Először is nagyon jó cikk lett, gratula hozzá.
Imádtam|imádom ezt az embert... nagyon értett ahhoz, amit csinált. Még 1 olyan dobos, mint Jimmy nem lesz. Amikor meghallottam, hogy mi történt szomorú lettem és meg is lepődtem. Persze tudtam a drogproblémáiról, de nem gondoltam volna, hogy egyszer azt fogom olvasni, hogy holtan találták őt. Jó szívű ember volt, mindennél jobban szerette a családját, a barátait és azokat, akik kiérdemelték a szeretetét. Tehetséges, kissé önfejű, merész és szeretetre méltó fiú volt. Szegénynek nagyon fiatalon kellett meghalnia. Tudom, hogy részben az ő hibája volt, mert drogozott, de valószínűleg valami belekergette őt a drogok világába. Soha nem tudhatjuk, hogy mikor fogunk meghalni, lehet, hogy holnap, lehet, hogy 10-20-30 év múlva. Lehet, hogy már csak nagyon kevés időnk van hátra, ezért kell kihasználni azokat a lehetőségeket, amiket az élet ad. Jimmy megtette. Elérte, hogy szeressék őt, hogy megbecsüljék, hogy aggódjanak érte és sok-sok ember szívét borítsa el bánat, amikor meghallja, hogy milyen szörnyűség történt vele.
Nem értem az olyan embereket, akik egy ilyen cikkhez azt merik oda írni, hogy azt se tudom ki ez meg, hogy kit érdekel ez az ember nem is ismertem... ezt komolyan hogy? Ha nem is ismerted, akkor is legalább annyi lenne benned, hogy oda írod, hogy nyugodjon békében vagy valami, vagy a legjobb, ha nem is írsz oda semmit. -.-
Lehet, hogy sokan nem olvassák el amit írtam, de azért nekem ez most így jól esett.
R.I.P. The Rev