Starity

Két éve hunyt el The Rev

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 28. 13:36 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.28. 13:22)
Abbey!
Hozzászólásgyűjtő -.-' Nem kell az ilyenekkel törődni!
A mondanivalód egyébként - mármint amint Jimmyről írtál - nagyon szép volt! smileeee.gif
Én is hálás vagyok annak, aki kitette a cikket! biggrin.gif

Egen tudom, de akkor is fárasztó nézni. rohog.gif
Egyébként köszönöm szépen, bár én igazából csak leírtam amit mindannyian érzünk. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2011. december 28. 14:01 #22
- törölt felhasználó -    
Nem ismertem...R.I.P :'(
2011. december 28. 14:12 #23
- törölt felhasználó -    
Először is nagyon jó cikk lett, gratula hozzá.smileeee.gif

Imádtam|imádom ezt az embert... nagyon értett ahhoz, amit csinált. Még 1 olyan dobos, mint Jimmy nem lesz. Amikor meghallottam, hogy mi történt szomorú lettem és meg is lepődtem. Persze tudtam a drogproblémáiról, de nem gondoltam volna, hogy egyszer azt fogom olvasni, hogy holtan találták őt. Jó szívű ember volt, mindennél jobban szerette a családját, a barátait és azokat, akik kiérdemelték a szeretetét. Tehetséges, kissé önfejű, merész és szeretetre méltó fiú volt. Szegénynek nagyon fiatalon kellett meghalnia. Tudom, hogy részben az ő hibája volt, mert drogozott, de valószínűleg valami belekergette őt a drogok világába. Soha nem tudhatjuk, hogy mikor fogunk meghalni, lehet, hogy holnap, lehet, hogy 10-20-30 év múlva. Lehet, hogy már csak nagyon kevés időnk van hátra, ezért kell kihasználni azokat a lehetőségeket, amiket az élet ad. Jimmy megtette. Elérte, hogy szeressék őt, hogy megbecsüljék, hogy aggódjanak érte és sok-sok ember szívét borítsa el bánat, amikor meghallja, hogy milyen szörnyűség történt vele.

Nem értem az olyan embereket, akik egy ilyen cikkhez azt merik oda írni, hogy azt se tudom ki ez meg, hogy kit érdekel ez az ember nem is ismertem... ezt komolyan hogy? Ha nem is ismerted, akkor is legalább annyi lenne benned, hogy oda írod, hogy nyugodjon békében vagy valami, vagy a legjobb, ha nem is írsz oda semmit. -.-
Lehet, hogy sokan nem olvassák el amit írtam, de azért nekem ez most így jól esett.

R.I.P. The Rev heart.gif
4 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Bogszics, a7xforever, Johinna
2011. december 28. 14:26 #24
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Ez a nap egyben szomorú és szép. Szomorú, mert ez a csodálatos ember már nem lehet köztünk és szép, mert ez a nap tökéletes arra, hogy a gondolataim csak körülötte forogjanak és emlékezhessek minden szépre, amit nekünk adott. Míg élt is az egyik legfontosabb ember volt számomra és ez a halála után sem változott. Inspirálóan hatott és hat is rám, a személyisége, a kivételes tehetsége, melynek párja nem lelhető a világon. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszállt ez a 2 év, olyan mintha tegnap történt volna, mert a fájdalom azóta sem csillapodott. Nem is tudom mit mondhatnék még, mert minden egyes szó amit legépelek, egyre közelebb visz a könnyeimhez. Örökké emlékezni fogok rá, örökké a szívemben fogom hordani az emlékét és gondoskodni fogok arról, hogy 20 év múlva a gyerekeim, aztán az unokáim is tudják, ki is az a Jimmy "The Rev" Sullivan.
Rest in peace Jimmy heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, a7xforever, num1Kolosszus
2011. december 28. 14:40 #25
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Nagyon jó cikk biggrin.gif
Nyugodj békében, Jimmy...
2011. december 28. 14:58 #26
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Nagyon jó cikk lett!
Egyetértek az előttem hozzászólókkal, The Rev egy remek ember volt. Sosem okozott volna fájdalmat a szeretteinek. Ahogyan M. Shadows is mondta, kiváló dobos, egy igazi zenei "géniusz" volt...
Sok embernek fog hiányozni.
Rest in peace Rev <3
2011. december 28. 14:59 #27
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Ja, és én sem értem azt, hogy miért szól hozzá az, aki nem is ismerte...
2011. december 28. 15:00 #28
- törölt felhasználó -    
Nekem mindegy, miért ivott a gyógyszerre tongue.gif
2011. december 28. 15:01 #29
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2095
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (Team Delena @ 2011.12.28. 15:00)
Nekem mindegy, miért ivott a gyógyszerre tongue.gif

Ritka hülye vagy. Csak szóltam.
4 felhasználónak tetszik: a7xforever, Cierdurus, num1Kolosszus, Johinna
2011. december 28. 16:11 #30
Fridee
Fridee
visszatérő vendég

Státusz~ No matter how hard it is, I always smile like an Idiot ~ - Park ChanYeol ♥
Hozzászólás: 164
Csatolások: 0
Azonosító: 165099
UnhappyMeals egyetéertek4
2011. december 28. 16:26 #31
Nanoo
Nanoo
új tag

StátuszJimmy jumped into life and never touched bottom
Hozzászólás: 85
Azonosító: 154910
R.I.P. Jimmy 'The Rev'
We miss you . : (((
2011. december 28. 18:06 #32
- törölt felhasználó -    
Nem ismerem annyira Avenged Sevenfoldot, de biztos vagyok abban hogy a zeneipar egy nagyszerű zenészt veszített el . Akármennyire is a drog volt a fő hiba, nem szabadott volna ilyen fiatalon meghalnia. RIP.
2011. december 28. 20:22 #33
- törölt felhasználó -    
Aki egy elhunyt emberről szóló cikkhez hülyeségeket ír, az inkább ne szóljon hozzá csak azért, mert neki kellenek a hozzászólások a csillagokhoz! Arra ott a gumiszoba, és csak magatokat minősítitek azzal, milyen primitív barmok vagytok, már elnézést ^^ De azért köszi, h a cikket elolvastátok smileeee.gif

Am nem is hittem volna, h ennyien fogtok írni, meg azt sem, h ennyien szerettétek ezt a lököttet <3 smileeee.gif Biztos Ő is örülne neki! smileeee.gif

Johinna! Te vagy ma a második, aki gyönyörű és szívbemarkoló szöveget írt a mai nap alkalmából! :'(
2 felhasználónak tetszik: a7xforever, Johinna
2011. december 28. 22:42 #34
- törölt felhasználó -    
(Nagyon jó cikk lett Sis!)

Jimmy nagyszerű zenész volt.Sok ember példaképe, köztük az enyém is.
Sosem tudtam elmenni egy koncertre sem sajnos,amit nagyon bánok.Mert már nem lesz lehetőségem őt élőben látni zenélni.
De az emléke a szívemben örökké él, mert ő nem csak egy ember volt a sok közül!
Kiemelkedett a tehetségével, a személyiségével, mindennel amit tett!
A világ két éve egy nagyszerű embert/zenészt veszített el, de ameddig emlékezünk rá, addig az emléke örökké élni fog!
Ahogy Johinna írta, én is tenni fogok érte, hogy a jövő generációja is emlékezzen majd Jimmy-re.

Rest in peace Jimmy!
He's now A Little Pieace Of Heaven in the Afterlife
He's foREVer in our hearts.
We'll NEVER EVER forget him!

ps.: reagálnék a hozzászólásgyűjtő érzéketlenségére, de igazából még ezt a pár sort sem érdemli meg.
2011. december 28. 23:28 #35
selena gomez 1
selena gomez 1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 467
Azonosító: 130627
Hát én nem tudom ki ő, de nagyon sajnálom, hogy 28 évesen kellett meghalnia sad.gif És ahogy így visszaolvasom a kommenteket, azt látom, tényleg nagyon jó zenész volt smileeee.gif
2011. december 28. 23:31 #36
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Thora_90
Én se hittem volna, hogy ennyien szeretjük(igen, azt hiszem jelen időt kell használnom) The Rev-et. Annyi dalt írt, és annyiban dobolt! Fantasztikus volt, remek dobos.
2011. december 29. 10:10 #37
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
nem ismertem és nem is tudok így nagyon véleményt mondani de az h valaki fiaalon halt meg az már rossz dolog
2011. december 29. 10:46 #38
- törölt felhasználó -    
A világ legkiválóbb dobosáról szól ez a cikk. Egyszer olvastam egy rajongó hozzászólását az egyik videoklipjük alatt, miszerint REV nem halt meg, csak Isten megszeretett volna tanulni dobolni. smileeee.gif
Mindenesetre azzal, hogy REV távozott az élők sorából nagy veszteség érte a zenei világot.

Olvastam itt a cikk alatt, hogy: "Azt sem tudom ki ez."
Annak üzenném, hogy akkor ne itt gyűjtse a hozzászólást, vagy legalább rója le a tiszteletét, ha nem is ismeri.
Nem az Avenged Sevenfold a kedvenc bandám, de ha meg kell említenem egy dobost, nekem mindig ő jut először eszembe.
Nyugodj békében Jimmy!
2011. december 29. 13:37 #39
- törölt felhasználó -    
Igen...ez tényleg szörnyű. R.I.P.!!
2011. december 29. 14:45 #40
mcintia
mcintia

StátuszPandák, pandák, pandák imádom őket!
Hozzászólás: 855
Csatolások: 68
Azonosító: 160169
Hát nem nagyon ismertem. De nagyon sajnálom hogy meghalt.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1796.