A legkeresettebb turnék 2011-ben
2011. december 28. 12:19
egyedül a harmadikat utálom, a többi négyet imádom!
2011. december 28. 12:36
Lady Gaga megérdemelte az első helyet, ebben az évben olyan sok mindent csinált. Rihanna ugyanaz, mint Gaga. Katy-ról és Kesha-ról ebben az évben nem hallottam sokat, sőt. Britney az meg most kezd újra fellendülni.
2011. december 28. 12:45
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Megint Gaga az első .Meglepő
Amúgy Katy Perrynek és Rihannának örülök a legjobban
Viszont egy-két sztárt hiányolok a listáról ..
2011. december 28. 12:56
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
RiRi-nek örülök!
Meg a többi 4 csajnak is.!
Láttam a Monster Ball koncertfilmet Gaga-ról, és nagyon durva show-t nyomott le.! Szóval valamennyire megérdemli, bár hát ahogy írtak előttem, másoknak több volt az eladása. Így nem tudom, hogy igazából ő e az első.!
2011. december 28. 13:07
Grat nekik, ja és Lady Gaga sztem így is úgy is ő lett volna az első
2011. december 28. 13:25
Hát Lady Gaga megint tarolt mint mindig.... pedig nem feltétlenülő a legjobb énekes közülük..:/
2011. december 28. 13:55
|
|
PTR.95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 141926 offline
|
Demi Lovato biztos h jövőre rajta lesz a listán, mivel hihetlenül csodálatos hangja van, élőben sokszor szebben énekel mint a lemezeken, és nagyon jól táncol, Lovaticjai pedig mindenre képesek h boldoggá tegyék. Úgyhogy Demi tuti rajta lesz!
Lady Gaga turnéja 2 évig tartott? Azt meg h??
Lady Gaga turnéja 2 évig tartott? Azt meg h??
2011. december 28. 14:53
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
nyilván azok vannak a listán , akik a nagy showkat adnak elő...
sajnos gondoltam hogy Avril nem lesz rajta a Black Star turnéjával, pedig én voltam a koncertjén és fergeteges műsort csinált maskarák nélkül. a hangja meg hihetetlen volt főleg amikor a Wish You Were Here-t énekelte...
sajnos gondoltam hogy Avril nem lesz rajta a Black Star turnéjával, pedig én voltam a koncertjén és fergeteges műsort csinált maskarák nélkül. a hangja meg hihetetlen volt főleg amikor a Wish You Were Here-t énekelte...
2011. december 28. 15:44
érdekes, én azt hallottam, hogy rihanna jegyei a kutyának se kellenek... o.O bár az egy éve volt, lehet, hogy azóta más a helyzet...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: