Zac Efron legújabb filmje pár hete került a mozikba, és ennek kapcsán rengeteg interjú készült a sztárral. Legutóbb bulizási szokásairól kérdezték őt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zac Efron: „Nem vagyok partyállat”
2011. december 28. 12:42
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
2011. december 28. 12:51
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
nem mondom ,hogy egyetértek vele ,mert nem nagyon voltam ilyen bulikban .sőt.. De nem is baj ,hogy nem szereti az ilyen fajta bulikat
2011. december 28. 12:51
Zac . *-* Jajj hogy én mennyire szeretem ezt a férfit . <3 Nah jó lenyugodok ... xD Amúgy , énse szívesen megyek ilyen helyekre , szívesen vagyok énis otthon . Egy jó kis pizsiparti a haverokkal sokkal jobb .
És köszi a cikket
2011. december 28. 12:52
Sztem teljessen igaza van, jobb otthon a családdal lenni, mint hogy legyen részegek között, ha bár h ha a családja iszik akk semmi értelme sztem
2011. december 28. 13:29
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Teljesen egyetértek vele.Az a sok csatak részeg idióta...Meg a discos zene...kiakasztó.
2011. december 28. 13:57
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Jogos amit mond. Még órákkal a buli után is lüktet az ember feje a tuc-tuc zenétől, a füstgéptől és a cigi szagtól rémes szagot áraszt az ember ruhája. Arról, hogy a sok részeg leönt mindenféle löttyel mikor el akar mászni az ember mellett a hatalmas tumultusban, már ne is beszéljünk.
2011. december 28. 16:20
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Nem mindenki szeret bulizni, én megértem. De azokat is megértem akik szeretnek!
Szóval nem ezen műlik, hogy normális-e egy sztár vagy nem, mert a tinik állandóan buliznak, ők miért ne tehetnék meg?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: