Két éve hunyt el The Rev
2012. január 03. 18:52
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
Nyugodjon szegény békében
NAgyon sajnálom , hogy meghalt egy kiváló sőt annál is jobb dobost vesztett el a világ az ő távozásával. Számomra mindig is az Avenged Sevenfold lesz a világ egyik legeslegjobb bandája. És a bandatagok mind egytől egyig kiváló zenészek
Ezért amint lesz alkalmam és egyéb dolgok akkor megcsináltatom az emlék tetkót
az Ő tiszteletére
Ezért amint lesz alkalmam és egyéb dolgok akkor megcsináltatom az emlék tetkót
2012. január 04. 20:57
Johinna annyira igazad van ennél szebbet én nem is tudnék írni:(
2012. február 25. 11:07
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Nyugodj békében:(
2012. június 29. 20:59
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Mit is mondhatnék/írhatnék... Igazából nem ismertem a zenekart, mikor még Jimmy élt, mégis... Mikor megtudtam, hogy az, aki ilyen hihetetlen és csodálatos dobos és egy fantasztikus ember, sírógörcsöt kaptam - ahogy akkor is, mikor Matt szavait olvastam egy interjúban Revről. Most nem a szomorúságról akarok írni, ami ekkor megtöltötte a szívem, hanem a boldogságról, amivel Jimmy játéka töltötte meg azt. Szerencsés embernek érzem magam, hogy zenélni halhattam őt, és felnézhettem rá. Boldogan fogok emlékezni erre a - Matt szavaival élve - zenei géniuszra. 
Nyugodj békében, Jimmy.
Johinna, a szívemből szóltál... :'( Én is gondoskodni fogok róla, hogy a jövő generációi is megtudják ki az a Owen James Sullivan, "The Rev".
UnhappyMeals egyetérték, még annál is ritkább hülye... o.O
Azoknak a hozzászólóknak, akik szintén olyan elmés hozzászólást írtak/fognak írni, mint Team Delena és Andy1996 üzenem, hogy hozzászólást más cikkeknél gyűjtsenek, ha meg komolyan gondolják, akkor elég érzéketlen és szánalmas emberek.-.-
Nyugodj békében, Jimmy.
Johinna, a szívemből szóltál... :'( Én is gondoskodni fogok róla, hogy a jövő generációi is megtudják ki az a Owen James Sullivan, "The Rev".
UnhappyMeals egyetérték, még annál is ritkább hülye... o.O
Azoknak a hozzászólóknak, akik szintén olyan elmés hozzászólást írtak/fognak írni, mint Team Delena és Andy1996 üzenem, hogy hozzászólást más cikkeknél gyűjtsenek, ha meg komolyan gondolják, akkor elég érzéketlen és szánalmas emberek.-.-
2012. június 30. 18:33
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Mikor megtudtam, hogy az, aki ilyen hihetetlen és csodálatos dobos és egy fantasztikus ember meghalt, sírógörcsöt kaptam - ahogy akkor is, mikor Matt szavait olvastam egy interjúban Revről.*
2012. június 30. 18:46
boszika97!
Valóban, még két és fél év után is nehéz elhinni, hogy Rev meghalt - bocsi, nem halt meg: Istent tanítja dobolni. :') De ezáltal mi elvesztettünk egy fontos embert, aki valójában személy szerint nem ismertünk, de akkor is a rajongói voltunk, és hiányzik nekünk!
De a zene által tovább élhet velünk: mert akit szeretnek, az nem hal meg sosem!
Valóban, még két és fél év után is nehéz elhinni, hogy Rev meghalt - bocsi, nem halt meg: Istent tanítja dobolni. :') De ezáltal mi elvesztettünk egy fontos embert, aki valójában személy szerint nem ismertünk, de akkor is a rajongói voltunk, és hiányzik nekünk!
De a zene által tovább élhet velünk: mert akit szeretnek, az nem hal meg sosem!
2012. szeptember 08. 13:46
|
|
|
@Chelsy: Így van.
Az ember mindaddig nem hal meg, míg emlékeznek rá és szeretik őt.
2012. december 28. 09:06
Már három éve... hihetetlen
Ő egy csodás ember volt, nem kellett volna ilyen fiatalon meghalnia!
2013. február 11. 09:25
Elképesztő, hogy egy ilyen csodálatra méltó tehetséges ember ilyen butaság miatt hal meg...hihetetlen... Nyugodj békében Jimmy <3
2013. július 13. 14:01
Nem hiszem el hogy Jimmy már majdnem 4 éve meghalt...ahogyan a régi videójukat nézem még mindig olyan mintha köztünk lenne. És remélem a volt menyasszonyát utoléri a végzett mert miatta halt meg ez a csodálatos ember. Nyugodjon békében.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: