Fernando Alonso és Raquel del Rosario múlt héten kiadott közleményükben adták rajongóik tudtára, hogy öt évnyi szerelem után felbontják házasságukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fernando Alonsónak máris új barátnője van?
2011. december 27. 17:47
háttt mit is mondjak látam már szebbet de sok boldogágot
2011. december 27. 18:08
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Fújjjj nem tudom mit esznek ezen a faszin...
2011. december 27. 18:08
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nem tudom mi volt a pontos ok, amiért szétmentek Raquellel, de szerintem nem kellett volna. Nagyon aranyosak voltak együtt, s össze is illettek. Ez a csaj nekem kissé sok...
Meg nem azt látni rajta, hogy olyan típus aki elkötelezi magát hosszú időre egy férfi mellett... ha együtt is vannak, szerintem ez csak futókaland.
Meg nem azt látni rajta, hogy olyan típus aki elkötelezi magát hosszú időre egy férfi mellett... ha együtt is vannak, szerintem ez csak futókaland.
2011. december 27. 18:17
Számomra a csaj első ránézésre egy pénz és hírnévhajhász nőt takar. Egyébként nem hiszem, hogy bármi is lenne köztük, ilyenkor az újságok mindenfélét összeírnak azért, hogy növeljék az eladásokat.
2011. december 27. 18:20
|
Liliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 341 Csatolások: 300 Azonosító: 137663 offline
|
Alonso nem a kedvenc pilótám, de véleményem szerint összeillettek Raquellel. Nem tudom, hogy miért váltak el, de én úgy érzem, hogy túl gyorsan váltott... Mondjuk nekem nincs közöm a magánéletéhez, de szerintem, ha együtt is vannak nem lesz tartós... de kívánom, hogy Fernando legyen boldog.
2011. december 27. 18:33
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
nem semmi csak a csaj azért bukik rá,mert jó sok pénze van
2011. december 27. 18:43
Hát nem hiszem hogy ha együtt vannak akkor hosszú életű lesz..
2011. december 27. 19:34
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Már nem azért de attól, hogy készült közös kép már Járnak is???
annyira felfújják a dolgokat.
majd ha előkerül olyan kép amin nem csak egymás mellett állnak akkor elhiszem
de ha esetleg igaz a pletyka akkor legyenek boldogok.
annyira felfújják a dolgokat.
majd ha előkerül olyan kép amin nem csak egymás mellett állnak akkor elhiszem
de ha esetleg igaz a pletyka akkor legyenek boldogok.
2011. december 27. 19:39
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
számomra teljesen megdöbbentő ez az egész, én Alonsot egy komoly embernek tartottam, és ez, hogy összejön egy 22 éves kislánnyal, igaz ő az egyik kedvenc pilótám, de most kicsit csalódtam, szerintem is Raquellel szép párt alkottak
2011. december 27. 19:44
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Igen, kicsit én is csalódtam, persze férfiból van. xD De sztem tényleg jobb pár voltak, hozzáteszem, azért mert egy két helyen látták őket kétlem, hogy járnának, főleg, h a csaj orosz ott is él, még csak verseny sincs ott, modellkedik.....nem hiszem, h hú de sok idejük jutna egymásra!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: