A 2011-es évnek lassan vége. Most megtudhatjuk, melyik az a legjobban várt öt turné, amely elsöprő sikert aratott idén.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legkeresettebb turnék 2011-ben
2011. december 28. 09:34
2011. december 28. 09:43
Én legszívesebben Rihanna koncertjére mentem volna el!
2011. december 28. 09:47
WOW...
Igazán klassz turnék...legeslegjobban Katy és Brit koncertjére lennék kíváncsi. Azt meg csak mellesleg zárójelesen jegyezném meg, hogy Shakira -The sun comes out world tour-ja is elég érdekfeszítő volt, nemrég lett vége Puerto Ricóban. De ez a cikkből valami úton-módon kimaradt.
Igazán klassz turnék...legeslegjobban Katy és Brit koncertjére lennék kíváncsi. Azt meg csak mellesleg zárójelesen jegyezném meg, hogy Shakira -The sun comes out world tour-ja is elég érdekfeszítő volt, nemrég lett vége Puerto Ricóban. De ez a cikkből valami úton-módon kimaradt.
1 felhasználónak tetszik:
Christinna
2011. december 28. 09:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez valami vicc? Ez az egész annyira szubjektív, hogy ... nagyon. Ilyet bárki összefirkálhat találomra. Ha a jegyeladásoka alapján lett összeállítva, akkor még nagyobb vicc. Ha gaga az első 98%-os jegy eladásokkal, akkor Taylor Swift hanyadik a 99%-os jegyeladással? A turnéján 1!!! azaz egy darab koncert volt, ahol nem kelt el az összes jegy, a többi 100% volt. Akkor ő a nulladik? Vagy mi?
2011. december 28. 09:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.28. 09:51)
Ez valami vicc? Ez az egész annyira szubjektív, hogy ... nagyon. Ilyet bárki összefirkálhat találomra. Ha a jegyeladásoka alapján lett összeállítva, akkor még nagyobb vicc. Ha gaga az első 98%-os jegy eladásokkal, akkor Taylor Swift hanyadik a 99%-os jegyeladással? A turnéján 1!!! azaz egy darab koncert volt, ahol nem kelt el az összes jegy, a többi 100% volt. Akkor ő a nulladik? Vagy mi?
-1.
2011. december 28. 10:08
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
csbiuska,
Én nem szeretem Gagát, de Britney-nél mindenképpen jobb hangja van!
Én nem szeretem Gagát, de Britney-nél mindenképpen jobb hangja van!
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. december 28. 10:09
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
2011. december 28. 10:10
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Aha,és akkor miért nincs a listán (Taylor Swift mellett) Miley Cyrus is?!Az Ő turnéján is 99%-os volt a jegyeladás,és csak az első koncertjén volt 82%.Érthetetlen miért mindig Gágát teszik az első helyre.
2011. december 28. 10:31
Mikor is írtam ezt a cikket?
Vagy egy hónapja?!
Taylort én se értem miért nem írtam bele...
Nem tudom ki látta az HBO-Monster Ball-t de szerintem az a film magáért beszél...
Taylort én se értem miért nem írtam bele...
Nem tudom ki látta az HBO-Monster Ball-t de szerintem az a film magáért beszél...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.