is tudnak róla. Na, az már nem is annyira mulatságos.
2011. december 30. 14:58
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Hát ez már tényleg divat lett régen bezzeg szerintem valakit ez miatt be is zártak de hát mai világba mit számit már...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.